Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Boris_Kiev, 29 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

В Європі не вірять, що Росія піде далі України
    Подивимось, як будуть розгортатись події, я думаю, що будуть якісь санкції від США, від Європи можливо теж, але швидше всього вони будуть несуттєвими і просто показовими, і на тому всьо закінчиться
    Російська пропаганда працює і на Заході в тому числі, в німецьких і англійських ЗМІ дедалі частіше звучить меседж - Росія має право захищати росіян і російськомовних в Україні. Такі справи.

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ну це зрозуміло, але в них є желєзний аргумент - народ так захотів. У вас є сумніви в результатах референдуму? Крім того ніхто не стріляє, не чинить опору.

От коли почнуть стріляти, проллється кров, тоді буде привід для введення міжнародного контингенту, тоді вже офіційно збігається руска армія і далі як сніжний ком доходить до Третьої Світової.

Поки що події розвиваються так, що рашка без єдиного пострілу відіжме півострів. Наші війська ж навіть не озброєні. Я дивлюся сюжет звідти і просто офігіваю. Питання до офіцера
    - Хто контролює вашу ВЧ
    - Контролюєм ми і "зелені чоловічки". Ми тут живем разом.
    - Але ви не озброєні
    - Так, були переговори і ми контролюєм ВЧ без зброї, а вони зі зброєю

Що це таке? Яка може бути війна в таких розкладах?

• Подобається Подобається x 4
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну хай не вірять. Скупий двічі платить. Навіть не в одній Росії справа, тепер люба країна може порушити міжнародний договір і будь-які гарантії. А Європа отримає через пару років шось середнє між Гітлером і Чингізханом.

4. Персі

Нам від того не легше

5. Agaton

Agaton Well-Known Member

За англічан не скажу - німці скоріше всього тут скептичні. Але - вода точить камінь.
    І якщо справи зійдуть на кошельок, ні ці, ні ті не припинять бізнесу з каганатом.

• Подобається Подобається x 1
  6. Персі

Не сумніваюсь

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

То не аргумент...ТОчніше то аргумент тільки для жителів Росії, а в результатах референдуму я і справді сумніваюсь (при умові чесності)

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мені особисто легше від того, Україна позбудеться депресивного сепаратистського регіону і відпаде автоматично 50% проросійських голосів на всіх виборах. Але для міжнародного права це непередбачувані наслідки, може посипатися як доміно.

• Подобається Подобається x 3
  9. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

а ти потім подавай в суд і доводь нечесність :)

• Подобається Подобається x 3
  10. zet

zet Дуже важлива персона

а других не слышно, только в инете можно немножко найти, да и то теряются на фоне...
    Обидно другое, если этого баламута (Путина) понесет дальше, то это может оказаться для него фатальным, НО нам то от этого не легче...

11. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

я б на це не розраховував, пуцькін не дурак (він чмо) забезпечити дотації хоч на половину більші за українські - йому нічого не буде коштувати ...

12. Green belt

Green belt Well-Known Member

Сьогодні звонила одна кантора і черговий раз пропонувала свої послуги. Ми трохи поговорили (мені чомусь здавалось що вони з Запоріжжя.) Здивувала їхня думка про те що у Львові "все очень плохо і сложно", я кажу що ніц такого, вмісті все дуже спокійно, а ось заворушення і протистояння слід чекати зараз на Сході. Після розмови зайшла перевірити їхню адресу реєстрації і о чудо: АР Крым, г. Симферополь.
    Отож для них у нас все плохо, ну не розуміють люди монолітності міста Львів.

13. Персі

Який чесний референдум, клоун Аксьонов вже і результати озвучив - 70% буде за приєднання до Росії :)
    До речі, в російській конституції ніяких автономних республік не передбачено, тож буде якась Кримська область
    волость ))

14. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

чесность со стороны путараса который говорит что в крыму нет войск РФ - это банально, как и сомневатся в том что референдум проведется при полной гарантии чесности со стороны отсутсвующих войск и спецслужб РФ ...

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Вже не треба референдуму, рада проголосувала про приєднання до Росії, спішать однако....

16. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Буде автономна область - то несуттєво, Головне що, а Кримчані взагалі знають, що в Росії є 282 стаття, всі борги забирає Москва, нема свободи слова тощо, чи їм про це сказати забули? :)

17. Персі

Референдум вони теж будуть проводити )

А гроші, думаю, будуть вливати. Якийсь час.

---------- Додано в 14:48 ---------- Попередній допис був написаний в 14:47 ----------

Вони бандерівців бояться, все решта - несуттєво :pardon:

18. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

за "своїми" треба теж ще більш ретельніше слідкувати , чи "Свобода" не для консолідації виборців ЗУ була створена ..не все так однозначно.

19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

От не знаю чому, мене від’єднання Криму, як регіону, зовсім не болить і не переймаюсь цим. Хочуть під Путіна - хай лягають.

Татарів шкода.

• Подобається Подобається x 4
  20. Hyligan

Hyligan Іронічний

А яка різниця?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)