Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Boris_Kiev, 29 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lutra

Lutra Well-Known Member

Ви такий наївний дядько :) Я б на це нерозраховувала. Росія - це великий гравець. Кожен буде робити те, що йому вигідно. А правий Путін чи ні, то вже діло десяте. Зараз час грає проти нас. Спочатку вони були просто загарбниками, тепер російські війська з купкою туристів та тітушок а також проросійських громадян стали називатись "Самообороною Криму", пройде ще трохи часу і Україна стане злим дядьком, який тримає бідний Крим і не хоче відпускати на волю. І в міжнародних колах з'явиться шанс виправдати Росію та заощадити собі гроші.

• Подобається Подобається x 1
  2. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Сначало надо, чтобы признали результаты референдума...

• Подобається Подобається x 2
  3. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

ELiKA, интересно будет, если на референдум таки пригласят наблюдателей и действительно проведут референдум, а не просто подпишут бумаги с желаемым результатом.

4. yasam

yasam Well-Known Member

Владімір владіміравічь, снова ви со сваімі ігракамі...

5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ну какой референдум? о чем???? субъект государства решает что пора ему прекратить быть субъектом ???? это как? это измена, если просто спустить мы потеряем не Крым мы потеряем страну ....

• Подобається Подобається x 4
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

http://youtu.be/LlS_LEMzWWY

7. Lutra

Lutra Well-Known Member

Знаєте, я терпіти не можу таких людей. Знаєте чого? На вас неможна покластися, людина яка "себе на уме" думає лише про себе і ,можливо, про місто в якому живе максимум. Глобальне мислення відсутнє взагалі. Типова людина, яка незадумується над наслідками своїх слів. Але ви не одні такі. Я зустрічала людей яким так само було начхати на Україну. Вони вболівали лише за 1 місто в Україні. За Київ, чи за Харків. "Я киевлянин и мне пофигу что Киев столица Украины" Дайте вам волю і будь-яка країна розлетиться по областям.

Я несперечаюсь, але в даному випадку це означає що захват нових територій у сучасному світі - можливий. Тому, нажаль, усім на вас начхати. Продовжуйте потурати ворогу. Це якраз йому на руку. Нас розсудить лише час.

8. ELiKA

И не надейтесь.... Путин и Аксенов - неадекватны, как и Янукович... Так что будут результаты рисовать...

Будут рисовать, даже если можно было бы и не рисовать... это как у нас на Донбассе в 2004 - знали, что большинство будет у них, но добрасывали так, что на некоторых участках проголосовало больше 100процентов избирателей :) И это при том, что явка на Донбассе всегда была в 60%, а то и ниже ...

• Подобається Подобається x 4
  9. voronvvi

voronvvi Well-Known Member

Ну вот, посмотрел украинские сайты.
    Похищения не было - сообщение другого посланника и руководителя европейского департамента ООН.
    Посланник прилетел в Крым без согласования с местной властью. Предложили улететь. Отказался (так вроде бы). Был препровожден в кофейню вместе с тележурналистами и сопровождающими лицами. Улетел обратно. На сайте ООН это характеризуется: "Произошел неприятный инцидент."

10. Lutra

Lutra Well-Known Member

17 вересня 2006 у ПМР відбувся референдум щодо незалежності республіки, на якому близько 97% населення висловилися за відокремлення республіки від Молдови та подальше входження її до складу Російської Федерації. Молдова, США, ЄС та ОБСЄ не визнали результати референдуму. Представники Російської Федерації заявили, що результати референдуму не матимуть юридичних наслідків.

Питання є?

11. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

12. ELiKA

:scratch_one-s_head:
    Восточный привет Москве: Пока Путин затеял возню в Крыму, Китай готовиться напасть на Россию?

http://novaukraina.org/news/urn:news:15BD4FB

13. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Это детеныш взрослой особи российского спецназовца. В рашке нашли способ размножаться прямо в казармах, что бы не тратить время на призыв, школу и прочее воспитание необходимое нормальным, цивилизованным людям. Голова там вообще атавизм, болтается в каске как глобус в черной дыре, ну и что бы тяжелее было в неё попасть.
    Пока мы тут занимались всякими глупостями, строили Мир во всем Мире, любили ближних, просвещали тёмных, свергали недостойных, в рашке, используя основные принципы деградации идиоадаптации, вывели новый вид человекообразных существ, дабы погрузить этот Мир снова во тьму...
    Светлое, Священное воинство на страже [​IMG]
    https://www.youtube.com/watch?v=2Jz5JMyZAfw

• Подобається Подобається x 5
  14. Kerchanin

Kerchanin миється в бані

Правильно, после проведения референдума для его результатов, требуется признание хоть одной суверенной державой.

Угадайте какая страна первой признает результаты крымского референдума?

15. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Сегодня отвентили наблюдателей с ООН и ОБСЕ. Какие иам могут быть наблюдатели?

16. Lutra

Lutra Well-Known Member

Ніяка.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви можете не розраховувати, вас ніхто не заставляє. Просто цікаво на що ви тоді збираєтеся розраховувати.

Великий гравець в "Чапаєва", буде грати доки з ним грають в шахи.

Комусь невигідно дотримуватись міжнародного права?

Знову ж таки, якщо для вас десяте, то не розписуйтеся за всіх.

Час грає якраз на нас. Можна заключати всі потрібні угоди з міжнародними організаціями, наводити лад в країні, укріпити армію.

Тобто всім відшибе пам'ять з чого все почалося?

Це українське мислення, називається "щоб не сталося у Всесвіті, нас надурять". Можу вас запевнити, в нормальних країнах ніхто нікого не дурить, навіть охоронців немає в супермаркетах. В нас це називається "наївно", а взагалі це називається "нормально". Можу ще раз повторитися, нагадати - в 1938-39-му заощадили. Але потім втратили в рази більше і гіркими слізьми вмилися.

18. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Это ясный пример оккупации. Ты вообще понимаешь о чем ты пишешь,младший брат?
    Топить вас давно пора.

• Подобається Подобається x 2
  19. Lutra

Lutra Well-Known Member

Dzeko, я невиправна песимістка і, нажаль, зачасту виходжу права. Але ви теж маєте право на думку, я ж нічого образливого не кажу. Просто думаю, що ви є оптимістом :)
    Вишибе не вишибе, "безпечні" санкції введуть і на тому сі скінчить.

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мені здається після того, як Майдан дав копняка під зад донецькій банді в стакан песимізму могло крапнути трохи оптимізму.

Але песимісти це такі люди, якщо вони дивляться футбол, то не вірять у виграш, а якщо їх команда виграє, вони терміново починають не вірити у виграш в наступному матчі, навіть не порадівши. Я думаю це просто такий психологічний захист, страх розчарування.

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)