Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Boris_Kiev, 29 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ваФке срати на населення як своє так і чуже ... якщо воно запросто захапало Крим воно також запросто захапає Україну ...

• Подобається Подобається x 1
  2. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Лучше. Ты жил при СССР?
    Хотя у нас в Украине еще было сносно. Вот "друг" из Свердловска мог бы рассказать о "прелестях" снабжения продуктами в те времена, но хрен расскажет.;)

Ну и нет худа без добра- давно хотели поменять направление отпуска, вместо Крыма, который давно сидит поперек горла, но в котором хорошие знакомые как раз в районе Донузлава и которым как бы отказывать не хотелось, хочется или к вам на Запад, вспомнить молодость, или в Европу.

• Подобається Подобається x 3
  3. artobstrel

я сотрю у одного меня паника - РФия оторвала от Украины огромный кусок с лучшими черноморскими курортами, с уникальными заповедниками, и архиважно стратегически расположенный ...... без единого выстрела ... где наше правительство? где войска? это даже не посягательство на териториальную целосность это тупо рейдерский захват, я понимаю что военных жалко - но по аналогии - на хера нужны пожарники которые пожары не тушат ?

• Подобається Подобається x 10
  4. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Він цього не може зробити по кільком причинам. І вони досить відомі.
    З ньго зробили те, що Путлер бажав зробити з Овоща.

• Подобається Подобається x 2
  5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

я служив в Нижній Турі, або С-45, нині ЗАТО Лесной
    у 89 році 6 місяців сигарет не було в продажі, просили тих хто мав вихід за колючку шоб купили, але і там не було

6. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

GR_, я бы различал снабжение продуктами и сельское хозяйство.

7. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

В мене аналогічний настрій. Я не хочу активних бойових дій, але ж йолки-палки, як їх викинути з Криму?
    Танцювати три місяці, як на Майдані?
    Але при силовому варіанті буде багато, дуже багато жертв.

• Подобається Подобається x 2
  8. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Это взаимосвязано.
    Ну и ты привел расейский пример- там и по сей день большая доля импортных продуктов.Как бы они там пузыри не пускали, но они начнут дохнуть в изоляции, как пауки в банке.

9. artobstrel

я розумію що ми програємо. що шансів майже немає але не віддавати ж без бою? я просто не бачу жодних активних дій, жодних ...

10. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Я служив раніше і нам давали їх безкоштовно, в ЦГВ це було, але я пам'ятаю той же Крим 89-го- жопа.
    Ця падла Путлер тільки того і чекає. Треба як на Майдані- тримати їх в облозі.

11. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Прям таки ничем не отличается? о_О
    1. Харьков никогда не был автономией
    2. официально власти Харькова признали Киев
    3. Людей, которые выходят на демонстрации против правительства/ в поддержку России -1000-2000 человек, что есть капля в море.

Киев тем не менее пытается расшатать ситуацию как может :sad:
    Только улеглись волнения с отменой региональных языков и приездом "туристов" из других областей, так появляется законопроект о вступлении в НАТО :crazy:
    Создается впечатление, что в парламенте остались одни идиоты...
    Нафиг Украина нужна в НАТО, если тут реальная, а не информационная война может начаться?
    Зато большая часть населения восточных областей в гробу видела это вступление, впрочем как и присоединение к России.
    Сейчас харьковчане переваривают информацию и ждут, кто еще покажет чудеса идиотизма.
    Думаю завтра кто-нибудь обязательно дурость сделает, что-бы на выходных снова собрался митинг тысяч на 20 человек с криками "Россия! Россия!" :sad:

12. borkhes

artobstrel, так 23 года на Крым клали, а теперь спохватываться поздно. Поэтому никто и не паникует. Вот вам, почитайте выдержки из переписки:

• Подобається Подобається x 3
  13. Agaton

Agaton Well-Known Member

Спи.
    Пелевин.
    Рассказ такой... вот...

14. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

А нахіба оце йому? В Криму є інтерес, і швидще всього вони прорахували в що їм вийде провокація з подальшими лояльними ставленниками.
    В іншій частині України дешевше підкидати хмизу триголовим, які, до речі, поки ринулись стадом до корита, так і забули про юридичну сторону в зміщенні золотоунітазного.

• Подобається Подобається x 4
  15. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Похоже, лазутчик от Путина детектед :sad:

16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

На чеському ТБ новина - ВР Криму оголосила, що рішення про приєднання до Криму вступає в дію негайно. І в нас вдома дебата, я кажу, що я б на місці нашої влади негайно перекрила Криму воду, газ і електрику. На що мені відповідають - нормальних людей шкода. А що ж ці люди мовчать?

• Подобається Подобається x 5
  17. Lutra

Lutra Well-Known Member

Хочуть вирішити все на дипломатичному рівні. І ми непрограємо. У нас також є цілком боєздатна армія і повністю свій військовий потенціал Росія розгорнути тут незможе + допомога Європи та США. У нас є цілком реальні шанси виграти війну.

18. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Ну о чем ты,земляк? Кому это закон о региональных языках нужен? Не отменили бы его, а его то отмену то отменили,нашлись бы другие причины. Хотя сейчас ОДА штурмуют без всяких причин, но с воплями "россия".Т.е им наплевать есть ли повод или нет- главное ввязаться в драку и покачать лодку за бабки.
    Ну а насчет НАТО хорошая и своевременная идея.

19. borkhes

А на Украине много своих продуктов? Те же процессы идут, всё тоже самое.

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо ти несеш? Як захищати Україну від зелених чоловічків? Таке враження що головне завдання уряду України не дай боже ні в якому разі не перелякати наших ніжних вразливих східняків. Хай в памперсах живуть, якшо в них слова "НАТО" і "українська мова" викликають стрес і калонетримання. Якшо ні, то хай приймають постанову про приєднання до зелених чоловічків. Двох Україн не буде, буде тільки одна, одностайна.

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)