Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Boris_Kiev, 29 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

танки які пройшли по цих дорогах не зупинить ніщо ...

• Подобається Подобається x 1
  2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, що воювати зброєю за Крим вже пізно, тре було кинути десантуру в числі 300 чоловік, коли "невідомі" зайняли ВР Криму і то моментально.

Тепер треба давити міжнародною спільнотою... якщо допоможе...

А що якщо звернутися до Путина Турчинову за допомогою навести порядок в Криму і вивести на вулиці свої війська?:))) Жартую... то все шахмати....

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ви казали про більшість громадян України
    в Криму живе далеко не більшість, там населення десь під 2 мільйони
    тому те, що вони там наголосують на референдумі не можна називати рішенням більшості громадян України

• Подобається Подобається x 2
  5. metallic

metallic Well-Known Member

Привет земляк :hi:

Но ведь у рубля дела не многим лучше. Он тоже очень сильно падает. И останавливаться не собирается.

• Подобається Подобається x 3
  6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

чого?не воювати а хоча б провести якусь демонстрацію, розгорнути сили у бойові порядки, послати переговорника - щоб спитати "ви хто і шо вам тре" ?

• Подобається Подобається x 4
  7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ну шо, послухав я пресуху ООН. це ганьба. але по порядку

Основне, ООН прийняло медіейшин план, і ООН не вважає, що для виконання цього плану взагалі потрібно якесь рішення ради безпеки.
    План полягає у місії переговорників. ну і безліч стурбованості.

а тепер гірші новини.
    Наш представник в ООН просто лох пєчальний, який не вміє говорити-читати з листка по-англійські, не вміє артикулювати, і найгірше не має фундаменту для розмови. ООН фактично визнала це звернення передчасним. Росія просила перенести на завтра, Литва і Україна наполягли. Тим не менше, РадБез сказав, що на даний момент нема предмету для розмови у РадБезі.

і ше гірші новини. Представник в ООН від росії, дуже крутий зважений грамотний чувак. він наш ворог по суті, але він дуже сильний. нашого він порвав як тузік тряпку. лише декілька прикладів:
    1. на питання про перевищення можливостей наданих договором по флоту, сказав шо просили перенести на завтра аби отримати більше даних. і потім - багато шо хто говорить. перед 1-ою війною теж говорили шо росіяни вже по цілій європі, але це все виявилося пустими розмовами. тре слухати, дуже грамотно. а потім ше додав, шо добре шо Укр. представник дав задню по оцінці дій росії і відступив від слова агресія. це було б взагалі неприйнятно
    2. напитання про потенційний ввід військ в крим джаст ін кейс сказав шо питання взагалі взагалі некоректне, відверто і по-хамськи, тіпа з силою. взагалі він звучав ніби він зараз кремлі.
    3. найцікавіше - звинуватив захід в участі в мітингах. і в маршах. сказав - я хотів би побачити політиків ЄС зараз в шотладії, в маршах за незалежність. це неприйнятно.
    4. звинуватив штати, шо роблять різні заяви від двох різних представників, в день договору 21 лютого вітали договір. а на наступний день вітали перемогу революції.
    5. сказав, що україна і захід розірвали договір, а саме Правий Сектор на сцені оголосивши ультиматум про штурм після 10 ранку

Він сказав, шо росія діє виключно в межах договорів.Україна забила на схід-південь. події в раді і їх законність викликає багато питань. як і вибори 25 травня. сказав шо росія готова обговорювати з усіма питання допомоги.

і найхеровіше - по медіейшин плану, сказав шо росія не проти, але треба питати владу КРИМУ, а не Київ, чи Крим хоче таких представників.

він усюди клеймив шо поточна влада не представляє всю країну, уряд не є урядом загальнонаціональним, не має представників сходу і півдня. тому то все квещинабл.

і його ніхто не спитався як же тоді цей уряд отримав пітримку 75% членів парламенту, враховуючи що опозиція мала до цього лише 35%-40%.

загальний висновок - їм ООН до сраки. Україні треба міняти представника. і збирати нормальну доказову базу. юристи мають гризти той договір і всі додатки, і фіксувати все і вся.

росія далі гнутиме лінію з договором 21 лютого, хоча знає шо це до дупи, але це просто добрий привід прикинутися шлангом і не розглядати інших опцій.

апдейт: забув сказати ше одну штуку. наш представник, цілком серйозно, просив в ООН МОРАЛЬНОЇ підтримки. уявляєте? ну Обама стурбований, маєте моральну підтримку. Росіянин дуже тішився з того, бо вам можливість оцінити шо наші дали задню. тому зараз звинувачувати США чи ше когось у нерізких заявах - тупо. ЇХ заяви різкіші ніж наше прохання. США певно самі нас тягли як техлід джуніка на інтервю,.. ну давай Україно, покажи хоч якісь факти...

8. metallic

Я мав на увазі, не референдум, а всеукраїнські виборі.

І що? Образиться і не буде спілкуватися з РФ.:mocking:

9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

artobstrel
    я спокійний як слон. Я ще у січні знав, що рашенська агресія почнеться 24-25 лютого.
    Що мені робити за сигналом (SW пейджер, яких Ви не бачили), я знаю.

10. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Не, вы имеете это благодаря годам недалёкой политики в Крыму. Сколько ездил туда, всегда удивлялся тому, как возмущает людей там вытеснение русского языка и ненависть к ним со стороны ЗУ за то, что они не любят украинский. Вроде бы мелочь, но ведь из них всё и складывается. А ведь всё просто: приедет западенец, не знающий русского он и говорит на украинском, да ещё и начинает доказывать, что это "государственный язык" - это способствует взаимоуважению, ага)
    Стоят два корабля у причала, украинский и российский, всё одинаково кроме бортовых номеров, но зарплаты у людей в разы отличаются. Сразу видно, какая страна насколько своих вояк ценит.
    Хотя казалось бы, неужели сложно было оставить Киеву русский на уровне региона, но под своим контролем, чтобы люди слушали и читали на русском языке украинские новости и смотрели украинское русскоязычное телевидение, а не покупали тарелку для просмотра "Россия 24". Платить воякам сравнимую с конкурентами зарплату, дабы они не чувствовали себя вторым сортом. И так далее. И были бы у вас патриоты АРК в составе государства Украина.
    А эти 20 лет постоянные битвы на тему языка, навязывания культуры и т.д. Даже первые действия после свержения Януковича были вообще с ним не связаны. Памятники, язык ещё что-то там, угроза направить "поезд дружбы"... Чо мешало временной власти не топтаться на крымских мозолях и угрожать "экстремистам", а довести до них те самые "идеалы Майдана" простыми словами? Про единое государство, здравую политику, взаимоуважение, отсутствие коррупции... Это риторический вопрос. :dntknw:

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Що тут доводити? Це факт.

Це все ілюзія. В сепаратистських регіонах немає українців, ось і все. Їм в Україні робити нічого.

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Хуліган все екшену чекає. Такої війни максимум на тиждень, як Вермахт в Польщі в 39-му році.

14. sevastopolec

sevastopolec миється в бані

А ну? будь любезен продемонстрируй. Или ты пи.....бол? А на самом деле тебе чуть ниже ответили.
    А ты видел или слышал в официальных СМИ заявления ,что кто-то объявил войну Украине?

И с чего она начала? Отменила себе льготы на проезд в общесвенном транспорте и т.п. Наверное там только на них все и живут. Поназначали своих людей на ключевые места? Вам это не кажется знакомым?

Вы действительно серьезно рассуждаете на эту тему? или наверно смайлик забыли в конце поставить.?

К моему большему сожалению я и вы ,пока, в одно стране, но хотелось бы не на долго.

15. metallic

Полностью согласен. При наличии правильной политики, уже давно можно было бы вырастить в Крыму поколение патриотов. Но наша власть была так занята распиливанием всего, что не заботилась о таких мелочах, как региональная политика. Вот теперь пожинаем.

• Подобається Подобається x 3
  16. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

А тим часом в Донецьку та Маріуполі підняли рос. прапори, в Харкові теж кричать "Росія" :wacko:

Це реально схоже на організовану кимось спробу антиконституційного перевороту. РНБО та СБУ мусять негайно і оперативно реагувати, інакше "туристи за Росію" поїдуть й далі по країні. В мене нема сумніву, що це за підтримки РФ відбувається.

• Подобається Подобається x 4
  17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я вже писав на цю тему :haha: Написав би ще раз, але знову зацензурують :)))

18. Персі

Персі La mafia è immortale!

sevastopolec, а Ви з якою метою прийшли на ЛФ? Розказати нам, що хочете до Росії?
    Так ми в курсі. Ми навіть не проти )

• Подобається Подобається x 2
  19. Romko

Romko Дуже важлива персона

20. Персі

Персі La mafia è immortale!

Неправильно. Там цілеспрямовано велась не державницька, а в інтересах певних політичних сил політика, бо "електорат"
    І взагалі, згадайте, хто перший Україну на 3 сорти почав ділити

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)