Крим 6

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем MayorMayor, 12 жов 2015.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Блін, шо сталося з кримсянами? о_О:scratch_one-s_head:
    Де флагі? де патрєти луннолікого? де #кримнаш?

View: https://youtu.be/brI5FfHPG0s

• Баян Баян x 1
  2. Hauptmann

Hauptmann Well-Known Member

[QUOTE = "Latana Royal, post: 3091042, member: 65443"] Каждый год накануне курортного сезона, начинается мантра "вотщасзаживьом"

[ATTACH = полный] 30729 [/ ATTACH] [ATTACH = полный] 30730 [/ ATTACH] [/ QUOTE]

а зачем тоннель? мост через 1.5 года готов будет

• Смішно Смішно x 1
    • Баян Баян x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Ой, радість яка! Ну тепер точно заживуть!

01.JPG 02.JPG

4. Latana Royal

Спеціалісти кажуть, що курортний збір не відлякає туристів. Бо, мовляв, витрачають же гроші на Туреччину, Європи, там, різні. То ж коли в Криму ввести збір по 100 р на добу із рила, то туристи будуть відчувати, що вони у справжніх закордонних курортах :sarcastic_hand:

Лев Кузнецов: от курортного сбора поток туристов не меняется

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. manur

manur Well-Known Member

@Latana Royal, Ви ж НЕ спеціаліст. Ви в цьому не розумієтеся;) А вони на то вчилися, їм за то гроші платять.:pardon:

Дствітєльно. А сервіс в Криму на порядок кращий, аніж в тих Туреччинах і Європах..... Ну, нє?

6. Latana Royal

А шо я? Я в першому ряду, спостерігаю із завмиранням... :popcorm1::mocking:

Нє, ну а шо Ви хотіли, без туристичного збору? От як назбирають, так і сервіс народиться :pardon:

• Смішно Смішно x 2
  7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Кримський бандерівець:
    Це ж пісня - докопатися до радянських блатних воєнних пенсів, які в Севастополі все життя були господами. Та ще вічно невдоволені Україною, сцуко.
    Так ні, в Расєї їм помирати було треба. То й мріть, сцуки, а нащадків - на вулицю.

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Євпаторія, сезон-2017. Більш інформативно ніж вебкамера.
    Тепер зрозуміло чому крисському населенню заборонили користуватися дронами.

View: https://www.youtube.com/watch?v=5C33d7ZK3sQ

• Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Ми вже давно з таким живемо. Тільки в нас це зветься "туристичний збір"

10. solweig

solweig Слухачка тиші

Чи тут є хтось з Криму. Як це не прикро усвідомлювати, більшість там задоволена. Орієнтуююсь на відгуки знайомих. Звичайно, все вимірюється ціною ковбаси. Гидка якась радість. :sad:

11. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я чую інші відгуки. Нема там ні дешевої ковбаси, ні дешевої черешні, і роботи теж нема - як і туристів. А пенсії вищі, ніж у нас, у невеликому прошарку, при втричі більших цінах на їжу.. Там нема ніякої радості, ніякої.
    Мені казали, що з тими кримськими "талончиками" на безкоштовну медичну допомогу можна вмерти, не дочекавшись можливості побачити лікаря в обличчя.

12. manur

manur Well-Known Member

Головне, що їх захистили від страшних бандєрафцефф і правосєкафф. Все інше - дрібниці)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

ahg6gg.jpg ahg6gg.jpg

• Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Супер!!!!

Дуже знайомі місця на відео.

15. Capitoshechka

Я вам відкрию секрет - у нас не краще. Більш того, я вам навіть наведу деякі приклади, коли людей, які прийшли до лікарні на своїх двох, виносили звідти ногами вперед. І це було ні вчора, ні позавчора, ні навіть три роки тому, а ще раніше. Але найстрашніше те, що за ці роки система АБСОЛЮТНО не змінилася на краще. Вона лише погіршилася.
    Якось, кілька років тому, один чоловік прийшов до нашої міської лікарні. Йому було зле: нудило, температура піднялася, боліло в правому боці. Але замість того, щоб терміново направити до хірурга з підозрою на апендицит, дядьку далили бігунок в зуби і відправили проходити комісію - повністю всіх лікарів: психіатрів, офтальмологів, кардіологів і т.д. Закінчилася ця історія тим, що цей дядько віддав Богу душу в кабінеті у того самого кардіолога. Як показав розтин, дядько помер від перитоніту... Колись моя мати отримала на виробництві травму - їй в очі потрапило вапно. І вона могла втратити зір через опік. Коли її привезли до лікарні, її також відправили проходити комісію. Добре, що її до лікарні привіз особисто її начальник. Він взяв офтальмолога за барки і змусив його терміново її оглянути і надати першу необхідну допомогу. Станом на сьогодні ситуація в цьому питанні у нас абсолютно не здвинулася: з чим би ти в лікарню не прийшов (хоч з сокирою в спині) - трамбуй проходити комісію.
    А кілька місяців тому куму моєї матері забрала швидка з дуже високим тиском. Доки її везли до лікарні, вона все думала і заспокоювала себе думками, що як привезуть до лікарні-там вже померти не дадуть. Закінчилося це тим, що коли лікар прийшов до неї на обхід, в нього не було тонометра для того, щоб виміряти тиск. Виникає питання: як він збирається її лікувати? Їй довелося терміново телефонувати сину, щоб він привіз їй тонометр. А до бабці, яка лежала разом з нею в палаті, за 4 дні взагалі ніхто не підійшов!!! Ніхто її не оглядав і ніякого лікування їй не призначав. І коли кума побачила, що до бабки ніхто з лікарів не підходить, на 5-й день вона пішла і почала лаятися з лікарями - чому вони до цієї бабці навіть не підходять.

Останнє редагування: 26 чер 2017
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

а як ви відноситесь до медичної реформи, що гряде?

17. Capitoshechka

на сьогоднішній день я бачу лише тіліпання язиком і не бачу ніяких реформ

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

будь-яка реформа починається саме з язика.

19. Capitoshechka

як показує практика, у нас вона тим і закінчується

• Смішно Смішно x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Грузин не зміг реформувати.

а де твій аватар? :)