@Nerto, я тут в гілці виставляв дослідження щодо ситуації в Криму. Так от татари Криму чомусь задоволені рускім міром. Парадокс?
Колаборант не працює, а просто паше і розносить. "Задоволення від русского міру". Дані зарплат вчителів. У Криму зарплату вчителям зробили 40000руб, у Краснодарському краї такий же вчитель отримує 20000руб. То хтось бачив коментарі VasMT фактів агресії Росії?
@hrim, Ви мене поставили в ігнор, чи шо? Я ж вже раніше десь казав: "я бачив коментарі @VasMT фактів агресії Росії".
Цементовози вони такі... Те, що треба бачити - вони не бачать (навіть якщо привести за руку, показати і мордою натовкти - все одно не бачать). А те, що не треба...отут вони майстри на всю сраку!!! Таке знайдуть і припишуть, що навіть Ф.Е.Дзержинський в труні перевернеться!!!
Всё в порядке, просто факт плохого самочувствия Васьки от палёной водки из России не является комментарием, подпадающим под эти условия. А других ожидать не стоит.
Якби коментарі VasMT стосовно агресії Росії існували, хтось міг би їх навести. Gyppsy, коли ви зявилися на форумі багато цитуючи проросійських Шарія і Портнова, я подумав, що ви теж із групи проросійських інформаційних працівників, які вже деструктивно працюють на цьому форумі. Це, зокрема: «військовий», який "стріляє" тільки по своїх, «поліглот» з психологією люмпена, «виборець», який обписує розділ політики спамом… На таку роботу Росія виділяє 10% бюджету, ще 30% засекречено. Але, коли я побачив, що ви запостили фото хворої доньки легендарного покійного архипроукраїнського модератора Львівського форуму «Левандівка», - мені відняло мову. Я не «поставив вас в ігнор», я не знаю як реагувати на те, що ви пишете.
Gyppsy не з"являється))) Gyppsy є завжди; /хотів трохи обіграти цю фразу, але лєнь.../ Хто є «Левандівка»? Я спитав у вуйків, вуйки відповіли Між іншим, вуйки за так не працюють, але то таке... У мене дисконтна карта Для чого Вам це знати? @hrim, шо Ви стогнете? Будете вносити завдаток за роботу вуйків чи ні? Номер карти давати? Вуйки знайдуть для Вас все, що Ви хочете; /ладно, можете скористатися моєю дисконтною картою. Ми з Вами не перший день на форумі. Та й аватара у Вас зачотна. Самі фотали, чи у когось позичили?/ зі До речі, @hrim, Ви колись згадували на форумі Помідора. Ви його знали?
Левандівка, він же Віктор - суперовий чоловік. Шкода, що він пішов від нас назавжди. Я був на його похоронах... Шкода... Земля пухом.
Gyppsy добре знає хто такий Левандівка. http://forum.lvivport.com/threads/ne-stalo-viktora-levandivka.59571/page-14 На допомогу проросійським агентам взяли морального імбецила.
@hrim, чекаю відповіді на решту запитань - Для чого Вам це знати? - @hrim, шо Ви стогнете? Будете вносити завдаток за роботу вуйків чи ні? Номер карти давати? Вуйки знайдуть для Вас все, що Ви хочете; /ладно, можете скористатися моєю дисконтною картою. Ми з Вами не перший день на форумі. Та й аватара у Вас зачотна. - Самі фотали, чи у когось позичили? зі - До речі, @hrim, Ви колись згадували на форумі Помідора. Ви його знали?
Я тоді мало кого знав в обличчя. Полковника, Ольгу з лінійкою і власне Левандівку. Тіло відспівували в каплиці Різдва Хрестителя на Пекарській, а поховали на Янівському кладовищі. Було прохолодно, трохи дощило, а тіло принесли з моргу з запізненням...
Я не знаю. В лице я їх не знав, а час і місце для знайомства були не підходящі... Фоткати теж було незручно. А з Мартином я вже пізніше зустрівся. На полігоні в Старичах.
Ну, @hrim і @ІгорМ - то таке; А от не знати @MARTINI - це зальот))) Тим більше - військовому. Бо якийсь там пункт неуставного Уставу гласить: юзер обязан знать в ліцо своєго прямого начальніка))) до речі, мусет і @Мих -уїл десь казав, що також в Старичах був, ніби воду возив. Ну, але ми всі знаємо, що @Мих -уїл то такий @Мих -уїл... ))) /якщо я щось зблудив, то поправте мене/
Коли Мартин приїхав на полігон, здається з Укою, я його вичислив по його самохуді. Вони привезли для 24-ки всякі штуки. Серед цих штук був і Garrett. Я в той самий день пацанам дав консультацію по роботі з ним. Підійшов і спитав, чи бува він не має відношення до якогось інтернетресурсу. Він назвав пароль - Lvivport.com. І я зразу зрозумів, що то Мартин. Потім ще раз зустрілись з Мартином на Янівському цвинтарі, річниця по Левандівці. Там була Наталка Шп... та інші дівчата. А потім прийшов москаль, було чим зайнятись...