Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Boris_Kiev, 29 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це чітко спланована задовго до цього операція. Задовго хоча б тому, що в людей і техніки немає розпізнавальних знаків, а забрати знаки потрібен час. Все вже вимальовується, війська, які таємно перекидалися на базу ЧФ блокують адмінбудівлі, аеродроми і дороги, відсікають півострів від материка, на захоплені аеродроми сідають вантажні літаки з усім необхідним.

2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Для чого?

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Для чого, називається якби знав де впадеш - то соломки підстелив би. Однозначно що була команда силу не застосовувати. Але кримчани самі не особливо опираються.

4. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Щось подібне я знайшов тут.
    А що Ви так дивуєтесь Хулігане? Росія блокує українськи військові об'єкти та грає вар'ята, розповідаючи про якись сили самооборони...

А пан Лавров морочить голову пану Кері:

• Подобається Подобається x 2
  5. Ома

Ома Дуже важлива персона

Іларіонов

http://aillarionov.livejournal.com/629070.html

• Подобається Подобається x 4
  6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Тільки шо дзвонив колєзі, він служить під Саками, про блокування військових частин він не чув...Каже наразі все спокійно, ніяких наказів не надходить, але напруга відчувається....(може не всьо міг сказати)

---------- Додано в 18:37 ---------- Попередній допис був написаний в 18:35 ----------

Як це можна зробити, коли зі сторони противника нікого нема крім російських військових?

• Подобається Подобається x 3
  7. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Є озброєні руськомовні мешканці Криму, тобто "сили самооборони", та кримський Беркут...

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Саки сьогодні популярні

• Подобається Подобається x 7
  9. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Виявляється можна давати опір!

• Подобається Подобається x 6
  10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Навіть опором важко назвати. В якусь ще військову частину не пустили, то вони пішли в готель по-сусідству сидіти.

• Подобається Подобається x 1
  11. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Так, але іноді достатньо показати, що ти існуєш. Взагалі військові частини мають себе обороняти самі. Мабуть треба приказати, якщо вони цього не розуміють. Тим більш, як я розумію спецназу ГРУ заборонено вступати у сутичкі. Інакше чого вони ретирувалися?

Аеропорти, які потрапили під контроль озброєних груп у Криму, на мапі.

• Подобається Подобається x 2
  12. Hyligan

Hyligan Іронічний

ну так коли Парубій на всю країну говорить що армію застосовувати не можна...

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Tania Iaroshenko
    ну вот и результат... последние посты в ФБ убедили меня и я позвонила в Крым кузине, сказать что в шоке это не сказать ничего... кроме российских каналов она смотрит и ТВай, в итоге: " ...нужно было продолжать также жить как и жили, Янукович ушел бы в свой срок, в восторге от его сегодняшней конференции, Азиров (так и сказано Азиров ;-)) был нормальный умный мужчина, все делал правильно, самое главное платил пенсию. а сейчас пришли снова оранжевые и пенсию мы не увидим, наши крымские власти так и сказали, поэтому нам нужно срочно отделятся от Украины" ... на мои попытки что-то возразить, мне было сказано, что я бЕндеровка и вообще редиска и вообще не понимаю, что происходит на самом деле, нужно слушаться Россию и Путина... итог всего . они вообще не понимают, что происходит и переубеждать их просто бесполезно, но самое удивительное я знаю сестру как спокойную, уравновешенную особу, сейчас она была фурией )))

14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Біля Севастопольського загону морської охорони перебувають військовослужбовці ЧФ РФ

• Подобається Подобається x 1
  16. Locke

Locke невиправний реаліст

Чорти беруть, коли читаю всі ці новини з Криму. БТРи їздять по Сімферополю, автоматники і кулеметники розгулюють містом і захоплюють установи, вже захопили Укртелеком і Крим відрізаний від світу. Населення не може навіть у швидку допомогу подзвонити. Де наша артилерія, авіація, танки? Чи може розмістити там сцену і організувати виступи артистів з дискотекою?

17. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

те шо я казав відразу
    це провокація, і не можна на неї вестися, тільки спокій і холодний тверезий розрахунок
    Саакашвілі у 2008 повівся на провокацію і ми знаєм, чим закінчилося

18. Gron

Gron тафгай

Розумно.
    Треба Вам було у Львові по хатах сидіти, а не блокувати беркутів, а на Майдані гімн співати, та беркуту куліш носити, а чівокуня пішов би у 2015.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Васильку зі Стрия, Dobrodiy до вас дійшло, що БТРи і терористи в КВР - російські військові?
    Чи діткам тре розжувати?

• Подобається Подобається x 7
  20. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Россия преступила черту хамства и будет жестоко наказана.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)