Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Boris_Kiev, 29 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ви висипали недолуге порiвняння з вовками - я виклав з ящiркою, щоб доказати недолугiсть... Ви сказали що Украiна - не краiна ящiрок, я сказав - що i не вовкiв.
    То хто з нас загублений?! Дурникiв з русских тролiв робiть будь-ласка.)

2. yasam

yasam Well-Known Member

ви дурник, бо вовком я назвав лише путіна

• Подобається Подобається x 1
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ничейными..... :)))
    интересно, в какую сторону света повезут "груз 200" в случАе вооруженного конфликта?

---------- Додано в 14:31 ---------- Попередній допис був написаний в 14:31 ----------

Гриценко призвал срочно отменить "харьковские соглашения": "Если Путин "включает дурку", Украина может ответить зеркально
    http://censor.net.ua/news/274281/gr...iya_esli_putin_vklyuchaet_durku_ukraina_mojet

• Подобається Подобається x 2
  4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

и предатель ... такие на службе у пу и стоят. может за бабки - мол одатйе Кемску волость супостату они там - рузькіє, им с нашей цивилизацией не по пути .. и пока звидталя то гавкает, русские в Крыму посылают нахер росийских и поют им в рожи Державний гімн ...

• Подобається Подобається x 4
  5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Вы историю УПА учили? Или только два абзаца по совковым учебникам?
    В вашем городе есть пункт приема старых батареек? Организуйте месячник сдачи. Срочно.
    Российским мамашам будет приятнее получить своих мальчиков в цинке, чем в керамических горшочках. И не факт, что их "уложат" украинцы или Крымские татары. Помните прежде всего об этом и не размахивайте руками.
    В эту ветку заглядывали? Там много "ваших" полегло. С увазанием даты и причины смерти, а также исполнителя. :)

• Подобається Подобається x 1
  6. Forpost

Forpost Стоїк

ти гівнюку, що туть вирішено,що я можу вчити дітей в рашці на рідній мові?,родився ти довбнем ним і помреш

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Далеко їхати не треба. В Києві відійти від Майдану три квартали - і там українську мову вже ніхто не використовує. В офісах один україномовний з десяти. Я вважаю що в Києві ущемляється українська мова.

• Подобається Подобається x 5
  8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

"Мы же с вами в одних окопах сидели. Опомнитесь! Афганистан вам покажется малою кровью", - ветеран разведки обратился к своим коллегам из России. ВИДЕО

http://censor.net.ua/video_news/274...vam_pokajetsya_maloyu_krovyu_veteran_razvedki

---------- Додано в 14:41 ---------- Попередній допис був написаний в 14:39 ----------

чому армія ше не в Києві? негайно ввести армію для захисту і насаджування української мови!

• Подобається Подобається x 3
  9. Samojlovu4

ясам, ви сам, звиняйте за каламбурчик, дурник, чорний причому, бо краiну ящiрок нiхто не називав.)

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Приоритети побутового вживання мови - це одне. Але у Києві важко знайти таких, хто запаречує проти необхідності володіння українською як єдиною державною мовою. Пам"ятаю як у 2000 році звернувся до крутого адвоката, репатріанта з Ізраїля. Його вимова була дуже специфічна, але він навіть давав вказівки секретарці, щоби вносила до протоколу правильні формулювання українською.

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Самойлович, Ясам, мож фатить?

12. Samojlovu4

Файно педро такому сказав, файний кацап - мертвий кацап.)
    А ви продовжуйте цьому зрадливому опецькуватому огнэборцу вилизувати, через деякий час вiн назад перекинеться, не встигне паруччiк з банi вийти.

13. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Да...
    Дословно...

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мені потрібне моє мовне середовище. Якщо я знаходячись в Україні не знаходжу українського мовного середовища, я це розцінюю як утиск.

15. voronvvi

voronvvi Well-Known Member

Предполагаю, что не устраивает уровень дискуссии (если она возникает). Лично я заглянул сюда для интереса: как выглядят украинские проблемы со стороны "истинных украинцев". А выглядят, в основном, так же, как и в РФ во взглядах "квасных" патриотов и ультра-патриотов - по отношению к РФ.
    На ветке о Крыме не увидел ни прогнозов о развитии ситуации, ни действительно аналитического подхода: что, как , почему и стат и иного материала.
    Многие посты сводятся к простому: "оккупанты", "вот приедет дядя, дядя нас рассудит".

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В Україні утискається українська мова. Я візьму Київ як обличчя України. На розкладках преси 80% газет журналів - російські. Те саме в книгарнях. Про місце української мови в побуті я вже сказав. Включиш телевізор - нічого не міняється, кацапські серіали про ментів і зеків, по музичним каналам чергова Лобода крутить сідницями. При цьому коли пішла міжканальна акція почепити в кутку екрана патріотичну свічечку, то це виглядало так - Лобода крутить сідницями в своєму черговому хіті "Мущіна, гдє твая Ламбарджіна?", а в кутку - свічечка за загиблою небесною сотнею. Це шо за херня відбувається?

• Подобається Подобається x 8
  17. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Свалку создают некоторые "защитнички" из России. Живите себе и радуйтесь в "путинском раю". Только не забывайте, что белый пушистый зверёк подкрадывается незаметно. А в Украине разберутся сами.

• Подобається Подобається x 5
  18. zet

zet Дуже важлива персона

А сегодня больше ничего не слышно о Крыме? Не могу найти.

• Подобається Подобається x 2
  19. voronvvi

voronvvi Well-Known Member

В настоящей ситуации - да. Достаточно посмотреть на пост "героя Зю" выше. Поймают такого с оружием в Крыму - придавят как котенка, хоть военные, хоть крымское МВД. Потому что провокации сейчас никому не нужны, по крайне мере до 30 числа - дня референдума. Основной бой для РФ, крымчан и правительства Украины - на референдуме, а не в каких-то мелких гарнизонах.
    Ну, а поймают провокатора без оружия - напинают под зад и выставят из Крыма.

20. Guelder Roze

Guelder Roze Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)