Латана, а нема різниці за кого кричати. Чи за властьсовєтов, чи за нашотвєтчємбєрлєну, чи кучмугеть, чи разомнасбагато. Бо не вони ведуть, не вони вирішують. Он в 13-му році кричали за одно, а насправді отримали інше. Тому ці картинки для екзальтованих дамочок.
Не стосується. Так буде правильно. Бо, - А хвилює він виключно самих крикунів. Знайдіть відмінність, - Примітивна біомаса.
Але у вас вписалися. Кучма замовив Чорновола, замовив Гонгадзе, лизав дупу Путіну і возив данину, з зятька зробив мільярдера, привів зека до вдади і нічо.... все вліздо зі свистом. Це ваш ідеал - головка і яйця.
Ваші другий раз при владі. Чому Кучма ще не у в'язниці? Одним реченням, без розтікання шмарклями по дереву. Кум Пасічника теж не відстає, - От тільки криза в Україні зачипила всіх. Все населення України (навіть вас, за вашими словами), а баригу ні. Геніальний у всьому... Це для вас існують ідеали, фетіши, ідоли... Хто там прийде і поредок наведе?
Ну чого ж Ви так погано про кримсів? Я от, певен, що вони щиро вдоволені новим життям. Погоджуюся з усім, особливо з фашистськими захцянками. То таки шо є - то є. Це чим? Це де? Це як? А-а санкції! Як же це я про них забув!
Для жителів Росії поняття "щиро" зараз неактуальне. "Кримнашенський блогер Горний" такі сомплі розпустив з цього приводу, що Господи помилуй. echo.msk.ru/blog/amountain/1856530-echo/ Блог дуже довгий, але вартий того, щоб прочитати від початку до кінця. Ну, і десяток коментів на вибір у придачу. Як говорили у фільмі "Кін-дза-дза!" - "Какой дурак на Плюке правду думает?" View: https://www.youtube.com/watch?v=6RDvE1o2VMo
А підготовка і навчання військових? А політична підтримка? Якби США мовчало і НАТО, москаль би давно був у Києві. А постійне фінансування?
з такими довбойобами, які в державі при владі - і путін не треба))) Он зараз наш мер-придурок під "путін нападе" херньою мається. І ти йому хоч сци між очі, а e нього відповідь одна: "А от як путін на наше місто нападе..." Я, здається, вже писав тут колись що одне з училищ в нашому місті (в якому я свого часу навчався) віддають під військову частину. Коли працівники училища пішли до цього придурка на прийом і підняли питання як же тепер бути їм, де працювати і т.д. і т.п., він їм очі позасцикав "путіннападе". Відповідь була приблизно така: "коли путіннападе на наше місто, наша військова частина нас захистить" При цьому цей козел не бере до уваги те, що свого часу в місті було РОЗПИЛЯНО ДВІ ВІЙСЬКОВІ ЧАСТИНИ (танкова і ракетна)!!!! І замість того, щоб відновлювати ці частини, легше просто училище розпиляти
Ви, пане Василю, трохи відстали від подій: Интервью / Сергей Пархоменко Можете вголос прочитати, щоб не забути: "Политические последствия российской агрессии в Украине" . Российской агрессии, Карле. Путін уже напав. Це визнав світ.
Для початку, генштабівським мордам, а також ще декому, не завадило б дізнатися: а яка доля спіткала ті самі частини? Хто їх розпиляв? Що отримала держава, зокрема місто, після цього розпилу? Де майно поділося? Чиї оптові склади зараз на території тих частин знаходяться? Питань дуже багато... Коли колишній мер напередодні виборів прийшов до нас у двір і почав свистіти щоб питання йому задавали, після цього мого запитання він стояв як обисраний і щось плямкав там собі під носа...
Я зараз не за усю росію, а за кримсів. Одного, нещасливого для них, дня вони стали проти своєї волі громадянами країни, яку і уві сні не могли собі уявити. І з цією образою, що переходила у невдоволення аж до ненависті, вони жили більше 20-ти років. Аж ось їхні мрії збулися і Крим "вернулся в родную гавань". Ця подія їм перевершує усі наявні і можливі негаразди з нею пов'язані і вони все рівно себе почуватимуть щасливими, яка б не була дійсність. Так само як продовжували б нелюбити Україну, хоч ти їм там земний рай зроби.
Словосполучення "путіннападе" я до сьогодні чув тільки від Василя зі Стрия, а сьогодні почув ще від Capitoshechka.