А ви до Криму яким чином? SB - була керчанка, ненависниця українського, а ця форумчанка взяла її нік. Ото мене і бентежить. Може то вона і є? Але крім завученої легенди я від неї не почув нічого конкретного.
@Коммунарец, тю на Вас Чи Вам якісь жахіття вночі наснилися, що Ви вчепилися? Вийшли на стежку викриття і... заблукали? @Silver bullet харків'янка. І в мене, як у харків'янки, немає в тому сумнівів. Вона он фото дитини рідної весь час викладає. То навіщо їй перед Вами прикидатися? Нік схожий теж мені, документ... Людина завжди викаже свій стиль, навіть на форумі. Але людей ви погано розумієте, бо заклопотані милуванням собою коханим. Розумію. Але ж не переносьте своїх тарганів із хворої голови на здорову!
Комунарцю, заспокойтеся, водички попийте. Моєму цьому ніку років 10 так точно. Причому не на ДКР! На ДКР я була Аnna. Модератор ДКР з Керчі взяла цей нік - інтернет великий, коли мене там вже не було, і на мене вішати її гріхи перед вами - з якого дива? Ви дивна людина, з якоюсь мішаніною в голові. Розбиратися в ній - багато мороки. Так, я не дуже добре розмовляла українською до приходу на ЛФ, і зараз часто помиляюсь. Більше я вам уваги не придилятиму.
Не мій. Це ж "ру".Російський сегмент інтернету. Що далі? Найдіть ще якусь сепаратистку з Донецька з цим ніком, чи з ніком Anna. Хробачок
Ваші докази не мають обгрунтування, хоча я приймаю вашу третю забаганку - не чіплятися до харків'янок (перше - ТВ, друга - жінки, в даному випадку перевірив що то жінка, як Денді на прізвисько "Крокодил" ) - у вас були подруги з Криму, яких ви обізвали сабачими назвами. - багато шахраїв беруть чужі фото із соцмереж і тим вводять в оману свою жертву (про це неодноразово писалося в інтернеті), навіть живуть їхнім життя. Буду чекати повернення @рівнянин або @tanna.
А, так я ще і не жінка?? Служба внутрішньої безпеки перевірила)). Оце модератор з ДКР познущалась над Комунарцем, представляю, що навіть її нік у такого релігіозного суб'єкта визиває такі грішні і непотрібні для попадання в рай відчуття.
Добре, я не жінка, я кримчанка, що зрадила Україну. Пишу з Криму. Тільки не хвилюйтеся, вам, гадаю, небезпечно хвилюватися. В ігнор, дорогенький.
КБ, 09.09.2017 Так, ще й більше наживки підсипати, щоб усі, до останнього повилазили зі своїх печер, а тоді кропом шмиганути. Трохи нагадує генеральну репетицію апокаліпсису. Поки на лоба не наб'ють двухголового (тобто в мізки), то нікому життя не буде. Може скоро введуть обов'язковысть паспорта РФ при покупці мила. А тим, хто наб'ють собі у мозок непотріб, то взагалі до психічки дорога. Зло повинно знищити само себе.
"Елена переехала сюда из Москвы, купила участок за год до российской аннексии..." Тут її рідна матінка-росія і навздогнала!
Осінь... Осіння хандра... Можна дещо підняти настрій, якщо подивитися підсумок останніх трьох з половиною років у Криму. View: https://www.youtube.com/watch?v=mwDaWMgB8N8 У нас у Україні - також не мед, але у нас нема такого різкого контрасту між сподіваннями і надбанням.
Який сум насправді...Що тільки робить з людьми наівність чи тупість. Хоч би як хто не відчував себе руським, але як можна надіятись, що буде краще, ніж в російській провінціі? Чи думали, що будуть такі гроши ходити, як в Москві?? А подумати 5 хвилин, що понаїдуть начальники-командири і всім не буде вистачати робочих міст? І місця під сонцем для фазенд - палаців? Тепер хоч навколішки стань, хоть лазь навколішках - марно. Як Бог захоче покарати, то відніме розум.
Одна моя давня знайома ще перед цією війною (!) поїхала до Москви, щоб доглядати матір. Думала, що з роботою все буде просто, бо вона часто-густо їздила в командіровки в одну московську організацію, де її знали як людину і як фахівця. Яке було глибоке розчарування, коли їй прямим текстом сказали, що українців не беруть. Добре хоч мати недовго мучалась... Поховала, квартиру продала і назад.