Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Boris_Kiev, 29 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. yasam

yasam Well-Known Member

Господи слава Тобі! Схід ВОСКРЕС!

• Подобається Подобається x 5
  2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Як я (увага, росіянин, громадянин Росії) бачу всі події в Україні, якщо коротко:
    Мізеророзумний Янукович створив в країні жахливо-злодійсько-бандитську систему, страшенна корупція, вирішив полякати Путіна інтеграцією з ЄС, щоб потрапити у ТС на вигідних умовах, а ще і грошей хапнути. Але народ вирішив почати протестувати проти цього, спочатку мирно, а потім вже ні (не так важливо, хто почав перший). Бійці з правого сектора і прости громадяні дали відпір Беркуту і тітушкам Янука, а реальной підтримки у народа він просто не мав. І у підсумках останньою краплею став початок стрільби снайперів (ще треба провести розслідування чиїх) і Янукович втік з країни, хоч насправді йому й так недовго рясту топтати було. Далі потроху владу у свої руки прибрала "Батьківщина" і дружні їй олигархи і політични сили. Зараз політики розуміють, що необхідно провести демократичні реформі і зміни у сфері держапарату, інакше Майдан 2.0 накриє і їх, та і не все спокійно на Сході і Півдні, і інтервенція у Криму. революція ще триває, так що ще не все зрозуміло до кінця. Але я гадаю одне, Правий сектор, яким так всіх любять лякати, реальної влади так і не отримає. І слава Богу!

А щодо правді/неправді - з російського ТБ я правди не чув, на відміну від українських, де може теж не все об'єктивно, але нема такої повної брехні.

• Подобається Подобається x 4
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

4. zet

zet Дуже важлива персона

Путин – Евромайдану: роль России в украинском бунте
    [28.02.2014]
    Тот, кто видит за событиями на Майдане лишь «руку Запада», слеп на один глаз…
    http://from-ua.com/politics/7cc15138e1f8e.html

• Подобається Подобається x 1
  5. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Вы это Путину расскажите.
    Для Украины процесс ускорят.

Вся система обороны СНГ на западе, куда входит и Россия теряет смысл. Металлолом. Нафига чего-то обнаруживать и сбивать, если натовские ракеты будут у вас в тылу? Подлётное время от Харькова до Москвы 15 мин. Дальше объяснять или сами поймёте?

6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вiн не помирав - щоб воскресати :hi:
    Ми - сварились - i будемо сваритись. Але - промiж себе! Нам путiнської допомоги - не портрiбно. Ми якось - самi домовимось.

доречi - написане буде правильним обома мовами - i росiйською - i українською :)

• Подобається Подобається x 12
  7. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А чом би кацапам не згадати що вони витворяли на кордоні в минулому році, незадовго до підписання Україної асоціації з ЄС? Знімали людей з поїздів СОТНЯМИ без будь-яких пояснень і т.п.

Останнє редагування: 7 бер 2014
    • Подобається Подобається x 3
  8. kym

kym Well-Known Member

Я от щось не розумію ... нашого посла з росії відкликали чи ні....
    взагалі мені той кролик "пулявлоб" зовсім не подобається... так виглядає насрав в штани і тільки язиком тріпає. Чому заявку в НАТО не подає. чому промисловість на воєнні рейки не переводить. Чому Генштаб не переміщає українські війська під північно- східні границі. Чому ВР не дала дозвіл президенту на війну з росією. Чому російського посла в Україні не виставили звідси.... Скільки можна дурака валяти. Я думаю вже всі зрозуміли що з росією по людськи не можна. І руске питання треба вирішувати. Навіть якщо виведуть війська і флот з Криму, москаль все одно буде махати дубинкою ...... то йому подобається влада - бо бандитська і розвалює державу, то йому не подобається влада - бо хоче розбудувати державу - та яке його засране діло, що ми тут вирішуєм у себе в дома. І що так і буде наступні 10 -20-50 років. Вважаю треба перестати панькатись з Путіним. росія зараз в дуже поганій ситуації - весь світ дивиться на неї як на пгресора з ядерною дубинкою, вона своєю поведінкою настроїла весь світ проти себе. Ще такого не було в світовій історії, щоб одна країна не мала зовсім підтримки. Навіть Гітлер мав союзників. І не треба боятись воєнних дій. Людського потенціалу у нас досить а ресурс дасть Європа і США. Вони свій ресурс повернуть потім грабуючи залишки росії. США на другій світовій заробила так що до тепер найпотужніша і думаю не проти буде повторити

9. metallic

metallic Well-Known Member

ЗС вищеназваних країн, менше і слабше наших. Ну польські, більш-менш спів ставні. Але по-перше, вони всі, не загроза РФ. По-друге, ніхто так просто, не буде влазити у чужу війну. Особливо, якщо одна з цих країн, має дуже потужний військовий потенціал. Хтось вступився за Грузію? За Афганістан, В'єтнам і.т.д?

• Подобається Подобається x 2
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

А як там Газзаєв і обєднаний чемпіонат?

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

12. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Ах ти морда хвашистсько-бандерівська...)))))

• Подобається Подобається x 7
  13. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Це смішно трохи (без образ), і зовсім недемократично. Критерій тверезості мислення як будете визначати? А знаєте, що є багато відомих "інтелектуалів", які пишуть псевдо-глибоко-проникливо-аналітичні роздуми, а насправді є мильними бульбашками? І чому думаєте, що серед, скажімо, викладачів вузів всі одностайно будуть проти комуністів і ПР? Я от так не думаю.

Треба таких людей не виключати, а просвітляти!!! Тих, кого ще можливо просвітити.

14. zet

zet Дуже важлива персона

Пока толстый похудает, худой - сдохнет...
    Я к тому, что тут ролик выкладывали о событиях в Грузии. Так там резолюцию (или доклад, не помню) ООН утвердили в которой в 1-й половине обвинили в агрессии Грузию, а во второй половине - обвинили в агрессии Россия. Каждое правительство могло напечатать в газетах для своих граждан нужную часть.

15. voronvvi

voronvvi Well-Known Member

Спасибо, напомнили про пятницу. Не хотелось бы нарушать правила форума, но просто забыл день недели. Иногда работаешь и ночью. Последний пост и до субботы. Смотреть буду.
    Насчет НАТО, Запада, РФ и Крыма. Процесс вступления в нато может для Украины затянуться до бесконечности. Вот первый признак:
    <<Премьер-министр Украины Арсений Яценюк по окончании встречи с генеральным секретарем НАТО Андерсом Фогом Расмуссеном, которая состоялась в четверг в Брюсселе, заявил, что пока в планах украинских властей нет перспективы членства в НАТО.>>
    Просто холодный душ для него был, несмотря на краткосрочную выгоду для НАТО по срочному приему Украины.

16. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

так воно спокійно ,ніхто не заперечую , але напруга відчутна. Нащо російським військові відрізають від світла військові частини, не дають підвозити продукти харчування , і вказують що знімати на відео а що ні , де ж свобода людини??? Це поведінка не мирних хлопців, а загарбників.
    нічого не перекручую , я ясно зрозуміла вашу позицію, що мешканці Криму самі можуть вирішувати свою долю, але ж я інше спитала . Чи є ще інші "побажання" до Української території?
    АРК мали свою ,майже повну, незалежність то нічого? ( дуже ,дуже схоже на Абхазький сценарій, не ховайте голову у пісок, називайте речі своїми іменами ) . Ви самі собі відповісте на питання , що в них у Криму !!!! автономному!!! було не так ( у раді , у керівництві...) ,якщо самі не змогли вирішити негаразди ?, а тут , /" позвали"/, неначе прилетить гелікоптер з Путіном та порадить апельсиновий рай )))
    Не вірю :
    - що під дулами автоматів можна провести чесний референдум
    - що цю ситуацію ,яка склалась не використали як привід для військової інтервенції ( таке готується заздалегідь , не за 2-3 місяця..)
    Попит , дорожнечу відпочинку у Криму саме російські громадяни створюють .Якщо все одно де відпочивати , то чому саме до Криму їдуть , а не виявляють свій патріотизм у Туапсе, Сочі, чи не піднімають туризм в Абхазії? ( це так риторичне питання, бо і так зрозуміло..)

17. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а шо ж она делала? как проявилось ее "не кидала", вот всю Россию кидала а вас не кидала .....

крымское ...

...я выйду на пляж, по гальке хрустя,
    и вдаль на родном прокричу:
    "Я в жопу святую, Володю лобзать
    от ныне до смерти хочу!!!! "

18. metallic

metallic Well-Known Member

Літаки Севастопольської бригади тактичної авіації Повітряних Сил ЗС України потребують заводського ремонту

Літаки Севастопольської бригади тактичної авіації Повітряних Сил Збройних Сил України завдяки “братній допомозі” російських вояків потребують заводського ремонту. Саме такого висновку дійшли українські військові інженери, яким після тижневої блокади російськими військовослужбовцями та проросійськими радикалами вдалося оглянути стоянку літаків.

У Вінниці, в Командуванні Повітряних Сил Збройних Сил України, повідомили, що значних ушкоджень від вандалізму російських військових зазнали всі літаки, на яких особовий склад бригади ніс бойове чергування з охорони повітряного простору України, виконував навчальні польоти та підготовку льотного складу.

– У літаків МіГ-29, МіГ-29УБ та Л-39 в кількох місцях прострілені колеса, “перекушені” шланги, сокирою порубані кабелі, – зазначив головний інженер авіації Повітряних Сил ЗС України полковник Петро Скоренький. – Двигуни закидані камінням. Всі масла і технічні рідини калюжами витекли на землю.

Військовослужбовцям частини вдалося зробити тільки поверховий огляд авіатехніки, а тому про конкретні деталі говорити не доводиться. Втім, і так зрозуміло: відновити літаки до льотного стану силами фахівців частини буде неможливо. Вони потребують заводського ремонту.

Водночас, офіцер зазначає, що з початком російської інтервенції проти України в авіаційних частинах Повітряних Сил Збройних Сил України проводяться планові заходи, що вже дозволило значно підвищити відсоток боєздатних літаків, готових до виконання завдань за призначенням. Роботи ведуться силами особового складу: інженерами, техніками і механіками авіаційних частин. Значну допомогу в ремонті окремих блоків та агрегатів надають українські державні авіаремонтні підприємства. Крім того, безпосередньо до командування військових частин звертаються приватні підприємці, котрі мають досвід з надання послуг у сфері ремонту авіаційної техніки, та надають посильну допомогу.

– Ситуація в Криму згуртувала громадян України і показала, що, незважаючи на розбіжності в поглядах щодо суспільно-політичної ситуації в країні, усі готові разом захищати нашу державу. Кількість боєздатних літаків у нас збільшується щодня, – зазначив полковник Петро Скоренький.

19. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

"Правий сектор" має де-яку підтримку у людей ( звичайних громадян), а це більш ніж влада. Не такий страшний чорт , як його малюють.

20. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

1. (Це - з приводу того, чому російські вояки без розпізнавальних знаків)

Интересная дискуссия наклевывается.

А я знаю ответ - Путин неадекватен. Циничн и нагл. (Сокращенные формы имен прилагательных).
    Он считает, что одни русские не станут стрелять в других русских, а поэтому можно без выстрела занимать все объекты. И прикрываться мирным населением (сказал об этом на пресс-конференции открытым текстом).
    2. Насчет силы правды. Надеюсь, Вам известна народная мудрость - Неправдой весь свет пройдёшь, да назад не воротишься.

Как Вы думаете, это народ зря придумал?

Когда многотысячные формирования стоят нос к носу с оружием, думаете, не может случиться так, что кто-то первый начнет стрелять (по злому умыслу или случайно), и счет трупов с обеих сторон пойдет на сотни?

Путин контролирует каждый предохранитель на автомате и карабине?

Ведь с оружием - люди. Человеки. Нервное напряжение, которое только возрастает. Если неделю назад по обе стороны были невраги, то теперь с каждым днем они смотрят друг на друга с возрастающей ненавистью.

Я понимаю так, что в этом - главный план Путина.
    Утопить результаты Майдана в крови, чтобы надолго, во всяком случае, до окончания его каденции (которая закончится вместе с орденами на подушечках) ничего подобного не началось в России.
    Но, как говорится, человек предполагает, а Господь располагает.

Лично я тоже хочу, чтобы это противостояние было без стрельбы, а война - экономическими методами.

Но я тоже, как и Путин, не могу стопроцентно гарантировать, что стрельба не начнется.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)