Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Boris_Kiev, 29 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Хм, десь я таке вже чув....
    Безсмертне поні, не підкажете де?!
    Хоча той самий джеко ще менше тижня назад в пориві ейфорії лепетав зовсім інше. Бачу, люди раптово тверезішають.

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

І цивільної теж. Включаючи будь-які далекі рейси у повітряному просторі України. Як це зробив Лансдбергіс 19.08.1991.

• Подобається Подобається x 1
  3. Оля

Оля Старожилка форуму

А що мають робити? Далі життям українців рискувати заради дурнуватого Криму? Тим більше, що в Америці зараз такий Президент і Європа Путіну в рот заглядає, що Україна сама наодинці зі своєю бідою. :sad: Так що може дійсно, відпустити Крим, як скаженого пса до його псячої мами.
    Шкода тільки татар. А що ж робити? :sad:

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Покажи мені де я лепетав в ейфорії.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

а правда завжди за завойовниками?

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Для них це все ще проблеми Радянського Союзу. Тобто хай собі там перекроюють кордони як хочуть, все-рівно в цілому будуть межі СРСР і нічого не міняється по великому рахунку.

Зразу уявив Парубія в кабінеті секретаря РНБО за такими роздумами. Тут лиш вчора облік сала і дров на Майдані, а сьогодні вже проблеми такого рівня. Впору за голову схопитися.

• Подобається Подобається x 5
  7. Персі

Персі La mafia è immortale!

Та хоть шось. Розпустити кримський парламент, чи що там можна за Конституцією. Вимагати найширшого міжнародного представництва в Криму
    Вони ж просто мовчать, ніби нічого не відбувається

ПС. Ніяких розширень повноважень на референдумі. Або, навпаки, урізання, або хай валять зі всіма наслідками
    Україна не може дозволити собі Придністров'я

• Подобається Подобається x 2
  8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Якщо здадуть Крим, Росія піде далі.

А чому й ні? Ніхто ніяких перешкод не створює, а апетит ,як відомо приходить....

9. Samojlovu4

Ая, вже кинувся тобі букви вишуковувати, робити мені нема що.)
    В суботу, дорогенький, і всі вихідні після втечі яника і "перемоги" - я ще тоді нераз казав, що навіть джеко в загальній ейфорії хірню строче, цькувалисьте у відповідь всім хворумом.
    Лише розкол, югавасток - ЗЛО!

10. Персі

Персі La mafia è immortale!

Крім Криму, ніхто в Росію не хоче. Порівняти хоча б харківські і севастопольські форуми - небо і земля

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну тоді не патякай, і так наперед ясно шо ти скажеш.

• Подобається Подобається x 2
  12. kjk

kjk Дуже важлива персона

з твіттера:

According to some credible infos Russian troops are already present outside Crimea,in other pro-Russia areas of eastern Ukraine

13. Samojlovu4

Джеко здувся.)

14. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ви підете в бій за тих, хто вітає окупантів гвоздиками?

• Подобається Подобається x 5
  15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Зараз - так. А ще пару тижнів, майже однаково.

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Справа не в тому хто куди хоче...Їх хтось питає? Вистачить просто щоб вони думали що все "вирішується на інших рівнях" і сиділи по норах...все)

17. metallic

metallic Well-Known Member

Що значить "дурнуватого Криму" ? Який би не був, а це територія України. І влада, має її захищати, з допомогою ЗС. А якщо ні, то нащо нам така влада та ЗС? У нас там є чисельна перевага, треба діяти. Не обов'язково стріляти. Можна діяти їхніми методами. Посилити охорону військових об'єктів, щоб їх не захопили. Заблокувати виїзди з в/ч ЧФ РФ. Закрити повітряний простір. Відключити всі об'єкти ЧФ РФ від світу, води, газу і.т.д. Прорвати ті блокпости на в'їзді в Крим, ввести війська. Почати самим контролювати важливі об'єкти, висоти, транспортні магістралі і.т.д Треба діяти, а не чекати поки ворог помре від нудьги. Треба діяти на випередження, тоді може і стріляти не буде необхідності.

• Подобається Подобається x 3
  18. Hyligan

Hyligan Іронічний

А от це влучно..........але ми ж маємо армію, для якої то прямий обов'язок) Хоча б себе захистили...

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

РФ нарушает условия договора о пребывании Черноморского флота в Крыму, каже на третій день вторгнення Яценюк.

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Osman Pashayev
    Друзья. По Крыму можно доверять таким интернет-ресурсам: 15 минут (главред Ленур Юнусов, ATR холдинг), Аргументы недели-Крым (АН, Москва, главред Заир Акадыров), Центр журналистских расследований (Главред Валентина Самар, заместитель Сергей Мокрушин), ФБ страница Олега Крючкова (журналист Нового канала и НТВ в Крыму).

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)