Крим 6

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем MayorMayor, 12 жов 2015.

1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

• Зе бест! Зе бест! x 3
  2. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Йожикі плакалі і кололісь, но продолжалі жрать кактус )))

• Смішно Смішно x 4
  3. Nerto

Nerto Well-Known Member

View: https://www.youtube.com/watch?v=gOgqyGAgicI&feature=youtu.be

Ця мильна бульбашка позичена з ідей сталінського Біломорканалу або брежнєвського БАМу і призначена для виробництва навколо нього гір інформаційного сміття, чергового прославлення кремлівського керівництва, виправдання всесвітньо засудженої агресії і анексії, а також з метою добити без того понівечений соціально, культурно та етнічно півострів і перетворити його на вотчину і підстилку кремлівського придворного істеблішменту.

4. Alias

• Смішно Смішно x 4
  5. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Господи, ну все не як у людей. :facepalm: То тупою шалавою в прокурорах осрамляться, то пенсіонерами підліткового віку :)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. Alias

Може іх так спецом мордою в гівно втокмачують, щоб показати наскільки вони нічого вартують для раші?

7. Latana Royal

та, здається, вони вважають усе те за нормальне
    я спостерігаю за однією з Керчі, в себе на роботі і розумію: нема в світі такого гівна, щоб могло зробити її бруднішою і смердючішою :facepalm:

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  8. Capitoshechka

А що заважає бути пенсіонером підліткового віку? Мо у них у всіх пенсія по інвалідності)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  9. Alias

При тому з психічного захворювання.

• Смішно Смішно x 1
  10. Alias

У Керчі до берега шторм прибив гофровані труби, що захищають від хвиль будівництво Керченського моста

Про це повідомляє Керч.ФМ.

Десятки кількаметрові труб плавають у воді і лежать на причалах.

Точно такі ж труби журналісти бачили на будівництві Керченського мосту в районі, де міст сполучатиме судноплавна арка.

Ці труби призначені для того, щоб захищати будівництво від хвиль під час штормів. Вони є своєрідними хвилерізами.http://espreso.tv/news/2017/03/20/sh...henskogo_mostu.

• Смішно Смішно x 2
  11. Capitoshechka

Цілком можливо.
    Особисто знаю людей, які мають групу інвалідності з 19-ти років. Діагноз "шизофренія".
    А взагалі -

12. Alias

Одне діло коли людина хвора незалежно від його бажання, а інше - добровільна , масова, цілеспрямована шизофренія.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Колись давно був радянський фільм для дітей "Сказка о потерянном времени". Там школярі стали пенсіонерами, а пенсіонери - школярами. Фільм так собі, але в дитинстві я дивився з задоволенням.
    Хто не бачив у силу своєї молодості, може подивитись.
    Фильм Сказка о потерянном времени

14. Alias

"Перекотиполе без коріння" - продюсер Олена Мозгова жорстко відповіла відпочивальникам у Криму

Продюсер Олена Мозгова жорстко розкритикувала українських відпочивальників у Криму.

Про це повідомляє видання "Обозреватель".

"Тих громадян України, які їздять у Крим відпочивати, я не вважаю українцями. Така людина - просто перекотиполе без коріння, без гордості, без національної самоідентифікації. Артисти, які їздять у Крим на гастролі, - мені не колеги і не співгромадяни. Вони обивателі, різниця тільки в тому, що одні в Криму витрачають гроші, а інші - заробляють. Я не знаю навіть, що гірше", - сказала продюсер.

Олена Мозгова підкреслила, що сама поїде на півострів лише в одному випадку: коли він знову стане українським.

• Подобається Подобається x 2
  15. Alias

• Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Latana Royal

Вони скоро на власних руїнах робитимуть селфі, бо Росія прийшла у Крим тільки грабувати

17. Alias

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
    Невже нема кому сказати кацапам, що німці вже давно пішли?

18. Alias

19. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Колян: Да знаю я. Раньше вас, крымчан, хохлы раком ставили и пользовали как хотели. Размовлять заставляли, в вышиванках ходить...
    Толян: Да лааадно. Крым всегда был русским, а за такую хрень, про которую ты говоришь, особо хохливым могли и башку оторвать.
    Колян: Не врубаюсь... А, чё ж вы тогда в Россию так ломанулись? Ты ж говорил, что вас хохлы угнетают.
    Толян: Ну, так-то, угнетали, конечно...
    Колян: Кто?!
    Толян: Ну, хохлы...
    Колян: Это те, которым башку отрывали?
    Толян: Ну... Му... Хохлы... Ээээ... Угнетали...
    Колян: Так чё, на3,14здел, что ли?
    Толян: Да ничё я не на3,14здел! У нас тут 80 процентов русских и 98 процентов населения за Россию!
    Колян: А чё в хохляндии-то не жилось? У нас-то тоже жопа...
    Толян: Да откуда ты знаешь? Жопа у него... Ты телек посмотри - в России ваще ништяк..
    Колян: Гыыы. Вы в Россию собирались, или в "Россию-24"?
    Толян: Да они уже достали нас. Ты знаешь, как они воровали?
    Колян: Кто?!
    Толян: Да хохлы...
    Колян: Это те два процента, которые против и которые вас тут угнетали?
    Толян: Ну... Му... Хрю...
    Колян: Я тут на Эхе Москвы одного ватника (Горного) читаю, так он говорит, что все вы в едином порыве в Россию погребли, причём те, кто выше сидели - сильнее гребли... А сейчас, он пишет, гребут так, что при хохлах и не снилось.... Тоже 3,14здит, наверное. Я, вот, чего подумал... Может не в хохлах дело? Вы же сами у себя всё тащите и себе гадите, а потом бедных бандеровцев вините... Может сами виноваты?
    Толян: Да ты просто хохлов плохо знаешь. Они это всё... Они...

• Подобається Подобається x 3
  20. Alias

• Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 3
а де твій аватар? :)