Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Boris_Kiev, 29 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vincento

Vincento Well-Known Member

Где-то через дефіс;) Ох, люди, не ведіться на цих тупих тролів..

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ще один мовник...

3. Полковник

Полковник миється в бані

А кто у него "тупой троль?"
    Чё-то я не врубился.

4. Мікі

Мікі Well-Known Member

Кримськотатарський народ готовий протистояти сепаратистським силам у разі спроб дестабілізувати ситуацію в Криму.

Про це заявив глава Меджлісу Рефат Чубаров, пише ZN.UA.

"Кримські татари, навіть в умовах настільки невиправдано тривалого - з вини українських політиків - процесу відновлення їх прав на своїй землі, прекрасно усвідомлюють ступінь катастрофи, яка може спіткати Крим і всіх його жителів у разі будь-яких спроб відторгнення Криму від України", - заявив Чубаров.

"Відповідно, автори та провідники будь-яких експансіоністських задумів щодо Криму мають виходити з того, що в особі кримських татар вони отримають гідну відсіч", - зазначив Чубаров.
    ==================
    Дуже й дуже хо-ро-шо.

• Подобається Подобається x 3
  5. Bambook

Bambook Persona non grata

---------- Додано в 03:07 ---------- Попередній допис був написаний в 03:01 ----------

6. Оля

Оля Старожилка форуму

vladimirkiyv, ви тут новенький. Я - українка з діда-прадіда, до 32 років проживала в Україні, пережила на собі всі "прєлєсті" савєцкої власці. А зараз проживаю в США і є громадянкою США. Але Україна була і є моєю рідною землею, там поховані мої діди-прадіди, там проживає моя ближча і дальша родина. От мені за них і лячно. А також за долю їхніх дітей. Багато з них їздили, їздять і стоять на Майдані, щоби мати достойне життя.
    А путінскій вєрний пьос Палковнік - нащадок українських окупантів, які починаючи від його діда, продовжуючи батьком і ним самим (він народився тільки у Львові і їв хліб моїх дідів-хліборобів)прийшли на землю моїх дідів і батьків ( і мою в тому ж числі )і гнобили нас понад 50 років. А по плину 50 років ці таваріщі своїм окупантським нутром "почювствовалі", що час розплати недалеко і звалили на свою історічєскую родіну - Рассію. І цей палкан має зараз рассійскій паспорт, так що він мені ні не свій, ні не земляк, а тільки путінський посіпака, православний каммуніст( чули таке нове непоєднане поєднання :haha: ), який працює на цьому форумі по заданію свого патрона 10 років для розвалення України, як держави, а особливо зараз в цей скрутний для України час. :sad: Так що от такі справи.

---------- Додано в 03:20 ---------- Попередній допис був написаний в 03:13 ----------

Филологини! Ну нікак нє научіш рускіх правільно пісать на іхнєм же радном язике. :)))

• Подобається Подобається x 6
  7. Nerto

Nerto Well-Known Member

8. Оля

Оля Старожилка форуму

Молодець Балашов! Класно показав справжнє обличчя руского Криму.:good:
    Якщо серед росіян України було би побільше таких людей, то Україна би вже давно процвітала.

9. Sevastopolets

Sevastopolets миється в бані

Даааа,каким надо быть придурком,что бы взять такой стремный ник, а Педро?

---------- Додано в 13:00 ---------- Попередній допис був написаний в 12:48 ----------

Немного проясню ситуацию.Это высказывания одного балабола(Чубарова),за которым нет реальной силы.Основная масса татар никуда не пойдет.У большинства свой налаженный бизнес.И прекрасно понимают, что имея всего 20% населения Крыма, шансов на успех нет никаких,в случае заварухи они первыми получат таких звиздюлей,что выселение покажется раем.Плюс Черноморский флот.Одна бригада морпехов их просто перекоцает.Это вам не Чечня,да и татары не чеченцы.Как полицаи во время войны-неплохие, а как воины нет.Торгаши больше и работяги.А у Чубарова работа такая-говорить ерунду за деньги госдепа или турецкие.Вот такая вот реальная ситуация.Хотя с Киева, наверное, виднее.

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так і про всю Україну говорили.

Позвизди, а я послухаю.:))) Вас там антимайданівців 20 чоловік, і ті якісь п'яні і убогі.

З якої радості? Для цього треба оголосити Україні війну. Може ти такий крутий, але Путін - ні.

А шо, там крім татарів немає нікого? Ви там крутелики бандерівців мочити. Весь прикол в тому шо бандерівців там ніколи не було. Коли з'являться, я побачу який ти герой.

• Подобається Подобається x 4
  11. Sevastopolets

А слабо написать что-нибудь новое.Этот пост слово в слово, как из параллельной темы.Повторяетесь,батенька.

---------- Додано в 13:19 ---------- Попередній допис був написаний в 13:06 ----------

Почитай мнения народа на нашем форуме. Люди реально готовятся к гражданской войне.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну так реальність життя. Тільки не зрозуміло чому ви там такі впевнені шо за 10 хвилин всіх перекоцаєте, півники бойові. Хто вам сказав взагалі шо Росія за вас підпишеться. А з вас самих вояки ох які гнилі.

13. Sevastopolets

Ну так суйся сюда,тогда сам все и увидишь.

14. Rhos

Rhos миється в бані

Умничка, Оля: именно за океаном лучше всего переживать за свою Родину. И не хлопотно, и практично - ведь как раз туда утекает часть украинских денежек. Раньше Украина Россию "кормила", а теперь мы все вместе кормим США... Вы уж там поговорите с Обамой - пусть запретит западным банкам принимать на хранение деньги наших всех воров.

Обмельчали, кажись, бандеровцы-то... Подозреваю, что даже за компьютером в масках сидят.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

На біса ти мені здався? Це твої "прибиральники Києва від барикад" щосуботи суються на Майдан. Цього разу їм нарешті рило начистили, може вже не підуть, бо прикумарили вити там під ЦУМом. І взагалі в вас регіон йододефіцитний, багато вояків не назбираєш, максимум 100 титушок.

16. Sevastopolets

Для особо глупых напоминаю-Севастополь находится на берегу Черного моря и проблем с йодом нет.

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Я і втретє, і вчетверте напишу, поки не дочекаюся на Вашу відповідь (або Вашого бана).
    Нехай "нюхачі" з СевФоруму теж почитають.
    Повторюю - Вам кльово працювати на німецькому судні?
    Як це узоджується з крикливим проросійським менталітетом?
    Може є сенс перепрофілювати Севастополь на німецький торгівельний порт? Виступіть із такою ініціативою, а ми подивимося на реакцію Ваших співмешканців.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Може передоз навпаки, це теж нездорово.

19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Dzeko
    Чорне море - це насамперед чи не найбільше у світі сховище сірководню. Може звідти таке "амбре"?

20. Sevastopolets

Отвечаю по пунктам
    -работать клево,особенно по зарплате(примерно 5000 евро)
    -согласуется нормально
    -порт и так уже стал открытым,часто заходят огромные пассажирские пароходы.Так что у нас все ОК, чего и вам желаю.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)