Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Boris_Kiev, 29 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ваш Рафат Чубаров прекрасно говорит на украинском.Лучше, чем некоторые в Парламенте. (за Азирова вообще молчу)

• Подобається Подобається x 1
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Пересічні Кримські татари дійсно не мають практики активного володіння українською (правильної побудови фраз), але звернену до них мову розуміють на 100% і розуміють що то є мова Держави. Яка сприяла їхньму поверненню на історичну Батьківщину.

3. Loader

Loader Member

Отдельные люди - да, большинство же, окромя родного, говорит на русском. Кроме того, Рафат Чубаров представляет объединение Татар"Меджлис", а есть еще объединение "Себат" которое например поддерживало Овоща. А есть еще сотни Татар которые вообще сами по себе и частенько проявляют неуважение, как к русскому так и украинскому языку.

4. Alias

Языковая проблема ,я считаю ,в основном слишком надуманна.
    Для нормального общения совсем не важно кто и какой язык считает своим родным.

Но государственный язык вне обсуждений.
    Если вы приехали в Америку и не знаете английский, то это ваша проблема , а не американцев.

Проблема в нежелании понять это и принять.Проблема в том, что крымчане считают украинцев быдлом и вторым сортом.
    Проблема в том, что нет уважения к другой нации , нет уважения к стране.

5. kjk

kjk Дуже важлива персона

Якщо я не помиляюся це організована Могильовим тітушко-подібна організація.

6. Loader

Loader Member

Совершенно верно, вы что думаете в Севастополе, Симферополе или Крыму за украинский язык камнями зибивают на улицах? Нет. Его учат и в школе и в ВУЗах, смотря телек на украинском, ходят в кинотеатры и смотрят фильмы на украинском и никто особо не жалуется.
    В основном у старшего поколения.
    Увы, верно и обратное. Вот например Свобода решила переименовать Севастополь в Херсонес Таврический. Севастопольцы, да и многие Крымчане, рассматривают это, как плевок в лицо от ЗУ. Вы думаете подобное это способствует нормальным отношениям между Западом и Югом Украины?
    http://gigamir.net/news/kyiv/regions/pub416353

Вот, вы все правильно написали. И было бы все тихо и спокойно. Многие ведь и голосовали за овоща поскольку он примерно это и обещал.

7. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не вопрос - уж что-что а истерить по поводу и без это то что нас всех роднит, как у вас бенедры рускоязычных едят, так у них путинские войска майдан мочат ...
    ура! перемога вкрайнської мІслі, то якого ставлення до себе ви бажаєте після наголошення такого??? любий нормальний кримчанін після цього буде вважати Вас - ворогом, то вони Вам вороги ?

8. Alias

Но ведь не Свобода это решает?
    Мало ли кому в голову очередная "умная мысль" придёт
    Нет .Не думаю. У меня в Симферополе и Севастополе есть родственники .Общаемся и на укр и на рос.

9. artobstrel

дивно, я теж саме чув на кримчан від наших надвкрайонців ....

---------- Додано в 14:49 ---------- Попередній допис був написаний в 14:43 ----------

аллах акбар! не вистачало нам під боком своєї джамахірії, Борис попри усю Вашу антисовєтчину, Ви завжди були за цивілізацію, то чого ж Ви хцете осередок войовничого ісламізму в нашій державі? в Японії іслам взагалі заборонений і не дарма, для них є лише Коран, на інші закони їм чхати, вірно kjk казав - вони плодяться як коти, коли їм стане мало Криму вилізуть за межі, з докором на вас дивляться крізь час характерники з січі, які бусурманів завжди за ворогів тримали ...

10. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А ви важаєте, що радикальний іслам можуть тілки москалі зупинити? :mocking: Ну подивіться, що вони у Москві виробляють, в той час, коли "дарагіє расіянє" вишукують ворогів в Україні...

11. yasam

yasam Well-Known Member

все набагато простіше: просто дати гроші, інвестиції, посадити всіх казнокрадів

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

По-перше, це їхня історична земля. І як я вже писав, вони вдячні українцям за сприяння у своїй репатріації.
    По-друге: не лякайте мене Ісламом, я 6 років жив пліч-о-пліч із туркменами. Іноді важко зрозуміти деякі морально-етичні засади мусульман (наприклад у побутовому спілкуванні). Так само і з юдеями. Просто треба усвідомити, що є такі люди, в чомусь вони інші, але точок дотику між нами більше ніж зі скаженими себаздупольскими проророссістами.

• Подобається Подобається x 2
  13. yasam

yasam Well-Known Member

Тим більше туристичний бізнес татар на АйПетрі тримається на українцях: ні один москаль не тратить там гроші бо дорого, лише очима покліпади приїджають з росії, бобухати і пожарити жопу на кримському сонці. По справжньому тратять гроші в Криму лише українці.

14. artobstrel

та, я кажу не про хто може зупинити а про ні тре сприяти ...

---------- Додано в 15:13 ---------- Попередній допис був написаний в 15:09 ----------

ні, історично вона грецька, але після дарунка Хрущова це історично - наша земля,
    не рівняйте ху з пальцем, туркмени то не чечени та не азери, вони взагалі ще до ісламу мали щось своє що ближче до тибету, іслам на них не так вплинув ...
    та х там, доки ви для них такий саме гяур як і росіянин ...

---------- Додано в 15:15 ---------- Попередній допис був написаний в 15:13 ----------

тобто не бухають та не джарять жопи?

15. yasam

yasam Well-Known Member

Ні, п'ють вино і плавають в морі

16. artobstrel

а у сутінках ледь підсвічуються аурою звитяги, зеленовастенько так ...

17. yasam

yasam Well-Known Member

руского юмору не розумію, звиняйте...

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

19. kym

kym Well-Known Member

От з цього і виходим. Земля українська і мають робити по правилах які встановлюють українці. взагалі питання Криму затягнулось - треба вирішувати і не дивитись на скиглення залишків руских воєнних колоністів. Автономію дали тимчасово щоб збити руским охоту на початку девяностих сильно розігрувати карту - тепер треба вертати назад кримську область. Усіх хто має рускі паспорти позбавити українських - нефік на вибори ходити. Хто сильно дебошире за росію - депортувати, як колись Мешкова. Рускому флоту встановити вартість оренди в 5 млрд. дол і нехай платють, як не платють в Новоросійськ. Всю місцеву владу треба не кримську - вони ідіоти зовсім не вміють господарювати - в Турції і Болгарії уже давно дешевше і приємніше віддихати ніж в Криму - треба то міняти бо вони збанкрутують і треба буде їх підкормлювати.

• Подобається Подобається x 4
  20. yasam

yasam Well-Known Member

ну підкормка з центру ще ніколи не припинялася

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)