Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Boris_Kiev, 29 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я теж про це подумав, але ж вони хочуть "державну незалежність в складі України, на основі договорів..."

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

+

А Вова не збирається обмежуватись Кримом. В Донецьку наразі шось подібне відбувається

• Подобається Подобається x 2
  3. sevastopolec

sevastopolec миється в бані

В Севастополе такие же ограничения как и везде, так что успкойся!!

Если думаешь , что так просто, в мирных условиях можно выключить рубильник, то ты весьма недалек !!

Расслабтесь. Что касается Севастополя,то 80% проголосовало бы за присоединение к России, да и Крым в целом не поддерживает Украину в ее нынешнем состоянии. Но референдум ПОКА не по этому поводу.
    И кстати гже-же обещанная поддержка из Евросоюза? Они же так клялись вам помочь, а что мы имеем? Дикий обвал гривны, ограничение выплат, свиньи вроде саши белого,разжигание национализма и сепаратизма.Наивно думать ,что кто-та вам будет помогать.О вас в очередной раз вытрут ноги, на этом все закончится.Будите натовским воякам чистить сапоги - вперед и с песней!

4. Персі

Нафік

---------- Додано в 13:18 ---------- Попередній допис був написаний в 13:17 ----------

А чо так? Давайте зразу по этому поводу, ми наполягаєм

• Подобається Подобається x 3
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тобто?
    Якщо вибори йдуть в Криму, ми ніякого відношення не маємо, а якщо вибори в Україні, то вони голосують на всі 100?

6. metallic

metallic Well-Known Member

І звідки у вас це ексклюзивне право не "українскість"? Якщо рішення прийнято більшістю голосів громадян України. То це рішення є проукраїнським. Можливо воно є антигалицьким, це я ще можу зрозуміти. Але антиукраїнским не може.

• Подобається Подобається x 1
  7. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ось ми і маємо що по троху виникає відчуття що краще овоч ніж те що маємо нині, цікаво чим закінчиться, в Пу є усі можливості а головне бажання увійти в історію як перший пострадянскій "возєдєнітель зємєль руськіх"

8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ви мабуть неуважно новини читаєте, кримські сепаратисти хочуть проводити не всеукраїнський референдум, а тільки в себе в криму. Я вважаю, що при таких розкладах вони не мають жодного права обирати президента і парламент України.

9. artobstrel

та вони і не хцять, воно їм тре? вони у Рашу хцять ...

10. MARTINI

досі не дійшло, що саме завдяки овочу ми маємо те, що маємо нині?
    воно не заспокоїться поки не знищить Україну. Він вже фактично закликав Путіна вводити війська

• Подобається Подобається x 8
  11. MARTINI

ну а я про шо?
    хотять в рашку, то які нахрін можуть бути вибори президента України? Хай вибирають президента рашки. Вони хочуть руский прапор і руску окупацію, а нам жити з президентом, якого вони голосуватимуть?

• Подобається Подобається x 8
  12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Продемонстрировать на примере Лайфа или Билайна? Могу хоть сейчас. Не хочу преждевременно "выдавать" точку приложения возможностей.
    Где ты видел "мирные условия"? Рашка начала войну против моей страны. А на войне все средства уместны. И первым ответом будет "туши свет, закрой кран".

Скачай фильм "Жажда" Одесской киностудии, может поумнеешь.

• Подобається Подобається x 2
  13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Никого будить не собираемся.

А власть новая всего пару дней, как приступила к своим обязанностям.
    В четверг, позавчера только назначено новое правительство.

И, кстати, гривна резко отыграла позиции. Доллар в пятницу подешевел на гривну.
    Так что не торопитесь.
    И Евросоюз денег даст, подождите.

"В очередь, сукины дети, в очередь" (Полиграфъ Полиграфовичъ Шариковъ).

• Подобається Подобається x 5
  14. MARTINI

а гдє поддєржка рашки? обещалі 15 міліярдів, а далі токо 2! Гдє же мої 13 міліярдів? Гдє я вас спрашіваю???

• Подобається Подобається x 7
  15. artobstrel

я б завдання нумер - "раз" вважав би вирішення питання з отими "літучімі галандцями" а вже потім вирішувати голосувати їм чи ні ... та і доки в них є паЧпорт ГУ мають право голосувати, оно Кліберн у землі обітованій нібито теж ще є - грУкром ...

16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

"У матросов нет вопросов". Поздно.

"Мы" и "вы" - две большие разницы.
    Не напоминайте еврея из анекдота, который говорил, что "в россии нас называли ж***** мордами, а в Израиле - русскими свиньями".
    Да простят меня евреи.

Если не могут определить породу собачки, то ее считают дворнягой.

17. metallic

metallic Well-Known Member

Читаю дуже уважно. На даний час, Крим є територіальною одиницею України. Населення АРК - громадянами України. І держава Україна повинна поважати їх права та відстоювати недоторканість земель. І похер, хто там і куди хоче.

Дуже погано що його з країни випустили. Тепер Пу, під приводом "восстановление законного государственного строя..." може дійти аж до кордонів с Польшею.

18. artobstrel

Борис - прекращайте Ваши шапкозакилательские инициативы (упс) да класти їм на Ваш білайн і т.і. то все комерційні речі, вони будуть надаватися як і раніше, бо за них будуть платити, може в якийсь період буде якесь "бряцаніє яйцями" а потім усе включиться і усе буде даватися як і колись, в Криму хренене військове угрупування України яке засунувши пальця в дупу через ТВ спостерігає, як хтось захоплює, що завгодно на нашій території, а Ви продовжуєте залякувати, Ваше "уууу" якось заглушається лязгом російських танків та гулом турбін коптерів ...

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Під Радеховом стане...патріоти України, і наші дороги зупинять путінські танки :tongue:

• Подобається Подобається x 3
  20. Персі

Маю підозри, шо Польша буде не в захваті )

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)