Крим 6

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем MayorMayor, 12 жов 2015.

1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Між нами прірва.
    Подивіться як вбрані наші діти на свята...вишиваноки, віночки, все яскраво та радісно.
    І їхні діти...галіфе, пілотка, гімнастьорка. .Діти народжені для війни...

Останнє редагування: 30 лис 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

У нас окуповані землі, у нас війна, але ніхто не намагається нав'язувати дітям "патріотичне воспітаніє" з вдяганням зеленої форми.
    Таки Путін багато позичив у Гітлера. Гітлерюгенд детектед.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. lambda

lambda Well-Known Member

Дуже добре, що ви провели докоммунізацію. Нам теж треба. У нас в Білорусі, правда, мало міст переіменнованних. А ось районів, вулиць, скверів, площ - хоч греблю гати. І пам'ятників Леніну багато. Навіщо їх стільки? Не розумію.

4. Alias

1992 рік

• Інформативно Інформативно x 2
  5. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@lambda, а скільки, на вашу думку, пам"ятників Лєніну можна у вас залишити? І для чого ці пам"ятники?

6. lambda

lambda Well-Known Member

Якщо по доброму, то всi.

--

На момент розпаду СРСР пам'ятників Леніну в Україні було більше ніж в Білорусі і Росії з огляду на кількість міст. Дивитесь

Україна 5,500 пам'ятників на 460 міст
    Росія 7,000 пам'ятників на 1,100 міст
    Білорусь 600 пам'ятників на 102 міста

Сьогодні в Білорусі близько 400 пам'ятників Ленiну.

Джерело Сколько всего памятников Ленину?

І для чого ці пам"ятники? Можна відвезти їх в парк який-небудь і музей з них зробити. У Литві такий є.

• Не подобається Не подобається x 1
  7. Alias

Лдя чого цих монстрів-ідолів збирати та землю ними загажувати?

8. lambda

lambda Well-Known Member

Жорстоких людей і пам'ятників їм було багато в історії людства. Зараз деяким хочеться перевернути усе догори дном і знищити радянське минуле. Мені теж хочеться. Через 100-200 років наші нащадки до всього цього будуть спокійно ставиться.

Музей пам'яток Леніна під відкритим небом є непогана ідея. Туристи в Литві їздять в музей Леніна, також як на гору Хрестів біля міста Шауляй. І хто скаже, що литовці добре ставилися до комуністів і Леніну? Спокійніше треба ставитися до своєї історії.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Alias

Ну один такий музей може й має право на існування.
    Але ж у нас ностальгуючі за совком почнуть у кожному районі їх робити ще й квіти з вінками туди перти будуть.

10. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Ця ностальгія швидко закінчиться, зі зміною поколінь, а історія залишиться. То ж навіщо вдаватися до крайнощів і нагнітати й без того складну ситуацію? Хіба демократія не передбачає лояльність до ностальгічних почуттів усіх громадян?
    (Для довідки: я байдужа до Леніна, але не до справедливості)

11. lambda

lambda Well-Known Member

Я не про ностальгію писав. Я про інше. Ви мене не зрозуміли.

12. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

В Криму якась хрєнь твориться... :scratch_one-s_head:
    Ще одного патріота расєї засудили :)

Правозащитники сообщили о депортации крымчанина

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я з вами не погоджуюся. У нас, у Львові багато є памятників: і хорошим, і не дуже і народ спокійно до того ставиться. Але Ленін - не просто памятник, він є ідол.

Якби зараз у Львові стояв памятник Леніну - це була б точка кипіння. Вдень його б обливали фарбою, а вночі витирали б хустинками.

От прикладом є памятник Леніну у Києві. Зняли і забули, а якби стояв, то час від часу лили б коло нього смарклі. ВО Свобода з комуністами мали б шанс проявити себе... попіаритися.

14. lambda

lambda Well-Known Member

Можете мені не вірити, але до Леніна як ідолу в Білорусі відноситься тільки доросле покоління і росіяни. У мене і мого оточення Ленін не викликає ніяких емоцій. Швидше за неприязнь. Але музей пам'ятників Леніна можна зробити - з очей геть з вулиць і площ. Нехай іноземці та нащадки дивляться на пам'ятники Ленiна. Але якщо взровут пам'ятники Леніна, а не в музей відвезуть, то я сильно на засмучусь.

15. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

16. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Там справа була не лише в сім’ї.
    З пам’ятниками часів царської епохи вони робили те саме, що зараз з пам’ятниками Леніна.
    Тому, коли особливо р’яні совкодрочери починають з піною у рота щось там мені щебетати: "пускай би стоял - ето же наша історія", я задаю їм дуже просте питання - "А Столипін і Олександр ІІ це хіба не наша історія? Наша... Так нахера ж було тоді в Києві зносити їм пам’ятники свого часу?"
    І як видно з подіями навколо пам’ятників Ленінам - 74 роки совкодрочерства даремно не минули. Діють тіми ж самими методами, як і 100 років тому

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. Centerer

Centerer Well-Known Member

Колись бідя головного кінотеатру нашого міста стояла скульптурна композиція (а може й пам'ятник?) "Ленін з дітьми". Десь на початку 60-х (60-х, Карле!) його демонтували і вивезли у безвість. Так коли фото цього пам'ятника розмістили у "Однокласниках" підписи під ним були подібні до таких: "ой, а я помню, как жалко, что убрали!", "и кому он мешал?" А пам'ятник Сталіну взагалі у річці утопили. І не бандерівці...

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ленін був пєдіком?

19. Centerer

Centerer Well-Known Member

Так. Але пєдік то не педофіл. )))

• Смішно Смішно x 1
  20. Sandy

Sandy GRAND

Видається, що х..лівська опричнина якось вже намагається відмежуватися від кримнашу, адже розуміє, що відповісти за все ще доведеться.

...оригінал новини на МК:

Председатель КС РФ Валерий Зорькин рассказал на заседании с участием президента РФ Владимира Путина о том, что Литва, которая является депозитарием Всемирной конференции судов, отказалась принять российских судей КС. Объяснили литовские власти это тем, отметил Зорькин, что «судьи конституционного суда представляют угрозу для безопасности Литовской республики».

При этом глава КС сообщил, что «грешным делом» хотел предложить главе государства провести такую конференцию в России. «Мы же никому не будем запрещать, чтобы к нам приезжали», - заметил он.

Раздраженный этой новостью Путин поинтересовался у Зорькина, что послужило причиной «такого идиотского решения».

«Ваше решение по Крыму», - ответил глава Конституционного суда. По их мнению, добавил он, Россия нарушила «неприкосновенность, целостность территориальную Украины».

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)