Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Boris_Kiev, 29 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ага

але спочатку перша дія

2. sevastopolec

sevastopolec миється в бані

И читал ,и слушал. И очень сомневаюсь, что это изменит положение дел. Это больше похоже на кость брошенную майдаунам, что бы те были чем то заняты.
    Когда все устаканится, тогда и будем смотреть на окончательные котировки. Пока на лицо только обвал.

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вчора Порошенко приїжджав, його навіть не пустили в приміщення, обсвистали і так розумію назад поїхав.

Значить ви не маєте до Майдану ніякого стосунку. Патріотизм однієї країни має одну форму і одні кольори.

• Подобається Подобається x 1
  4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

по-перше це треба визначитись що для них є мова предків ... по-друге як я і триста тисяч разів казав, що державною ідеєю України мало бути щось таке що гармонійно поєднувало в собі Бендеру, Катерину другу та Сталіна, замість того усі 20 років хтось "більшвкрайонскій" намагався вплинути на "меньшвкрайонського", майбутнє крани повинно бути в руках "Матрині" та "мене" які можуть розмовляти на чужий мові та носити чужі символи лише заради поваги один до одного ... Ваші ідеї, Борисові, Ромкіни ось сьогодні виявилися пробачте - лайном, і коли ви дорікали на "югавасток", "савєцкіх" людей, ви усі, більше зробили заради краху України ніж Пу ...

• Подобається Подобається x 2
  5. Hyligan

Hyligan Іронічний

По путіновізору події в Києві видаються за події в Севастополі

http://youtu.be/djCK756mRU0

десь з 1.45..

• Подобається Подобається x 3
  6. metallic

metallic Well-Known Member

"Все кто за пределами Майданного бунта,
    тушки, титушки, банда и хута!"

Тобто, Ви десь так вважаєте?

7. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Нарешті...

8. artobstrel

угу, указ то хєрова протидія БТРу ...

• Подобається Подобається x 2
  9. Locke

Locke невиправний реаліст

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Треба їм подзвонити, може вони не в курсі :dntknw:

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я не вважаю, я знаю, що навіть в найфедеративнішій російській федерації якби одна частина країни заявляла іншій що їхні прапори і гасла нічого для них не варті, що то шмати і пусті слова - там би швиденько когось замочили в унітазі, не має значення кого саме. Просто підстава "Да чьо я, Росію меньше люблю?!" не працює.

12. metallic

Доки він плаває, весь наш флот до одного місця. Якщо потрібно, все потоплять.

А якщо б одна заявляла другій, що її прапори є єдиноправильними. І хто не під ними, той взагалі ворог країни та засланець держдепу?

13. artobstrel

гм, для крейсерів які мають дистанцію ефективного вогню 500 км якось дивно виглядає термін - наближаються ...

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Местные жители вышли к отряду морской охраны в поддержку украинских пограничников в Крыму

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви вже з Артобстрілами договорилися зі своїм альтернативним патріотизмом, шо по вашій землю гуляють російські солдати. На землі українських патріотів такого не буде!

16. artobstrel

тобто для тебе Крим не Україна? то який ти в біса патрійот? так - побазікало? нагадало про невловимого Джо ...

17. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

РФ слишком велика, чтобы во всех субъектах федерации были одни и те же герои. У татар свои герои, у башкир другие и никто не занимается сравнением кто из них был героистей. Да и помимо русского языка у нас ещё куча языков имеется, на то мы вроде как и федерация. Вам правильно говорят, что если у страны противоречивая история, то искать надо что-то общее, а не пытаться годами переделать соседей. В СССР вас пытались русифицировать, теперь вы ровно теми же методами пытаетесь переделать ЮВУ и удивляетесь, почему оно не работает. На вас не сработало, почему должно на них сработать? :nea:

18. artobstrel

так ти так нареволюціонірував що краще вони ніж ти :)))

---------- Додано в 15:41 ---------- Попередній допис був написаний в 15:40 ----------

ім'я мені легіон ....

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Одні герої всюди і одну мову всі точно знають.

20. metallic

Ну-ну, а до 1991р здається дуже не погано себе почували на ваших землях.

У нас теж всі знають російську :)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)