Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Boris_Kiev, 29 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Значить ви україномовний сектор країни, чому ви так хвилюєтесь за російськомовний сектор?

• Подобається Подобається x 2
  2. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Ви мені вибачте, але це - повна маячня, спрямована хіба що на зомбі з відсутністю критичного мислення :)
    Суть зводиться до того, що всюди фашисти, російськомовний флешмоб - хитра пастка, бандерівці-фашисти прийдуть завойовувати інші українські землі :facepalm:
    Такі речі міг написати і поширити хіба відвертий українофоб, і вірити у них можуть хіба що зомбі.
    Боротьба з вітряками, чесне слово.

Щодо того, що тут лунали заклики до розділення та різні вислови (і, зауважте, не від всіх форумлян, читайте уважно!), то рекомендую Вам зайти на севастопольський форум чи донецький. З якою "великою" повагою там пишуть про Західну, ба навіть Центральну Україну.

3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Даёшь Майдан России!:vinsent::rock:

4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

впевнений? я нє....

5. Alias

Вони чують тільки те, що хочуть чути .

• Подобається Подобається x 3
  6. mrochkizm

Розкажіть, будь ласка, чи відчуваєте Ви як російськомовна якісь утиски, дискомфорт з приводу того, що Ви розмовляєте російською?
    Вам бракує рос.мовних шкіл чи друкованої продукції? З Вами відмовляються розмовляти, якщо Ви звертаєтесь російською? Вам платять меншу зарплату за те, що Ви російськомовна? до Вас їдуть ешалони "фашистів з Заходу" змушувати Вас розмовляти українською? Я серйозно, розкажіть, що саме не так з російською мовою в російськомовному секторі????

7. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Alias, да ну нахрен. Будешь на площади стоять против Путина, а в итоге во власти будут какие-то очередные тридваразы, которых никогда не видел и не слышал. :facepalm:

---------- Додано в 14:32 ---------- Попередній допис був написаний в 14:30 ----------

:facepalm:

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я згоден, стояти за якогось Навального, який точно такий самий як Путін, в нього очі білі, як в маніяка... Тому Росії кришка при любих розкладах.

9. voronvvi

voronvvi Well-Known Member

1. Естественно, другая страна. Только "двуязычие" Украины от этого никуда не исчезло.
    2. А что, война объявлена? Какая-то странная: убитые - в Киеве, а иностранцы - в другом углу страны. Это, вообще-то, признаки гражданской войны. Объявляли ее или нет - дело граждан Украины.
    Украинцев по национальности или граждан Украины. Я вот на роликах из Украины вижу, как граждане друг друга гоняют. Действительно, если не прекратится за месяц бардак (а он, скорее всего, будет нарастать в связи с тяжелым экономическим положением), то и РФ может поддержать ввод миротворцев на всю территорию Украины.
    В современной России сотня национальностей (в т.ч. и украинцев). И, что, в каждой национальности специальный ген каждому человеку присаживали? И откуда взялся республиканский ген у тех же русских и украинцев (как понимаю, не только две национальности, но и другие есть), проживающих на территории Украины? Тоже каждому отдельно присаживали?
    В данном случае, скорее всего, речь идет не о республиканском гене.
    Ошибка в Ваших построениях. 1. Січ -историческое явление, обусловленное обстоятельствами того времени. Какое может быть неприятие? Была и играла свою роль в истории Украины. 2. УПА - абсолютное неприятие, как нацистского формирования. 3. Майдан - внутреннее дело Украины. Хоть всю страну майданами покройте, не задевая интересов РФ и ее граждан. Заденет в чем-то серьезном - естественно, будет соответствующая реакция РФ.

10. Lyuba Fedos

Lyuba Fedos Member

Які кумеднi запитання))). Вас бентежить, що я хвилююся про своїх друзів, знайомих, близьких та рiдних?
    Після таких питань не дивно, що країна як була в ж..., так і буде там залишатися, бо у багатьох досі спрацьовує приказка "моя хата з краю, нічого не знаю".

• Подобається Подобається x 1
  11. Персі

Персі La mafia è immortale!

Поміняйте колеса на роликах і не ганьбіться

• Подобається Подобається x 4
  12. zet

zet Дуже важлива персона

Я что-то явно пропустила... Простите, вы о чем беспокоитесь?

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тут кожен день такі як ви з'являються пачками. Після троьх-чотирьох вумних запитань десь безслідно щезають.

14. smartlamer

smartlamer Well-Known Member

я гадаю, що крим можна віддати россії аби не втратити україну. я сам є російськомовним українцем зі сходу україни. але я готовий відмовитись від російської мови в усіх галузях. Заради того, щоб позбутися впливу російської пропаганди на сучасну молодь та майбутні покоління я на місці уряду проводив би українізацію, так як у радянські часи впроваджували русіфікацію.
    І я готовий на незручності, аби тільки держава стала дійсно незалежною.

15. Lyuba Fedos

Lyuba Fedos Member

Ви або не дуже уважно прочитали мiй коментар, або ....
    Ви кілька разів наголосили, що я російськомовна. Де ви це вичитали в моєму коментарі?

Я розмовляю обома мовами ,виходячи з того, як до мене звертаються (не бачу сенсу відморожуватися при спілкуванні, як роблять деякі). Мені по трембiтам якою мовою спілкуватися зі своїми співгромадянами. Поважати людину потрібно не за мову.

і знову ви перекрутили під себе. Я ж не писала про проблеми російської мови. Я писала, що всіх (політиків i Ко) чомусь в першу чергу хвилює мовне питання, а не інші проблеми російськомовного сектору України (тобто півдня і сходу України)

16. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

От бляха муха... А я даже голосовал за него. :facepalm:

17. yasam

yasam Well-Known Member

якщо ви відрубаєте собі руку і кинете вовкові, він все одно вас переслідуватиме поки не перегризе горло.

18. Alias

Та я теж би віддала той Крим , але де гарантія того, що Путлєр задовольниться Кримом? У нього ж плани на південь і схід України.

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В нього плани залишити Україну під повним контролем, у своїй сфері впливу, або задушити Майдан, без різниці, це одне й те саме. Як це реалізувати - він обмежень не ставить, всі засоби хороші.

20. mrochkizm

Перепрошую, просто мені видалося, що Ви проживаєте в рос.мовному регіоні, відповідно, частіше вживаєте російську. Я сподіваюся, що це не було образливим для Вас? ;) Добре, тоді просто заберемо в моїх питаннях звертання до вас і поставимо "рос.мовн. громадянин/громадянка" ;)
    Оскільки в Вашому постій акцент на "російськомовності", а не на територіальності, я припустила, що в першу чергу йшлось про мовні проблеми.
    Скажу Вам: мовне питання роздмухують з одного боку комуно-регіонали, з іншого - свободівці. Що ті, що другі на Західній Україні (для прикладу) втратили свій авторитет, оскільки перші його й не мали, а другі талановито проср..ли. ,Якщо Ви помітили, то навіть в нас на форумі багато людей негативно оцінили підняття мовного питання саме зараз ;) Економічні інтереси, соціальні проблеми тієї ж ЗУ "хвилюють" політиків аналогічно - тобто я б не сказала, що проблемам ЗУ приділяють більше уваги, аніж проблемам інших регіонів.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)