Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Boris_Kiev, 29 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Виявляється, при будівництві олімпійських об єктів в Сочі гроші не розкрадались, а таємно вкладались в військову інфраструктуру Росії
    http://forum.sevastopol.info/viewtopic.php?f=11&t=729804&start=61700
    Але, здається "Шкірліц" цю інфу також із гумором сприймає

• Подобається Подобається x 1
  2. sevastopolec

sevastopolec миється в бані

Привет бандерлогам из славного города-героя Севастополя. Зашел на форум , а тут оказывается нашему родному Крыму целая тема посвещена-видно уважают.
    Был я прошлой весной во Львове, красивая архетектура не поспоришь, НО-эту архитектуру создали поляки да австровенгры, А западенцы все это просто убивают. Трамвайные пути торчат на пол метра над брусчаткой, сама брусчатка настолько разбита , что страшно не то что на машине ехать , а вообще пешком ходить. Подъезды в центре с полузгнившими деревянными лестницами, все обоссаные. Сняли квартиру в центре, так на второй день кто-то насрал прямо в подъезде.Памятники архитектуры в таком состоянии , что без слез не взглянишь. Вот вам и европа сраная.
    А ведь самое интересное,то что ведь эти долбоебы нам нахуй не нужны, пусть катятся в свою европу , их никто не держит. Так нет им мало ,они же свои вонючие лапы в Крым тянут, мол наше , не отдадим.Тему создали, рассказывают друг-другу как нам жить. Только вы забыли рагули ,что это вы едете на заработки на юго-восток и в крым. Это мы вас нанимаем на работы. Каста рабов: вы были под поляками, австо-венграми, немцами, русскими. Вы даже живете не в своем городе! Рабы не могут жить без хозяина- вот почему вам нужна европа.Забудьте про Севастополь- вам сдесь не рады!!

3. yasam

yasam Well-Known Member

Насмішив ))). То ви там підставкою під флажок стояли:
    http://www.youtube.com/watch?v=HkKB-TioNys

кримські магнати в дирявих капцях )))

• Подобається Подобається x 4
  4. Loader

Loader Member

Не реагируйте, не все в Севастополе настроены так радикально. Просто в случае исхода России многим есть что терять, вплоть до работы. Вот и боится народ остаться ни с чем, ведь Украина не предлагает ничего взамен.

5. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

А что вам должна предлагать взамен Украина?

6. Ома

Ома Дуже важлива персона

Им ЕС предлагал немерянное количество зеленых денег вложить в инфраструктуру. Так ума ж нет. Фигней там какой-то занимаются. А могли бы неплохие бабки стричь с туризма более высокого класса.

• Подобається Подобається x 2
  7. Loader

Loader Member

Рабочие места.
    Прости, кому это "им"? Севастополю? Крыму? Впервые слышу, что это предлагал именно ЕС, от Украинских политиков подобное я слышал, а конкретно от ЕС нет.

8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А Россия вам предлагает рабочие места?
    Где, в тундре или Сибирь осваивать?

• Подобається Подобається x 1
  9. Loader

Loader Member

Да, взять хотя бы Судоремонтный завод в Севастополе, у примеру отец моей девушки там работает судокорпусником, зарабатывает ~6000гр. + полный соц.пакет, где еще он сейчас найдет подобную работу?

10. Nerto

Nerto Well-Known Member

Що очікувати від Росії у Криму давно відомо. Підбурювання та гидоти. Жиріновського і Слуцького радянськомовна кримська русь вітає і визнає за своїх героїв. Фашистами-нацистами, ги-ги, їх не обзивають.

11. Alias

А чому наша новоспечена влада закриває очі на Крим?
    Може пора б вже приймати якісь рішення стосовно Криму та поставити Росію на місце за втручання?

12. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а що вона може зробити? нахрапом Крим не взяти ... для прикладу хоч у своїх кулуарах я затятий бандеровець і т.і. але навіть я почну воювати за пам'ятник Ольшанцям (до речі на ЛФ дятлів яким він заважає у моєму місті не одна штука), а Крим будь яке "майданство" у себе сприймає саме за напад на своїх "ольшанців", тому коли це все перестане бути схоже на бендершабаш, а набере форму боротьби з януковичеобразнимим думаю криму то теж сподобається ...

---------- Додано в 09:59 ---------- Попередній допис був написаний в 09:58 ----------

яке? досі тіко начебто російські БТР стоять на в'їзді до міста більш нічого і то лише Севастополя ...

---------- Додано в 10:03 ---------- Попередній допис був написаний в 09:59 ----------

а кого їм вітати? тих хто їх вважає югАвАстоком? АкупАнтами? будь хто буде вітати того хто до його відноситься з повагою ... вам особисто на кримчан та їх думку класти з прибором - аби там було так як вам хочеться ...

---------- Додано в 10:04 ---------- Попередній допис був написаний в 10:03 ----------

то бомжі тусували за 200 грн ...

13. Alias

Невже у нас розумних немає?

Хочеться вірити, що є.

Перестати намагатись у Криму зваляти пам"ятники

Не чіпати мовне питання

Створити програму по розвитку Криму

Не пускати туди ніяких Тягнибоків, бо це ще загострить ситуацію.

Знайти когось, хто має авторитет у Криму і зможе заспокоїти людейта праильно все їм пояснити.

Ну не знаю, але щось треба робити.
    Не можна щоб у Криму господарювали Путіни та Жириновські.

14. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

є, але не вони при владі, навіть на лф тих що розділяють твої погляди добре якщо 10 %

15. Loader

Loader Member

Каждый день езжу на машине по трассе Симферополь-Севастополь, нет никаких БТРов.

А вы думаете в Крыму яро поддерживают Овоща и ПР?

16. manyash

manyash миється в бані

Мы НИКОГДА не будем говорить на хохломове!

---------- Додано в 11:09 ---------- Попередній допис був написаний в 11:02 ----------

Так, вот все вы давно заблудились! :)))))))))))))
    Позорище! Выставили майданутых утырков!
    Всю жизнь вы были гонимые и сейчас гонимые!
    http://www.km.ru/world/2013/08/09/z...086-ukrainskii-poezd-po-oshibke-priekhal-ne-v

17. Forpost

Forpost Стоїк

18. kjk

kjk Дуже важлива персона

Хай собі бісяться, всерівно ніколи і нікуди зі складу України не вийдуть.
    А українізація до них добереться.
    Леніна вже валять на Дніпропетровщині і Херсонщині. Вже під самим Кримом.
    А без укр мови всерівно нікуди не подінуться, тест української мови обов'язковий при вступі в ВУЗ, українська мова обов'язкова в діловодстві.
    Так що без хохломови у вас не буде вищої освіти і керівних посад.

• Подобається Подобається x 3
  19. manyash

manyash миється в бані

А чё пишем-то не на хохломове?:yahoo:
    Я через Гугл переведу бредовый язык!
    Я ГОРЖУСЬ, что не учила и не понимаю язык бандерлогов!

20. kjk

kjk Дуже важлива персона

Та никто особо и не реагирует, татар в Крыму треть, рождаемость у них высокая, превращений русских в нацменьшинство в Крыму - это только вопрос времени.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)