Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Boris_Kiev, 29 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Амбре - то нічого, вони самі в ньому сидять, до Великої України не доходить. Але я за них непокоюся шо той сірководень викликає в них галюцинації, пов'язані з образами фашистів, від яких треба боронити Севастополь і людожерські інстинкти, спрямовані на геноцид корінного населення їх півострова. Тут роботи для санепідстанції і провідних психотерапевтів непочатий край.

• Подобається Подобається x 2
  2. Sevastopolets

Sevastopolets миється в бані

Для тех,кто считает себя большим эрудитом,поясняю,что залежи сероводорода находятся на огромной глубине,по-этому вообще никак не проявляются.

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

О, молодець. Майдан так зробить для всіх.

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Це більше ніж 5000 рублів? Ніхто не принижує за національною ознакою? І шпрехати німецькою не впадло?
    Невже Ви такий егоїст, що не хочете побажати своїм землякам аналогічного рівня життя?

5. Forpost

Forpost Стоїк

не хвилюйся,як би прийшов добрий дядечко Пу,то одразу ти б 2\3 зарплати віддав,певне громадяни Росії таких грошей і в очі не виділи,а тобі в Україні погано

• Подобається Подобається x 3
  6. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Вот она тарелочка с голубой каемочкой ради которой многие стоят на майдане. Показывали по тв простодушного мужичка в возрасте, который сначала говорил о свободе, а потом сказал, что у него будет такая пенсия, что он купит авто. откуда вы возьмете эти 5 тыс. евро каждому. Ясен пень, что нас ждут нелегкие времена при любом раскладе

• Подобається Подобається x 1
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В мене нема ніякого бажання чувака розбирати по Фрейду, коли він працює на німців, а верещить шо хоче в Росію. І набридли дебіли, які вважають найвищою кваліфікацією в розумінні політики - це дерев'яний цинізм а-ля "нафіга шось робити, нічого не зміниш" - і пішов понуро "работать".

• Подобається Подобається x 3
  8. Boris_Kiev

Я можу Вам підказати - "все відібрати і поділити". У кого відібрати - погуляйте містом, подивіться навколо. :)
    Арбайтен - і буде Вам пенсія у розмірі, який "обіцяла" Королевська у своїй передвиборчій програмі.

9. Bambook

Bambook Persona non grata

Почитайте і більше не офтопте:
    https://medium.com/about-ukraine/717e9951ab47

• Подобається Подобається x 4
  10. veronka

veronka Well-Known Member

мдааа, а мене з чи то з сентябрят чи то з жовтенят вигнали...

• Подобається Подобається x 5
  11. Мікі

Мікі Well-Known Member

Ух, сказала!!! Дух зафатує!

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

А лисички
    Взяли спички,
    К морю синему пошли,
    Море синее зажгли.

Море пламенем горит,
    Выбежал из моря кит:
    "Эй, пожарные, бегите!
    Помогите, помогите!"

http://xn--80aatntx.com/publ/kak_gorelo_chernoe_more_istorija_serovodoroda/1-1-0-52

http://extreme-survival.io.ua/s206867/chernoe_more_bomba_zamedlennogo_deystviya

13. Тим22

Больше не буду

---------- Додано в 16:52 ---------- Попередній допис був написаний в 16:36 ----------

Это как сероводород может занимать 90% объема Черного моря?

14. Мікі

Мікі Well-Known Member

Я зі школи прекрасно пам'ятаю про те, що Чорне Море живе в біологічному сенсі до глибини 200 м, а глибше майже повністю мертве з-за того сірководню. Таким чином, якщо повна глибина моря сягає більше 2 км, а середня 1240 м при загальній площі моря 422 тис кв. км., зрозуміло, що сірководнем зайнятий величезний об'єм морських глибин.

15. Тим22

90%? или все таки это объем моря, в котором из-за высокого содержания сероводорода нет жизни.

16. Boris_Kiev

Ви ніколи не тримали вдома акваріум? Чим дихають риби? Розчиненим у воді повітрям. Якщо воне є, звичайно. А коли замість повітря - сірководень?
    Той самий, ПР-ПР-партія ригіонів. :)

17. Мікі

Мікі Well-Known Member

От везе в спілкуваніі... якшо не вася, так тімоха...

18. Тим22

Я так понял, что вы согласны, что сероводород составляет 90% объема воды в Черном море

19. Мікі

Мікі Well-Known Member

Борисе, дуже прошу, скажіть, хуч шо небуть

20. Boris_Kiev

У десяти відсотках води розчинене повітря і там плавають катрани, барабульки, кефаль, бички та інші рибки.
    Далі починаються маси води, частково засмердючені сірководнем, а на глибині більше 200 метрів - повністю.
    У Вас пошуковики праюють? Чи прикриті цензурою?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)