Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Boris_Kiev, 29 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mavlami

Mavlami миється в бані

А ,зачем нам тут хохлофашисты и нищеброды в виде вас?
    :tongue::)))

2. Bambook

Bambook Persona non grata

Roman Golubovsky
    Призначив на завтра референдум про вихід квартири зі складу будинку. Ну і що, що третій поверх.

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

З таким сервісом і такими цінами туди і так їздили хіба заради прекрасної природи, і тому що візи не потрібно....а тепер срака :dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  4. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Да в том то и дело, что не третий этаж, а комфортабельная пристройка с баней и сауной, подаренная папой соседа ;)

5. yasam

yasam Well-Known Member

Як я і казав товаріші типу добродія жлоби радянського типу і не потратять і копійки в Криму. Так, там дорого, але люди з Заходу основне джерело прибутку Кримчан. Наглих москалів працівники туризму Криму ненавидять.

6. Bambook

Брехня. Коли мій дядько і ще група людей переїхали в Алушту з Вінниці, там, де зараз у них сади, теплиці і довкола них селище, було пару розвалюх і пустир.
    Не було жодного комфорту, була непотрібна "родствєннічкам" халупа без води, опалення і туалету, лише з брудною банькою.

7. Gron

Gron тафгай

А турки з хорватами, словенцями, болгарами та чорногорцями відмовляли кожному другому.
    Я вас прошу, природа нічим не краща за перелічені країни, сервіс гірший на порядок, ціни за морожену рибу як в Хорватії за свіжу з вином та хлібом з олією вдвічі більше.
    Крим то стереотип відпочинку з совка, як у мене небуло іншого де море та гори, то я в Крим, але то у 70-80, а зараз це навіть не смішно.

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Їм звикати чи шо? КНДР менша в 1000 раз і нічого, живе так все життя.

10. Gron

Gron тафгай

Як на мене, то не треба чекати на заяви заходу, а самим заявити про власну позицію щодо рф .
    Тільки ми самі можемо показати рф, що навіть з нашими ЗС ми дамо відсіч будь кому, а Захід повинен почути, що ми проти рф, а не між двома стільцями як завжди.

11. Dobrodiy

Дався я Вам з Вашими здогадками. Я Крим дуже люблю, але, як писав Hyligan більш за дивну природу, ніж за чудовий відпочинок. :)

Ну то дуже давно було, а зараз нічого собі хатка ;)

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Щоби ви жили з того, що миєте нам сортири, катаєте на таксі та гідроциклах, готуєте шашлики. А ваші доньки охоче задирають спідниці.
    І в очікуванні чайових навіть намагаєтеся видачити із себе 3-4 завчені українські фрази.

А що буде, коли прісну водичку відключимо? Вино будете пити? А далі що - нового врожаю не буде!

13. yasam

yasam Well-Known Member

Значить вам срати на мешканців, це очевидно, бо хочете халяви і хочете не дати заробити кримчанам

14. Bambook

Зараз вона не подарована, а відбудована - великою мірою українцями, і за допомогою практично лише українських ресурсів, Крим дотаційний, нагадаю.

Як каже моя сестра - кримська українка:

15. yasam

yasam Well-Known Member

Ну рускі туристи ущербні, а не прибуткові - це відому у всьому світі
    http://www.youtube.com/watch?v=01zlpZtht-o

16. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

нащо поширювати дурню? заява класу "усі українці - фашисти" ... на хиба?

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Рузькі туристи - небажане явище для культурних відпочивальників. Це факт. 90% часу вони цмулять бухло і горланять на всю округу як ненормальні.

18. yasam

yasam Well-Known Member

Як видно з відео знімали не турки, не хохлофашисти, не цру, а ДРУЗІ головного героя відео, так що без підстав.

19. Dobrodiy

:haha:
    А аренда с России за использования базы в Севастополе (98 млн. у.е. в год). Вы про нее забыли? А крымчане нет.
    Все карты дотационных областей строятся без учета этого незначительного факта.
    А бюджетообразующими какие области являются знаете? ;)

---------- Додано в 18:43 ---------- Попередній допис був написаний в 18:40 ----------

Тем не менее в курортных районах турки русский язык отлично понимают, наверное, чтобы подальше сбежать как только русское слово услышат :)

20. yasam

yasam Well-Known Member

Ну це добре поки в пуціна є трохи клепки, а як пташка вилетить, почне якийсь конфлікт з США, Америка навчена гірким досвідом влашує ПерлГарбор вже в Криму. Думайте

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)