Взагалі-то, Поклонська - феномен. Як, наприклад, Жириновський. Ні на кого не схожа. Чи вона дурна, як циганський міх, чи "собі на умі", чи надзвичайно тонкий троль. Я схиляюся до думки, що друге - "собі на умі". Вона зайняла ніким досі не зайняту нішу у російській політиці глибоко віруючої патріотки-монархістки, закоханої у останнього царя Миколу, і діє в цьому ключі. Завдання для психологів її розкусити - не з легких. Суспільство таке, що якби було трохи розумніше, то на Поклонську плюнути і розтерти, і забути. А так - ширяє у вищих ешелонах російського політикуму. Візьми її за руб-двадцять.
А раптом вона зможе запропонувати таке, що навіть Моніка Біллу не дала свого часу? Хоча, дивлячись на неї - ні цицьок, ні сраки... А жінка без сраки - як село без церкви.
Санкції за в'їзд на окуповану територію і він не зможе додому повернутися? Ну так, то буде найкрутіша Трампова пригода
Ви гарно подумали? Американці накладуть санкції на свого президента? Ви самі вірите в те, що написали? Скажіть тоді, будь ласка, чому ще й досі американці не застосували санкції ПЕРСОНАЛЬНО до Путіна? Адже за останні 3 роки він не один раз був у Криму. І це не заважає йому й надалі мандрувати по всьому світу, куди йому заманеться, зустрічатися з політиками в усьому світі (і з американськими в тому числі)
Тому що американці також хочуть витягати каштани з багаття чужими руками. Їм потрібно, щоб оточення Путіна "попіклувалось" про Путіна. І, мабуть, до того йде. Администрация президента США Дональда Трампа к концу января 2018 года представит Конгрессу "Кремлевский доклад" - перечень высокопоставленных российских чиновников и бизнесменов, близких к российской власти, против которых впоследствии могут быть введены санкции.<br /><br /> <a href="Трамп обнародует список российских чиновников-кандидатов на санкции">Источник</a> Російській верхівці уже багато днів поспіль тиснуть на психіку
О, Господи! То був ЖАРТ! Бо як можна серйозно розмірковувати про фантазії хворої хвойди, які ніколи не здійсняться?
Сьогодні з чоловіком згадували Крим...Хай там сезон невеликий - не більше трьох місяців. Проте там дійсно унікальна природа і клімат (я про південне узбережжя). Там мікроклімат мабуть найліпший для різних хворих та для дітлахів. І море пречудове. І грязі євпаторійські, чорна і голуба глина (чи глей як правильно), там ще лікувальні солені озера-лимани. Хто вам скаже, що в Барселоні море краще - не вірте. Воно там ніяке. На Кавказі сонце якесь злоякісне, там можна згоріти до кровавих пухирів навіть в вересні. І полотенце з купальником не висохне за цілий день. Кавказ мені не подобався, а Крим по клімату - так. З Криму можна було таку цукерку зробити, такий санаторний рай, аби ж не постійна недолугість і жадібність влади - це хвороба, яку хтозна як лікувати. Ми згадували, що зробили в Судаку при Януковичі жадібні риги, що тоді повністю приватизували кримський парламент і виконавчу владу. Їм приспічило переробити в Судаку набережну. Для цього вони згубили іранські сакури, які так пречудово квітли весною. І нічого в тій новій набережній не було гарного, аби гроші навідмивати ( Ми з чоловіком в Криму востаннє були в кінці літа 2013. Там вже щось негарне відбувалось: дуже багато КАМазів, інших вантажівок, критих фургонів... не можу сказати, що була військова техніка, але було неспокійно, взагалі якийсь не бачений раніше движняк.
Off/ дегенератка Поклонська -"собі на умІ" ; совкова помийка Крим -перлина.... нема слів одні матюки /off
Не шкодуйте так сильно за Кримом. Арабатська стрілка не гірша а, на мій смак, краща ніж Крим. Один раз туди поїхав і вже в ніякий Крим, навіть не думаю. Тут і гаряче джерело і солені озера, в яких не тонеш і грязі на будь-який смак. А головне - пляж без кінця і краю. З одної сторони море, з другої озеро Сиваш. Де ще таке є?
Не лайтеся, я взагалі згадала про кримський клімат і море. Про природу, а не про совок. Поки там російська військова база, українці не поїдуть в Крим. Но ми його повернемо. Але там степний Крим і степна природа: нема гір, нема субтропічних рослин, кримської сосни, нема схилів, покритих реліктовим ялівцем і дубами. Раз вже пішли спогади) Хто був у Кастрополі? Це містечко між Форосом і Сімеізом. Високі гори захищають від північного вітру. Мешканців там мало, бо нема ні школи, ні полікліники, ані навіть пошти. Там великий санаторій Кастропіль, ще багато фешенебельних (навіть була з вкритим розовим мармуром подвір'ям) фазенд (нашому Фельдману теж привіт) і продуктові магазини, базар, кафе. Мабуть, 2-3 гарних ресторана. Чисте та красиве море! Чисте тому, що з морської охоти кожен день наші чоловіки приходили з рибою, крабами та рапанами. Тоді ми з друзями орендували генеральську дачу (з будкою чергового, шлагбаумом - все як треба))) Будинок був звичайний дерев'яний, великий стіл і ковані лавки у дворі точно генеральські, бесідка велика непогана... Та це все байдуже. Головне, що садиба у підніжжя гори в лісі, білочки стрибають, інжир на стежку падає, чудовий воздух і насаджено багато середземноморських рослин. Огорожа військова - на заборі маскувальна сітка)Нам було наказано поливати газон і ці рослини, і ми з радістю це робили. Невибагливий відпочинок з друзями, не дорогий, але пречудовий, що я можу сказати...З подругою відпливали метрів на 20 - там був величезний камінь, вкритий м 'якими водоростями, трохи вогнутий - так що ми лежали на ньому як на шезлонзі і відчували себе в раю)) Ввечері ходили потанцювати. Пару раз до Севастополя і в Балаклаву навідались. Відтіля на катері - на мис Айя. Пречудово відпочили. Що та нудна Турція. Коли знайду якісь фоти - виложу.
Звична картинка Кастрополю: буйна зелень, скеля і добротна фазенда А це дачка, де нам гостинно дали відпочити. Як бачите - в лісу, а від моря хвилин 7 ходу Це інжир. Дивишся-дивишся - увесь зелений. Вранці на стежці нападало синіх) Це зелень за домом - чого там тільки не росте: і агави, і кактуси, і всіляки різновиди ялівця, і туЇ, і кипариси Це з гори види на фазенди. Нам казали, що там є і дача молодшого Януковича. Ми бачили будки чергових вздовж пляжу . Це храм, але до нього лізти як на Голгофу... Це санаторій Кастропіль. Непоганий, і танці там були нічого) Це моя подруга йде додому(личко трохи заретушую). Кадри не гірше, ніж в Італії)) Пальми, ліани, цвітучі кущі. Це у нас на дворі на генеральській лавці сидить хлопчик наших друзів. Бачите, яка дивна альтанка. І видно кам'яний мангал, де ми майже не щовечера смажили щось, аби не варити. Хоча кухня у дворі була добра, зручна, всі примамбаси. Хоч одне фото морське. Людей небагато, хоча і серпень. Я ж кажу місто полудике, мешканці тут зимою, мабуть і не живуть. А може хто і живе. Море чисте - це видно. Це улов. Фото чогось неякісне.
Гарне там море. Я цілком випадково, але дуже добре знаю, що там відбувалось - у Криму будувались очисні споруди, від Євпаторії по Керч. Це був проект під особистим керівництвом Азарова. Очисні споруди були чеського виробництва, і я їх тоді замитнювала в Чехії. І знову ж таки, цілком випадково знаю, на скільки обдер Україну той проект, і скільки грошей осіло в оффшорі...
Ліки є 3,14здюлями називаються. Але в нас люди дуже добрі. Вони віддають перевагу сюсюканню. Хіба ж так можна? Це ж негуманно, неетично, недемократично. Ми ж в Європу йдемо всетаки.. І т.д, і т.п... Залишилося діло за малим: дочекатися коли ішак здохне, або коли падишах помре.
Ну от, бачите - тепер весь Крим буде в військовій огорожі. А взагалі - спасибі за таку цікаву зарисовку про Крим. Я в Криму був лише раз - у 2006 році, і найбільше запам"яталася відсутність туалетів біля громадських пляжів, зате - суцільне "мінне" поле через дорогу у ліску.
Але ж природа та клімат від такої недбалості міської влади не стає гірше. Рвали всі, хто міг урвати, щоб там строїти готелі чи просто перепродавати землю. Біля Ластівкіна гнізда був військовий санаторій Жемчужина, я з батьками там одного разу відпочивала. Там було пречудово, територія красива і чиста, але за парканом ,як завжди, був смітник. Нещодавно десь читала, що цей санаторій передають екс-главкому російських ракетних військ, який буде там будувати спа-цент, строк оренди 49 років, а санаторій (28 будов) знесуть. Але, коли надумають тут робити гральну зону, то спа-центр відміняється) Вони за 5 років в Криму такого натвОрять, що і Мамаю на вдавалося. Бажаю, щоб Хутін і всі причасні горіли в аду.