Йожикі плакалі і кололісь, но продолжалі жрать кактус ))) Спойлер: Детальніше тут «Отец у этой победы один — Владимир Путин»
View: https://www.youtube.com/watch?v=gOgqyGAgicI&feature=youtu.be Ця мильна бульбашка позичена з ідей сталінського Біломорканалу або брежнєвського БАМу і призначена для виробництва навколо нього гір інформаційного сміття, чергового прославлення кремлівського керівництва, виправдання всесвітньо засудженої агресії і анексії, а також з метою добити без того понівечений соціально, культурно та етнічно півострів і перетворити його на вотчину і підстилку кремлівського придворного істеблішменту.
Господи, ну все не як у людей. То тупою шалавою в прокурорах осрамляться, то пенсіонерами підліткового віку
та, здається, вони вважають усе те за нормальне я спостерігаю за однією з Керчі, в себе на роботі і розумію: нема в світі такого гівна, щоб могло зробити її бруднішою і смердючішою
У Керчі до берега шторм прибив гофровані труби, що захищають від хвиль будівництво Керченського моста Про це повідомляє Керч.ФМ. Десятки кількаметрові труб плавають у воді і лежать на причалах. Точно такі ж труби журналісти бачили на будівництві Керченського мосту в районі, де міст сполучатиме судноплавна арка. Ці труби призначені для того, щоб захищати будівництво від хвиль під час штормів. Вони є своєрідними хвилерізами.http://espreso.tv/news/2017/03/20/sh...henskogo_mostu.
Цілком можливо. Особисто знаю людей, які мають групу інвалідності з 19-ти років. Діагноз "шизофренія". А взагалі -
Одне діло коли людина хвора незалежно від його бажання, а інше - добровільна , масова, цілеспрямована шизофренія.
Колись давно був радянський фільм для дітей "Сказка о потерянном времени". Там школярі стали пенсіонерами, а пенсіонери - школярами. Фільм так собі, але в дитинстві я дивився з задоволенням. Хто не бачив у силу своєї молодості, може подивитись. Фильм Сказка о потерянном времени
"Перекотиполе без коріння" - продюсер Олена Мозгова жорстко відповіла відпочивальникам у Криму Продюсер Олена Мозгова жорстко розкритикувала українських відпочивальників у Криму. Про це повідомляє видання "Обозреватель". "Тих громадян України, які їздять у Крим відпочивати, я не вважаю українцями. Така людина - просто перекотиполе без коріння, без гордості, без національної самоідентифікації. Артисти, які їздять у Крим на гастролі, - мені не колеги і не співгромадяни. Вони обивателі, різниця тільки в тому, що одні в Криму витрачають гроші, а інші - заробляють. Я не знаю навіть, що гірше", - сказала продюсер. Олена Мозгова підкреслила, що сама поїде на півострів лише в одному випадку: коли він знову стане українським.
У разломов оползневой трассы под Севастополем устраивают фотосессии У разломов оползневой трассы под Севастополем устраивают фотосессии [фото]
Колян: Да знаю я. Раньше вас, крымчан, хохлы раком ставили и пользовали как хотели. Размовлять заставляли, в вышиванках ходить... Толян: Да лааадно. Крым всегда был русским, а за такую хрень, про которую ты говоришь, особо хохливым могли и башку оторвать. Колян: Не врубаюсь... А, чё ж вы тогда в Россию так ломанулись? Ты ж говорил, что вас хохлы угнетают. Толян: Ну, так-то, угнетали, конечно... Колян: Кто?! Толян: Ну, хохлы... Колян: Это те, которым башку отрывали? Толян: Ну... Му... Хохлы... Ээээ... Угнетали... Колян: Так чё, на3,14здел, что ли? Толян: Да ничё я не на3,14здел! У нас тут 80 процентов русских и 98 процентов населения за Россию! Колян: А чё в хохляндии-то не жилось? У нас-то тоже жопа... Толян: Да откуда ты знаешь? Жопа у него... Ты телек посмотри - в России ваще ништяк.. Колян: Гыыы. Вы в Россию собирались, или в "Россию-24"? Толян: Да они уже достали нас. Ты знаешь, как они воровали? Колян: Кто?! Толян: Да хохлы... Колян: Это те два процента, которые против и которые вас тут угнетали? Толян: Ну... Му... Хрю... Колян: Я тут на Эхе Москвы одного ватника (Горного) читаю, так он говорит, что все вы в едином порыве в Россию погребли, причём те, кто выше сидели - сильнее гребли... А сейчас, он пишет, гребут так, что при хохлах и не снилось.... Тоже 3,14здит, наверное. Я, вот, чего подумал... Может не в хохлах дело? Вы же сами у себя всё тащите и себе гадите, а потом бедных бандеровцев вините... Может сами виноваты? Толян: Да ты просто хохлов плохо знаешь. Они это всё... Они...