Не примушуйте мене перечитувати вас за царя Панька. Ви завжди в'їдливо посилаєтесь, що в нас не війна, а АТО. І що це Вальцман не об'являє війну, не вказує на агресора і розтягує АТО, заробляючи на війні. Це червона нитка ваших претензій до Порошенка. Хай інші форумчани поправлять чи добавлять. Можете самі сформулювати основну причину ненависті до президента і це буде необ'явлена війна з Росією, в якій гинуть наші військові.
Злиття зараховане. Так, я завжди наголошую, що у нас не війна, а АТО. І основна причита в тому, що цією АТОю займається Армія, а не мусориліки, як цього вимагає Закон. І гинуть там СОЛДАТИ, а не поліцаї. Всупереч закону.
Більше того, я на цьому наполягаю. Бо війна і правовий режим воєнного (а не військового. Я військовий, а стан воєнний) стану - то є зовсім єнча пара кальош, як каже пан Василь.
Тому що такий наказ. Ви систематично дискредитуєте керівництво силових структур, своїх колег. І це не дає вам можливості розраховувати на те, щоб вас сприймали гідно. Ваші прийоми - маніпуляції, виклик жалю, патерналізм, дискредитація керівництва, дискредитація представників силових втруктур, поєднання протистояння із поверненням капіталів заможних людей, із економікою, провокаційні військові порівняння із Трампом, Едоганом, "заводик в Липецке" ще із старої методички, апеляція до законного відповідника при ситуації, яка не має правового поля, В цивільному житті з такими графоманами як ви морочаться юристи. А, зокрема, в армії, тюрмі їм просто виділяють окремий статус, місце.
Якби ви розуміли свою правоту, то не сперечалися би і не рвали на собі волосся у бажанні довести право на свою власність. Бо Крим не ваш і не наш. Ніхто із людей його не створював, а от кожний хоче там панувати. А хіба панування означає знищення екології і унікальність Криму? Ще Соломон довів на суді, що дитя того, хто готовий страждати, аби його дитині було добре, не кажучи вже про його життя.
Що таке наказ я знаю краще за вас. Але є Закон. А за Законом анти-терористична операція - це справа мусорів. Брехня, брехня, брехня. Я жодного разу не дискредитував ні керівництво СБУ, ні керівництво прикордонної служби, ні керівництво служби надзвичайних ситуацій, ні тим більше своїх колег. Ви - брехло! Про тютму не знаю, а от про армію цікаво. І яке ж місце, пане брехун, мені виділили в Армії?
Зверніться до юристів. До спеціалістів з етичної психіатрії. Ви систематично дискредитуєте керівництво силових структур, представників силових структур. Зокрема, тих, які першими взаємодіяли з ворогом. Є армія диванна, а є диванно-оксюморонна.
Давайте розберемось логічним шляхом. Зразу зрозуміло, що Ви відмежовуєте нас від вас. В однині, мене від тебе. Дві нації в світі цікавить статус Крима. Одні - це "крьімнашци". Другі - українці. Я - українець. А Ви хто? Я не страждаю розщепленням особистості. Що думаю, те й пишу.
В Криму йде перерозподіл земель Слушания Генплана. Севастополь /Фігня якась, а не кіно... Нема ні прапорів, ні портретів/ View: https://youtu.be/8BsL0OlZhtY Мені досі подобається во тотово старе кіно про Крим - зразу видно всю надію, віру і любов View: https://youtu.be/8BMXdhG6eDY
Бути українцем - не означає бути правильним патріотом, доброю людиною і тим паче в одному разом, є і неправильні патріоти і ненависні та "раболепные". Але хто я? Я і сам не знаю напевно... Бо ім'я моє "N" і не все відкрито для мене. Багато тутешніх збиті з пантелику отаким "вашим-нашим": То є ваша думка українця?
А чому б Криму не бути кримськотатарським? Татари там вже жили задовго до появи росіян. Але мене ваша відповідь вже не цікавить.
Василю, справа в тому, що закон НЕ ЗАБОРОНЯЄ залучати збройні сили в даному випадку. Відповідно до ст. 1 ЗУ "ПРО ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ": . Тому хоч АТО, хоч війна (як не називай), а солдатів у будь-якому випадку поженуть туди на законних підставах P.S.До речі, зміни щодо боротьби з тероризмом в дану статтю внесені ще в далекому 2008-му
Дякую, що Ви мені очі відкрили. Прямо сонце з-за хмар. Нарешті я зрозумів, чому Армія захищає Україну. А тепер подивимось Закон про боротьбу з тероризмом: Стаття 5. Повноваження суб'єктів, які безпосередньо здійснюють боротьбу з тероризмом Служба безпеки України здійснює боротьбу з тероризмом шляхом проведення оперативно-розшукових та контррозвідувальних заходів, спрямованих на запобігання, виявлення та припинення терористичної діяльності, у тому числі міжнародної; збирає інформацію про діяльність іноземних та міжнародних терористичних організацій; провадить у межах визначених чинним законодавством повноважень виключно з метою отримання упереджувальної інформації у разі загрози вчинення терористичного акту або при проведенні антитерористичної операції оперативно-технічні пошукові заходи у системах і каналах телекомунікацій, які можуть використовуватися терористами; забезпечує через Антитерористичний центр при Службі безпеки України організацію і проведення антитерористичних заходів, координацію діяльності суб'єктів боротьби з тероризмом відповідно до визначеної законодавством України компетенції; здійснює досудове розслідування злочинів, пов'язаних з терористичною діяльністю; ініціює питання накладення на невизначений строк арешту на активи, що пов'язані з фінансуванням тероризму та стосуються фінансових операцій, зупинених відповідно до рішення, прийнятого на підставі резолюцій Ради Безпеки ООН, зняття арешту з таких активів та надання доступу до них за зверненням особи, яка може документально підтвердити потреби в покритті основних та надзвичайних витрат; забезпечує у взаємодії з розвідувальними органами України безпеку від терористичних посягань установ України за межами її території, їх співробітників та членів їхніх сімей. Міністерство внутрішніх справ України спільно з Національною поліцією організовує боротьбу з тероризмом шляхом запобігання, виявлення та припинення злочинів, вчинених з терористичною метою, розслідування яких віднесене законодавством України до компетенції Національної поліції; надає Антитерористичному центру при Службі безпеки України необхідні сили і засоби; забезпечує їх ефективне використання під час проведення антитерористичних операцій. Міністерство оборони України, органи військового управління, з’єднання, військові частини і підрозділи Збройних Сил України забезпечують захист від терористичних посягань об’єктів та майна Збройних Сил України, зброї масового ураження, ракетної і стрілецької зброї, боєприпасів, вибухових та отруйних речовин, що перебувають у військових частинах або зберігаються у визначених місцях; організовують підготовку та застосування сил і засобів Сухопутних військ, Повітряних Сил, Військово-Морських Сил і Сил спеціальних операцій Збройних Сил України в разі вчинення терористичного акту у повітряному просторі, у територіальних водах України; беруть участь у проведенні антитерористичних операцій на військових об'єктах та в разі виникнення терористичних загроз безпеці держави із-за меж України; в разі залучення до проведення антитерористичної операції - забезпечують із застосуванням наявних сил та засобів виконання завдань щодо припинення діяльності незаконних воєнізованих або збройних формувань (груп), терористичних організацій, організованих груп та злочинних організацій; беруть участь у затриманні осіб, а у випадках, коли їх дії реально загрожують життю та здоров’ю заручників, учасників антитерористичної операції або інших осіб - їх знешкоджують.