Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Boris_Kiev, 29 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. kharkov

kharkov Well-Known Member

Это может и правда.Но Тягнибок И Фарион ничего хорошего не сказали.Если бы эти люди не подливали масло в огонь,то юговосток не так резко бы реагировал бы. А проффесор просто хотел голоса избирателей получить путем деления украинцев по языку.

• Подобається Подобається x 7
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну це має бути за лінією фронту, то шо заре відбувається, воно в військові правила не вписується. Просто по Криму пересуваються банди розбійників і провокаторів. Як їх відлякувати? Ну може водометами поливати? Путін за це не спопелить пару континентів атомним ударом?

• Подобається Подобається x 2
  3. metallic

metallic Well-Known Member

Так, але лінії фронту не має. І тоді теж не було.

З ними можна було б поводитись так само. Заблокувати їхні пару колон. Танк спереду, танк позаду. І подивились що б вони робили. Без пострілів, без війни. Вони на нашій землі можуть, а ми ні?

І взагалі, я писав не про дану ситуацію. А про превентивні заходи. Тоді ще не відомо було, що саме будуть робити росіяни. Але знали що воно щось таки затівають. Ось і треба було б просто розв'язати руки ген.штабу і нехай би діяли на власний розсуд.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Секретарь Госдепартамента США Джон Керри заявил, что «все варианты на столе» для реакции на военные действия России на территории Украины. Среди таких действий являются экономические санкции и потенциально военные действия, сообщают «Конфликты и законы» со ссылкой на АВС.

Керри отметил, что США будут действовать максимально быстро в случае, если президент РФ Владимир Путин не выведет войска из Крыма.

Керри сообщил, что в телефонном разговоре президентов США и РФ Барак Обама предупредил Путина об ответственности за действия в Крыму.

«Россия должна понять, что это серьезно. Мы, а также другие друзья и союзники, смертельно серьезны. Так вести себя в 21 веке невозможно, и сидеть за столом и делать вид, что все идет, как обычно», - отметил Керри.

5. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ну я слухала засідання ООН зараз.
    Великобританія, США і Франція досить різкі заяви робили і не дуже дипломатичним тоном, я б сказала
    Представник Росії - Кісєльов №2

• Подобається Подобається x 5
  6. Оля

Оля Старожилка форуму

100%! Ні не сказали, ні не зробили. Тільки зіграли на руку Москві. Що ти зробиш, якщо людям Бог розуму не дав доброго, а вони дірвалися до влади. Люди, що за ними пішли, думали, що то патріоти. А то балаболи.Ну і де зараз така "Швабода"? Щось їх не дуже де чути. Та і під час Майдану нічого мудрого від того Тягнибока не було чути, тільки лякав людей, що Яник заллє Майдан морем крові. І на барикадах його не було видно, ні тої Орлиці. :ireful1:

• Подобається Подобається x 10
  7. Персі

Персі La mafia è immortale!

8. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

"чутки " що він таки привладний був, а зараз як ота вівця... ?!)) Є надія , що трохи гідності залишилось у цього панства.

• Подобається Подобається x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  10. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

І загинули... Багато свободівців загинуло... На жаль, лідери Свободи, як на мене, не достойні своїх же однопартійців. Перепрошую, комусь це не сподобається, але то є факт - лідери Свободи дуже допомагали своїми заявами і деякими діями ПР і формували незативне сприйняття ЗУ на сході...

• Подобається Подобається x 10
  11. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

і більш того тепер ті необдумані кроки і заяви, прокремлівська шобла використовує проти України ...

• Подобається Подобається x 7
  12. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

В Крыму своя конституция, полномочий хватало, русский язык имел все права, практически второй государственный...
    Проблема в другом... Есть часть населения, которая все еще думает, что в России, как в СССР водка по 3.62 и колбаса по 2.20... И денег Россия будет давать немерено... Вот и вся "любовь" к России...

• Подобається Подобається x 12
  13. kym

kym Well-Known Member

Інфографіка штука хороша тільки вся ця руска армія розкидана від кенісберга до владивостоку. Проти України вони не зможуть виставити більше 200.000. Україна може стільки само виставити і ще залишиться величезний резерв. Україна має велику перевагу у старшинському і офіцерському складі. У нас активних відставних старшин і офіцерів напевно стільки скільки у всій рускій армії. Я думаю що створити військовий потенціал щоб не тільки відбити руску атаку а відігнати їх десь за урал і визволити кавказ ми можемо. все залежить від політичного керівництва. От тільки мені здається там є багато боягузів і саботажників.... побачимо як будуть події розвиватись. Якщо під кінець тижня українські літаки не будуть літати над керченською переправою, а в Бельбеку не висадяться десантники то буде біда. самий краший захист то напад.

• Подобається Подобається x 3
  14. Alkidak

Alkidak New Member

Привіт місту Лева з міста Миколаїва.

Є пара новин та одне прохання. З початку новини:

1. м. Миколаїв - всі провайдери з 21.00 під жорсткою ddos атакою. Шість годин просидів у мережі з мобільника.

2. Ще з цікавого - сьогодні був у військкоматі. За чверть години прийшло більше двох десятків добровольців.

І прохання (якщо офтоп, то прошу вибачення у модераторів):
    Я, Худяков Юрій Олексійович, капітан запасу ЗСУ. Я - етнічний россіянин. Але я - громадянин України і буду захищати свою страну зі зброєю, якщо до цього дойде. Але моя сім'я на цей час залишиться в Миколаїві без мого захисту.
    Прохання до мешканців Львіва та області. Хтось зможе надати допомогу моїй жинці та двом донькам 14 та 3-х років? Якщо хтось може розмістити їх на той час, який потрібен для звільнення країни від окупантів, пишить свою адресу на пошту alkid73@gmail.com . Допомога з транспортом не потрібна, є своє авто.
    Дуже сподіваюсь, що ця допомога не знадобиться, але мені буде значно спокійніше, якщо я буду знати, що мої рідни не спатимуть на вулиці.

• Подобається Подобається x 8
  15. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А у меня очень даже возникают. И даже скажу почему. Для гарантии безопасности и суверенитета Украины. И чем раньше тем лучше.

16. metallic

Думаю зможуть, але не впевнений що це їм знадобиться. Вони планували цю операцію. І думаю прорахували кількість необхідних військ. Та й не тільки у людях справа. Важливе ще наявність та стан техніки. У них все підготовлене. Вони тільки під час навчань, біля наших кордонів розгорнули 150000 чол. А ще є ті частини які передислоковуються наразі в Крим. І ще є якийсь контингент у Придністров'ї. І не факт, що у РФ і там все не підготовлено для атаки.

В них теж є резерв.

Не думаю що в нас є перевага. ЗС СРСР були величезні. І відставних офіцерів і в них достатньо. До того ж у них є велика кількість людей, з бойовим досвідом. Після війн в Чечні та Грузії. У нас останні з досвідом, це авганці.

"Отдел фантастики, на втором этаже."©

Не без цього. Я дуже здивований, що, досі, тільки один офіцер, перейшов на сторону РФ. Дуже дивно, невже ФСБ та ГРУ не провело відповідну роботу. А може провело, але тільки з високопоставленими військовими. Щоб у потрібний час, ті просто здали країну.
    Це потрібно було робити раніше. На даний момент, в них вже в Криму чисельна перевага. Вони встановили контроль над переправою і нарощують кількість контингенту. У військовому сенсі, Крим ми вже втратили. Війська оточені, зв'язок порушений. Керованість військами, майже на нулі. Ми все проспали :sad: .

17. Оля

Оля Старожилка форуму

Напиши листа підтримки кримським солдатам!
    У Кримських журналістів прекрасна ініціатива. Ми всі знаємо, як непросто зараз солдатам в Криму. Ми мало чим можемо допомогти. Давайте покажемо, що ми їх любимо і думаємо про них.:
    Давайте проведем эту ночь, сочиняя письмо для пограничника или морпеха, которые сейчас на самой настоящей передовой?
    Напишите все, что хотели сказать ему, как в феврале писали евромайдановцам, и отправьте на имейл ukrainearmy@gmail.com.
    Ekaterina Sergatskova сейчас в Крыму. Она получит ваши письма, распечатает, упакует в конверты и отнесет в симферопольскую военную часть.
    Если решились написать письмо (открытку, фотографию) от руки - передайте его Katerina Ivanova.
    Она соберет все и мы оперативно передадим их в Крым.
    Давайте попробуем хотя бы так выразить свою поддержку и благодарность.

http://www.maidanhelp.org/2014/03/blog-post_4.html

---------- Додано в 04:05 ---------- Попередній допис був написаний в 03:49 ----------

Слухайте, ви, карєнной кримчанін! Піднімайте тоді лапки і вперьод, Путін вам навстрєчу! :ireful1: Ниє, ниє, ниє вже на форумі четвертий день. Аж тошно! :bad: Все він знає, що треба було робити, де шо на нулі, а де нє. Вили перше, як шакали, Раші в вуха, шо їх насільна украінізіруют, а тепер ще й діями української армії не задоволені, або й навмисно паніку сіють. :ireful1:

• Подобається Подобається x 4
  18. metallic

Шановна пані Оля. Дуже здивований Вашою реакцією, на мій допис:dntknw:. Ніколи не страждав зайвим песимізмом, тільки реальний погляд на речі. Якщо стан речей поганий, я нічого зробити з цим не можу. Якщо Ви чекаєте від мене дописів в стилі, "да мы их сцаными тряпками за Урал загоним" або "птьхусавэцкіенедочеловекі, щоб ви здохли шмати кгбешні". Вибачте, цього не буде. З приводу Вашого допису, у мене є кілька зауважень:

Так, корінний кримчанин.І я цим пишаюсь.

Якби Ви були чоловіком, я б вказав місце, куди Ви можете піти. Але оскільки Ви пані, я бажаю Вам, виключно всього найкращого. Лише зазначу, що ніколи, нікого не закликав, йти здаватися. А навпаки, писав що гордий нашими вояками, які залишились вірні присязі. І постив відео з офіцерами, які відмовились зрадити країну.

Ні, не все на жаль. Але багато рішень, які повинна була зробити влада, напрошують самі собою. Не вірите мені, попитайте у військових. Вони Вам ще більше розкажуть. Шановний пан VasMT, писав приблизно такий же погляд на речі. І писав що треба робити, здається ще до моєї реєстрації на цьому ресурсі. Розумієте, одним оптимізмом, сильно не повоюєш. Якщо я розумію, що полк з С-300 на Фіоленті,в оточенні, вже втрачений. Це факт! Від мого сприйняття нічого не зміниться. Бо він навіть залп дати не зможе тепер. Завдяки соплежуйству та недолєкоглядності, у розпорядженні росіян тепер є додаткова ескадрилья винищувачів. Що базується у Більбеку. Добре хоч Сакських авіаторів здогадалися передислокувати на континент. Да і то мабуть, через те, що росіянам вони були не дуже потрібні. Бо якщо б хотіли, вже б заблокували.

І де я таке казав? Нащо ці кліше? З початку дивуетесь, міфам про злих бандерівців, які їдять російськомовних дітей. А потім самі, з радістю розвішуєте ярлики. Ви вважаєте, таке відношення, сприяє монолітності нації?
    Так, я за російську другу державну. Так, я проти поголовної українізації, якщо вона буде. І свої погляди, я детально розписав у темі про мовне питання. Це був мій другий допис, на цьому ресурсі, після привітання. Але я за те, щоб ми самі розібралися з усім, у своїй країні. Без війни.

Де я таке писав? Я пишаюся діями нашої армії. А незадоволений діями, керівництва держави.
    До речі. Частини ЗСУ, діями яких, на ваш погляд, я не задоволений. Складаються переважно з кримчан. Які, з ваших слів: " Вили перше, як шакали, Раші в вуха, шо їх насільна украінізіруют". Тобто спочатку звали Рашу, а тепер, цукі не здаються ій? Вам не здаеться, що у Ваших висновках, закралась логічна помилка.

Так, Ви мене викрили. Я агент ФСБ/ГРУ/КДБ, особисто найнятий Путіним. Сиджу тут, загорнутий у російський триколор, в будьоновке. П'ю водку, граю на балалайці, дивлюсь кісєльва та молюся гундяеву. Зараз піду годувати ведмедя та запущу свій ядерний реактор...

Знаю що написав, багато "букафф". Але сподіваюсь, Ви прочитаєте. Дякую за увагу!

Останнє редагування: 4 бер 2014
  19. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Это ложь. Ну не может быть такого, что всё хорошо, а на каждые выборы кандидаты идут со слоганом: свой язык, своя культура своя история.
    А насчёт денег тут всё просто: зарплаты на Украине ниже, чем в России. Люди видят туристов и делают выводы.

---------- Додано в 09:17 ---------- Попередній допис був написаний в 09:11 ----------

Чёрт, я думал я тут один такой... :)

---------- Додано в 09:24 ---------- Попередній допис був написаний в 09:17 ----------

На это надо было реагировать ещё неделю назад. Когда первые новости пошли о митингах, о неизвестных людях. Обычно на рейдерский захват менты приезжают - в Симферополе менты куда-нибудь приехали? А люди, охраняющие аэродромы - где такие же от Украины? Украина тоже обеспокоена и тоже охраняет. Об этом vasmt писал ещё страниц 20 назад.
    Конечно возможно никто не знает, а по дипломатическим каналам сейчас Яник ведёт торги с новым Кабмином при поддержке ВВП, но внешне складывается ситуация, что Киев просто зарыл голову в песок.

20. zet

zet Дуже важлива персона

Раздражитель основной был другой. Когда татар вернули, а земли им не дали. Что получше совсем другие разобрали, а не крымчане. Часть татар вернулись в свои старые дома, предложив хозяевам минимум, иногда даже угрожали спалить.. Я такую семью, уехавшую из Крыма сама знаю. Они в свое время заняли пустой дом, в котором даже животные были, а сейчас живут уже в Днепрпетровской области. И началась борьба за оставшиеся земельные крохи. это и было основной базой конфликта, именно этим недовольством и воспользовались в свое время различные силы, и российские в том числе...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)