Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Boris_Kiev, 29 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Поки там наші військовці та їхні родини - не перекриємо. І сепарасти це розуміють.
    Щодо НАТО - "как только так сразу" - країни "четвертого світу" (раша, подністров"я, абхазія...) визнають "автономний крим", Україна без довгих процедур вступить до НАТО. А з Кримом нехай турки розбираються. І з рухом рашенз через Босфор і Дарданелли.

• Подобається Подобається x 2
  2. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Дві війни. Одна проти Путлєра, друга проти тих, хто в'їхав на плечах майдану до влади. Люди ще не оговтались від майдану, і не можуть зрозуміти куди в першу чергу розвернути оглоблі.

Поляки і прибалти будуть найбільше нас підтримувати. Стара Європа і США будуть лялякати і лякати до останнього.

• Подобається Подобається x 5
  3. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Нашу армию планомерно уничтожали более 20-ти лет. И дело не только в современном вооружении, но и в кадрах.
    Нет людей готовых принимать решения и отвечать за них, все друг на друга оглядываются.
    Россия начала избавляться от таких "военноначальников" еще 96-м году после первой чеченской, а наши здравствовали и процветали. :sad:
    Европе своих проблем мало и осталось только войну с Россией начинать :mocking:
    Советниками помогут, может какого оружия подвезут - это максимум.

В войне проигрывают все, но Украина теряет больше всех :sad:

• Подобається Подобається x 1
  4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

чого це? А во є!

http://youtu.be/YI0qEU9VnnQ

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Взагалі-то війну почала Росія. В неї проблем мало?
    От і советниками допомагає в твоєму обличчі.

6. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

Такі дії можна розцінювати як відмова від Криму, а шантаж європейська спільнота не дуже "любить" , та ще мирного населення. До чого це нам? саботаж треба іншими шляхами робити , більш тонко. "європейцям" чхати на нас , це може бути привід для гальм у вирішуванні питання до вводу миротворчого контингенту. Взагалі їх дії нагадують як у 2 світовій , не дай Боже це справдиться, їх як виявляється історія теж не вчить.

7. Dobrodiy

Спорить не буду, похоже все так и есть, но наши же парламентарии дровишки в этот костер тягают :sad:

Мне кажется - еще один повод для раскола.

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Жах який. 90-ті роки.

9. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Та я вже це зрозумiв...
    Нема на це в мене ради... :flag_of_truce:

10. Lutra

Lutra Well-Known Member

100%

11. Dobrodiy

Про восток Украины тут уже было немало плохих слов и это печально.
    Такие ка вы, Dzeko, верещали "Повставайте! Боріться!", не понимая, что на востоке терпение людей заканчивается и если восток "повстане", то это как минимум очередная смена власти и майдан, при теперешнем положении, покажется просто детской сказкой.

Или не будет.:sad:
    Поаккуратнее с выражениями иначе одностайности никак не добиться.

Останнє редагування: 6 бер 2014
  12. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Почалося:
    http://conflict.rbc.ua/rus/gubernat...vil-o-trebovaniyah-terroristov-06032014161700
    Та гораздо больше, чем российских в Раше.

13. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

- я вам не скажу за всю Одессу(с)
    Та більшості населенню по цимбалам будимо ми у НАТО чи ні. ой як я цих узагальнювачей "люблю" ..Знов штучне політичне роздмухування конфлікту. Це давно ще треба було зробити ( увійти до НАТО), зараз би не було цього "конфлікту" , бо з таким сусідом завжди треба бути на по готові.

14. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Не, ну идиотов у нас хватает, хотя по моим наблюдениям большинство переосмыслило отношение к Раше и вчерашние русофилы стали русофобами.

• Подобається Подобається x 4
  15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тримай кишеню ширше, взагалі вже охрініли, Кисельов-ТБ гавнопровід відкрив, лиє концентрований понос 24/7, а нам треба "акуратние вираженія". Будеш правду слухати, раз прийшов сюди. Якшо ти хочеш вийти заміж і шоб до тебе залицялися, то це не тут.

• Подобається Подобається x 6
  16. Green belt

Green belt Well-Known Member

Думаю що в цьому варіанті всі рОкєти руских потенційно перетворюються в купу гімна, бо натівська зброя погасить все від воронежа і до москви та й путя це також знає. Тому і сцить вздовж українських кордонів, роздумуючи чи почнеться третя світова якщо він захопить Київ.

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

До чого тут шантаж? Хочете в Росію? Будь ласка! Хай вона про вас і турбується.

Декілька репортажів про те, що залишилось від окупованих абхазьких міст. Так будуть виглядати і кримські.

• Подобається Подобається x 4
  18. Dobrodiy

Ты живешь в собственном мире фантазий.
    И это было бы здорово, если бы ты не пытался затащить окружающих в свой мир грез :nea:

19. Lutra

Lutra Well-Known Member

Ні, це ви поакуратніше виражайтесь, будь-ласка. Бо вся ця вонь якраз, не без допомоги Росії, але через вас і почалася. Особисто мене це просто дико бісить. Чому я повинна миритися з ворогом у своїй країні? Чому я повинна терпіти у себе дома людей які люто ненавидять мене і мою мову, і мою культуру, і землю на якій живуть, і яка їх кормить? Україна завжди була і буде, ясно? І якщо ви з цим незгодні - валіть до Путіна. Там є ваша батьківщина. Берізку пообнімайте.

20. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

але ж не ми тримаємо а вони нас - і вони виграють, він все рівно забере крим, то зараз потрібно щось робити ... завтра кримській майдан поїде на воркуту ....

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)