Була рідня цього літа у Бердянську, кажуть, що тамтешній порт вже став. Суден немає зовсім. Сьогодні кацапи блокують прохід українських суден скрізь Керченську протоку. Катери, яким цього разу вдалося пройти, були обстріляні, є поранені. Це акт неприкритого нападу кацапстана на Україну. Таке повинно було відбутися, раніше чи пізніше. І це вже не "іхтамнєти". Після чотирьох років війни кацапи нарешті вирішили продемонструвати усім свою реальну пику. Їм вдалося. Отже, війна переходить із т.з. "гібридної" у звичайну, традиційну.
View: https://www.facebook.com/100023093592528/videos/349884305791353/ Ех, не той тепер Севастополь, не той... Ні прапорів, ні портретів... Родная гавань шось не в ту ду... А так гарно починалося View: https://youtu.be/6AQKyedLAsg
Там багато осіло військових пенсіонерів- моряків в основному, які жили в Сєвєродвинську, Мурманську та інших холодних портах і назад не захотіли нізащо. А зараз що? Обсілися дітьми, внуками, правнуками - он як танцюють, обзавелися нерухомістю, бізнесом і здригнулися, коли в Україні погнали Януковича і пішла пропаганда, що приїдуть поїзда з бандерівцями, які за російську мову будуть їх катувати. А Росія взала під захист, бачте. Врятувала, бачте. Моя однокурсниця з Севастополю ,така розумна і добра в житті, таке писала в Одноглазниках в 2014році - мати Божа! Я тоді їй ще дзвонила, казала їй "схаменися, це у вас величезна біда". Ні, не вірила. Зараз одній нашій спільній ватниці, яка знає її новий телефон, сказала, що все значно гірше, ніж було до 2014р. А на що було надіятися? Що їм там другі Сочі зроблять? Що на військову російську базу будуть їздити, як і їздили, українці? В останній нашій розмові звала, щоб ми, як раніше, приїздили до неї відпочивати. Вона таки дуже гостинна господарка, і як подруга добра, але я сказала, що коли Крим повернеться - тоді обов'язково. Вона помовчала, так і попрощалися.
В мене давно склалася однозначна і нерушима позиція: В КРИМУ ЖИВУТЬ САМІ ПОКИДЬКИ. Не має значення - чи це росіянин, чи українець, чи татарин, чи вірменин ... - в Криму живуть лише покидьки. ІМХО
Та це ви щось того. Мабуть не читаєте "Кримський бандерівець" ? Людина всі ці роки доносить все до малесеньких подробиць, що діється в Криму, що творить окупаційна влада, хто зникає, що кажуть понаєхавшіє, що зараз кажуть їм. І не тільки він - а це вам не ми - постимо що хочемо з дивану, в Росії можна за якийсь пост проти влади присісти на кілька років. Так що то ви дарма.
Я не претендую на істину в останній істанції, я сказав свою думку: "в Криму живуть лише покидьки" "Кримський бандерівець" я читав довший час, поки не зрозумів суті. Тепер не читаю Во, тільки шо в ФБ, в коментах до статті про Крим прочитав Павло Юрчук Важко кримчанам, важко,одночасно гризти локті і сосати х#й..
Для майбутніх поколінь? Та ні. Можливі різні варіанти: грунти під опорами нестабільні, в тому місті складні погодні та сейсмічні умови, шторми, замерзання та і не можна відкидати випадку що якось піде знову якась стрільба, як це вже було - і по мосту випадково можна поцілити). Так що це об'єкт підвищеної небезпеки і підвищеної аварійності. Але коли Раша відтіля буде прибиратися, то звісно хай би він до того достояв. А це буде при тих поколіннях, що зараз живуть.
Звідки така впевненість? Тут не посперечаєшся. Що путіну, що порошенку недовго лишилось. Або ішак, або емір, або ходжа...
Стаття жодним чином не розкриває "масштабності проблем". Ми бачимо набір епітетів: численні, ненадійні, величезні, безліч, бутафорський пропагандистський проект... Ми пам"ятаємо, як його починали будувати, і що розповідали різноманітні українські експерти. Навіть тут на форумі. А міст збудували. І потоки будують.
У Сімферополі чоловік облив фарбою пам’ятник російським окупантам У Сімферополі чоловік облив фарбою пам’ятник російським окупантам Це є загальновідомий і унікальний стиль притаманний кремлівським більшовикам. Їм мало загарбати територію, зачистити, придушити і залякати населення, але й потрібно засмітити і винести мізки громадянам особливо неповнолітнім за допомогою в т. ч. монументальної пропаганди. Германія, як і в часи Леніна і Троцького, незграбно спонсорує черговий сучасний кремлівський дует Путіна і Жиріновського і займається цим політичне угрупування на чолі з Меркель і Шредером.
Де зараз ті щирі українці, котрі називали мене сєпаратістом коли я казав, що Криму кабздєц? Саакашвілі: Порошенко мені сказав: "Ми обміняємо Крим на членство в ЄС і НАТО". Анонс View: https://youtu.be/JCZJdej1ZDo
У Кремлі відмовилися обговорювати кримське питання в "нормандському" та інших форматах А ви берете і кажете;