Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Boris_Kiev, 29 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kortik

Kortik миється в бані

Страсти то какие!!!!:mocking::mocking:
    Как же Калининград до сих пор не вымер от голода? А там границы по-круче чем с Украиной, и ничего, все живут нормально. А вот когда РФ в очередной раз перекроет трубу газовую, вот тогда Украина будет в полной жопе без газа, еды и воды. Страна итак уже столько должна, что скоро каждый пойдет с протянутой рукой по миру, а те у кого нет загранпаспотров пойдут в РФ побираться, пока туда въезд свободный, хота большинство там уже итак батрачит.

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

о_О Їжу і воду нам теж "Газпром" качає?

• Подобається Подобається x 1
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Бля, як діти малі...а нах РФ той газ якщо ми його купляти не будемо, по найвищій ціні доречі? Довго вона протягне без наших баксів ;)

• Подобається Подобається x 5
  4. Kortik

Kortik миється в бані

когда все бабло на отопление уйдет, то жрать будет уже не на что.

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну не чуди...русскій газ йде на підприємства аЛігархів, на сх. Україні в основному, а на опалення нам свого газу вистачає :yes:

• Подобається Подобається x 4
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А чому кацапи такі тупі? Вони вже на своїх форумах активно постять "Рускіє танкі остановятся только в Лісабоне". Може зразу в Вашингтоні?

7. yasam

yasam Well-Known Member

газ для населення у нас вітчизняний, а від влади тепер треба вимагати щоб вона знищила давню схему коли держава НА ОФІЦІЙНОМУ РІВНІ купляє газ в рф для олігархічних підприємств. Нехай вони самі заключать угоди з газпромом.

8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А от коли воду перекриють вам, то будете з моря "хлєбать"

Kortik, слухай , іди звідси по-доброму, поки не послали.

• Подобається Подобається x 9
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Кортик, не йди ще, розкажи як рускій мір буде правити від Пекіна до руїн Капітолію. Нормально Майдан вам вмазав межи роги?:)))

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Точно як в дитинстві.............А от мій дядько запросто накостиляє твого брата ....Шо та мій троїрідний швагер..........:haha:

Хорош годувати троля панове :)

• Подобається Подобається x 5
  11. yasam

yasam Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  12. Kortik

Kortik миється в бані

А что уже страшно стало? Ну памятники точно танками сносить не будут.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну да, бібізяна з гранатою - це дуже страшно. Думаю Путлеру ще страшніше побачити Майдан під Кремлем.:)))

• Подобається Подобається x 6
  14. Персі

Персі La mafia è immortale!

Там під Кремлем бруківки ого-го )

15. Kortik

Kortik миється в бані

Не знаю как под Кремлем, а в Симферополе Русские флаги подняли и плевать хотели на остальную часть Украины, особенно на нациков с ЗУР.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Саме тому перший заслін від Майдану починається вже за 15 км від українського кордону.:)))

Я чесно кажучи про геостратегічне розуміння Путіна був вищої думки, як керівник він в моїх очах впав дуже сильно, коли Росія приютила Януковича. В них був шанс зберегти обличчя, екстрадувавши державного злочинця в Україну, а не будувати з цього якусь авантюру, яка потягне в могилу і самого Путіна і його недоСеРеСеРе.

---------- Додано в 12:43 ---------- Попередній допис був написаний в 12:43 ----------

Як підняли, так і опустять.:)))

• Подобається Подобається x 3
  17. yasam

yasam Well-Known Member

а потом их сожгли татары, и вашу делегацию ждет така судьба

• Подобається Подобається x 1
  18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ото ви сците перед "нациками" ,вже за кожним кущем мерещуться вам.:)))

Не жилось вам нормально, так тепер на коліна і поширше ягодиці для Путіна розсувайте:haha:

---------- Додано в 12:48 ---------- Попередній допис був написаний в 12:46 ----------

Нормальна країна видала б злочинця, а злодій злодію надав притулок.

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

А Ви не чули :mocking: гумову будуть ставити :haha: ой бля....нова технологія утилізації шин :haha: От як ми в москалів креатив пробудили ;)

• Подобається Подобається x 2
  20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шоб палили замість покришок?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)