Російська влада, російські закони, російське населення, яке в більшості ненавидить Україну, Україна укладає угоди з Кримом як із суб'єктом РФ - ще аргументів?
Нате, - Цього вистачить? Чи ще надати відомості з нашого Держкомстату? Те, що дехто надуває щоки, ще нічого не значить. Чомусь ніхто з піною у рота не питає: А чиї Устрики-Долішні? А чий Таганрог? Устрики Польські, а Таганрог російський. І це факт. Такий самий, як і Крим російськиї. Крапка.
В Крыму трусливое интер- и «многонациональное» гэбье согнало запуганых аборигенов на татарський празник Хадырлез со старой показушной целью мозги верноподданным компостировать да всяким ООН и Совету Европы пыль в глаза пустить.
На фото отчаявшиеся татары, не выдержавшие глумления над личной свободой, идут навстречу заградотрядам крымского НКВД.
Ну, всьо - не всьо, а ті мільярди позик, які пішли на реформу МВС точно пропали Будете мати бажання - перегляньти це. Можете добавити щось і від себе патрульний вкрав патрульний продавав патрульний порушив патрульний вимагав поліцейський вимагав поліцейські присвоїли поліцейські продавали поліцейські покривали ... і т.д. Невже для того, щоб мати такі дані, треба було так багато і пафосно говорити про реформи, зміни в МВС і гідність працівників, і тратити такі кошти на нову форму? @Мих, а що ви можете зарахувати в позитив теперішній реформованій поліції?
Ідуть, але не всі доходять. Ексміністр Росії Починок, дав бадьоре інтерв’ю в 2014-му, де лише сказав, що Крим – це буде дорого. І ... прожив ще пару днів. Александр Починок, экс-министр труда и соцразвития: Крым нам будет стоить дороже Дагестана и сочинской Олимпиады А міг би ще роками десь на кремлівському форумі пописувати "Пуйло-не Пуйло", "я нелюблю кримську поліцію" і тп. Як ви вважаєте?
Мене ворожі держави не цікавлять, крім її військового потенціалу. Як, доречі, і дружні... Не кажучи вже про якихось екс-міністрів... Мене цікавить Україна.
Ще давно-давно мудрі люди казали, що скільки би не говорив халва, в роті солодше не стане. Можете хоч до хрипоти кричати "путінхуйло" чи "маскалякунагіляку"... Що путіну ,що москалям фіолетово. Своїми криками вишивата підриває тільки свої голосові зв'язки, а не бойовий потенціал Росії. Тому кричіть голосніше, може путін вас почує.
Слова автора багаточисельних повторів "вальцман" і інших образ на адресу своїх командирів, колег. Ви не слухалися мудрих людей і заробили собі короткий статус. З яким тепер до вас будуть звертатися. Бойовий потенціал Росії - то не по вашому статусу тема. Ви з власними дівчатами воюєте. Воїн ....
Слова брехуна і наклепника. Обіцяли дати по два раба... Набрехали. Власних дівчат я не маю. Що є, то є. А вас Господь не завернув на захист України?