От набережной руины остались, и плитка куда-то делась?по набережной танки ездят? Скорей всего кусок набережной другой. Но раз туристов нет, то упадок будет продолжаться. На ремонт деньги откуда...
"При Украине такого позора не было. Никаких эмоций. Какие могут быть эмоции после осознания тупика.. www.dialog.ua Сотрудники федеральной миграционной службы в аннексированном Крыму за свои деньги покупают бумагу для принтера и заправляют картриджи, а также по графику убирают помещения, поскольку на все это в "бюджете" оккупантов нет денег. Крымчане признаются, что на полуострове мрак во всех сферах жизни, чего при Украине не было даже тогда, когда страна переживала сложные этапы экономического становления, передает "Диалог. UA". В Facebook пользовательница опубликовала очередную историю об "улучшении" на полуострове после аннексии РФ. Одна из сотрудниц службы пожаловалась, что служащие ФМС выступают и в роли уборщиц, и в роли спонсоров. При этом деньги им никто не возвращает, а стоит сказать, что заправка принтеров и ксероксов - очень недешевое удовольствие.
В армії та сама фігня. Папір за свої гроші, прибирання приміщень і території своїми силами, запчастини, інструмент, поточний ремонт... Заклеїти камеру Т-155-го 130 грн, запаяти радіатор Урала (11 сот) - 200 грн... А якщо більший ремонт, то ціна в тисячі. Це тільки в мусарні все за рахунок платників податків.
Ви так думаєте? Повірте, що ви дуууууже помиляєтеся. Хіба поліціянтам легше, бо в них техніка менша))))
1. Я всю дорогу думав, що ви боретеся з сепарами та москалями, а виявляється, з українською поліцією. 2. Причому поліція і папір до теми "Крим"?
Мені глибоко фіолетово, що ви там собі думаєте, тим більше, що у нас "по закону АТО" (с), і проводити її повинні мусорилі з нацгадами. А реально воюють і гинуть військові. А спитайти у тієї пані тримісячної офіцерші.
У нього скрізь поліція винна Мені глибоко фіолетово, що ви там собі думаєте, тим більше, що у нас "по закону АТО" (с), і проводити її повинні мусорилі з нацгадами. А реально воюють і гинуть військові. Якщо назвуть війною військові зразу ж перестануть гинути? А ви як справжній офіцер не опускайтесь до банального ображання та хамства того, хто вам ніякого поводу для цього не давав. І якщо вам стане легше, то можу сказати, що канцелярію та деякі медикаменти для аптечки ми теж купуємо за свої і не тільки це.
Це не хамство, а чистісінька правда. І гламурні мусориліки вже стільки разів давали "поводи", що вже і не розбереш хто був кращим: старі ментм, чи гламурні поліцаї. Тим більше, що статистика останнім не на користь. Що і не дивно: за таку зарплатню цілу зміну сидіти, не боротись із злочинністю, а тупо сидіти і охороняти дві абсолютно безпечні болванки.
Не плачуть, а розказують про реалії нашої армії. А ще, Миху, жилєтки оті, світловідбивні, купують. Стрічку біло-червону, що газовики в землю закопують... Багато чого одним словом.
Тю, ну так би й сказали, що дуже скучаєте за ригами, ментами і беркутом. Хоч це вже й так всі давно зрозуміли На щастя минулого не повернути. на рахунок "болванок" ...в ПП надійшов виклик . Що ми повинні були зробити ? Дати заключення, що ці предмети не становлять загрози? ) Потикати патичком в ті болванки чи дочекатися фахіфців (з Первомайська) і забезпечити охорону цих предметів? Чи наша вина в тому, що вибухотехніки були задіяні на інших об"єктах та не приїхали дуже швидко? Не шукайте чорну кішку в темній кімнаті - її там немає. І соромитись мені немає чого ні свого звання, ні своєї роботи, тому що я виконую її чесно і якісно. Я Вас поважаю як фахівця і колись з Вами було цікаво спілкуватись як з цікавою людиною. Нажаль, час та подіїї зіграли свою роль.... На цьому і розпрощаємось.