Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Boris_Kiev, 29 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Locke

Locke невиправний реаліст

Російські військові масово захоплюють кримські об'єкти
    Пора мабуть вже монтувати сцену і проводити мирний мітинг з концертом.
    Я в шоці від нашої влади.

• Подобається Подобається x 2
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а що тут казати? коли "народ" штурмував РОВД, військові частини будь який охоронець, черговий, чатовий, був зобов'язаний пересмикнути затвор, і другий постріл робити на ураження, без вагань в будь кого .... але мабуть тоді піднявся б срач, то чому дивуватися що військові ведуть себе сьогодні також само як чатові, охоронці, чергові ...

• Подобається Подобається x 1
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ні, я не згоден з цим, і цього в принципі не буде ніколи. Російськомовного патріотизму багато, це факт, але він не альтернативний, а також під прапорами УПА. Всі без виключення повсталі міста Євромайдану скандували бандерівське "Героям слава!".

4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

і так далі продовжується....
    нє шоб раз і назавжди вивезти кацапів на істарічєскую родіну....а так, маєм те шо маєм.

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Думаю військові отримали наказ в силовий конфлікт не вступати........Може то взагалі договорняк о_О Щось надто все вЄжліво :mocking:

6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ось крикнути зекагеть буде якось по дебільному. Хіба що на ЛФ почати знову спілкування на апчєпанятнам...:haha:

7. artobstrel

все верно, а от того скорее всего спланировано заранее, именно майданом была стерта формальность демократизма, кто-то умело воспользовался общенародным негодованием против влати и применил его, а теперь когда мы сталкиваемся с крымским "майданом" почему то хочется что б менты были не с народом, военные были не с народом - а выполняли свою должностную инструкцию ... если честно состояние глубокого недоумения ....

---------- Додано в 14:46 ---------- Попередній допис був написаний в 14:45 ----------

навіть якщо б вони отримали відповідний наказ я дуже сумніваюся щоб було б інакше ...

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

9. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Нет, я называю так принятие решения о том, что Яник не перзидент. Чьи снайперы официальной версии вроде как до сих пор не было - некогда такие вопросы решать новой власти. Был бы суд, доказательства, что Яник нарушил то-то и то-то, а пока одни сказали, что он не президент, он говорит, что это было не по закону.

10. artobstrel

демонстрацію поваги до співгромадян то є смішним? фу .... навіть в мене промоскальського елемента висточило поваги добу носити ненавісні бандеровські символи що б віддячити за повагу продемонстровану до мене ... не ведіться ЛФшнікі на волання звідтілянців та дупоглових революціонерів - Ви МОЛОДЦІ ....

11. Pedro

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Цікаво, припустимо, армія почала діяти, застрелили пару "дружинників" Путін почав операцію по "прінуждЄнію к міру" Розбомбив військові обєкти в Києві (Майдан, Раду і КМДА) щоб тоді сказали наші яструби?

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та зрозуміло ж що Турчинов з Яценюком Крим точно не контролюють вже. Може поїхали на дачу, вихідний же? По ходу у всіх вихідний крім Путіна. А буча так обороти набирає, шо до понеділка можуть нові держави утворитися.

• Подобається Подобається x 3
  14. artobstrel

привіт бро ....

15. borkhes

Плюс миллион. Майдан стёр границы протестов. Не только "кто-то", но и население увидело, что в Киеве всё прокатило.
    Про ментов забавно слышать после того как их говном поливали, Беркут распускали, охотились на него и т.д. и т.п.

16. Pedro

Ви знаєте, Артем, ці символи не менш ненависні для мене ніж для вас. Ось не сприймаю націоналізму і все. А щодо російськомовних... Ви ж чудово володієте українською. Етнічний росіянин. То що перешкоджало хахлам за 23 роки осилити мову своїх предків?

17. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Я так гадаю, що Путін на Криму не зупиниться. Апетит приходить під час їжи. Впевнений, що є готовий сценарій щодо України. Треба приймати заходи до оборони. Тре розраховувати на себе та дати відчути хто у хаті хазяїн. Захід допоможе - буде добре.

БРАТ БІЛЯ ВОРІТ!

18. borkhes

19. sevastopolec

sevastopolec миється в бані

Вопрос не в сравнении рубля и гривны.Не припомню что бы я ставил рубль в пример.
    Для того что бы помимо сми узнать мнения граждан западных регионов. И если вы не против и таких вы большенсвто,в отношении позиции Крыма то вы на правильном пути.

20. metallic

metallic Well-Known Member

Ну ось таке відношення, ніяк не сприяє консолідації суспільства. Для мене "Героям слава!" пустий звук, а червоно-чорний прапор - просто шмат тканини. Ніяких патріотичних відчуттів вони в мене не викликають. Але я не вважаю себе зрадником країни. Патріотизм має багато форм та кольорів.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)