Ну, наприклад, у реченні "Ну, давай, колись!" (Мається на увазі - признавайся). Я трохи поведений на мовах, тому не дивуйтеся. Мовні оффтопи
Тривоги кримчан з біометричними паспортами. "Вопросы по транзиту через Польшу. Немного беспокоит то, что в Польше в последнее время избивают украинцев (было уже несколько случаев). Мы будем ехать с украинскими паспортами (и на машине с украинскими номерами), то есть формально будем для поляков украинцами. Если полякам сразу говорить, что мы русские из Крыма, то они будут лучше к нам относиться? Или лучше этого не говорить, потому что Польша считает, что Крым - это не Россия? Короче, как лучше говорить: что мы с Украины или что мы из России, просто на украинских номерах и с украинскими паспортами, потому что для Украины шенгенская зона стала безвизовой? Окреме: Всё-таки очень хорошо, что Крым вовремя убежал от этой вакханалии. Если бы Крым не воссоединился с Россией, то сейчас солдаты НАТО маршировали бы улицами Севастополя или Феодосии. Опасность Европы В Испании - теракты, в Греции - пожары и землетрясения, в Турции - вирус Коксаки: отдыхать на море в Европе стало просто опасно для жизни. Конечно, стрёмно через Львов, через этих бендеровцев ехать, но мы там останавливаться не будем. Извините, но у нас в Крыму такие цены дорогие стали на всё, что даже рост зарплат это не компенсировал. И у нас до сих пор ниже зарплаты, чем на материке. На машине получается в разы экономнее, чем на самолете. К тому же, если впятером ехать. Вопросы по транзиту через Польшу Феєричні поради видавати себе за кримських татар, циган.
Убежал или прибежал? Солдаты НАТО в Крыму не маршируют, ну классно, однако какого крымсы прутся сами отдыхать в страны НАТО?Море вроде вот оно. Нет же ж, биометрические украинские паспорта как-то получили и едут, трясутся, что их поляки (а то и бандеровцы) избивать будут. Вот такие неполноценные за границей позорят Украину.
Интересное кино... А почему вы раньше 12 марта 2014 не появились на ЛФ? Крым отпал - вперед на запад??
А це що, злочин? Я от до 14 року не підозрювала, що Крим населений зрадливими суками. Навіть в голові не могла народитися думка, що вони себе українцями не вважають. Втратила двох давніх подруг і дружку. А з іншого боку, відкрила для себе багато інших напрямків для подорожей і відпочинку, бо до того якось здаваломя, що усе, окрім Криму, якесь недосяжне. Відкрила для себе ЛФ і багато нових людей
А уявіть собі про скількох сук ми ще не знаємо, в т.ч. і про київських. Уявляєте як дехто через деякий час скаже: а я не думав (ла), що вони такі суки. Я думав, що вони патріоти...
Про Крим вже нема чого писати. Вони вже приречені на вижимання і знищення. Ви б теж мене не цікавили, якби не хробачок...
Ну, якщо ви Мата Харі - то це подвиг. Але ж її стратили за злочин проти Антанти. То самі вибирайте що є злочин, як каже @jasvami гріх чи ні може визначити :"Тільки сам грішник, коли йому зроблять те, що він робив іншим." Але ж вона не визнала себе винною. То може її освятити в церкві за те, що видавала солдатів на смерть, про яку вони навіть не здогадувалися?
Нічого не вдієш, таке життя. В усі часи так було, так є і так буде. А Ви, здається, вважаєте свою думку 100% безпомилковою, а свою позицію абсолютно правильною?
З якого дива? Я по темі пишу, бо замість того, щоб сепаратистів своїх перевиховувати, ви тут займатесь невідомо чим. І чекаю пояснення, чому 10-12 березня був масовий заплив на ЛФ? Чому ви, захисниця рускомовних так добре спілкуєтеся українською? Як то кажуть, я з вас не "злізу" поки не отримаю відповіді. Мене друтує ваш нік, бо під ним "там" курва путинська писала. Я не злобливий, але таких багато полізло на Україну срати і сварити людей. Ви у мене під "ковпаком", люба. Така ваша доля.
Бо коли Олегрінчук або Сармат україномовних поносили, від неї нічого осуджуючого на них не чув, а мене банили за нецензурний захист, не виступала проти ростовських ДНР. Мало хто змінює свої життєві позиції, а жінку перевихувати - то взагалі не здійсненна справа. Хоча я не за те, щоб переслідувати людину із-зі мови, на якій та говорить. Я сам натерпівся від всіх ще з дитинства. Бо жив і на сході і на заході. А влада знову хоче щось вчварити з тією мовою - мабуть закінчуються карт-бланш.