От бачите, наша сільрада не передала факсограму москалям, вони й почали при штормі по морю гулять, а там - вітер типу й гаплик прийшов При буксировке в Крыму затонул плавучий подъемный кран оккупантов. Есть погибшиеhttp://politolog.net/ukrnews-php/pri...est-pogibshie/
Фігня то всьо... "Хочет ли Крым в Украину?" - це не так важливо. Важливіше "чи хочуть українці повернення Криму" От тота пані в капелюшку зробила б таке опитування по Україні
Фігня, не не фігня... От я, наприклад, хочу, щоб Крим став знов українським. Але таких співгромадян мати не хочу.
Ця пані такі опитування і у Донецьку проводила ще два роки тому .Судячи, що капклюшок той самий, то і опитування давнє.
Запийте холодною водою. Крим втратили надовго. Є люди, які в цьому винні. Турчинов, Яценюк, Парубій, Тенюх, Наливайченко та ін. Жоден не притягнутий до відповідальності. Натомість сидять в високих кабінетах.
Відповідають по принципу "Всяка жаба своє болото хвалить". Уявіть собі, що хтось обмішурився у своєму виборі. Невже він буде відвето на публіку про це казати? Звийчайно, скаже, що "Всьо нормульок". А плюс до того ж - мізки промиті: правий сєктор, западенці, було б як на Донбасі, все буде краще. В цьому відношенні згадується анекдот часів Хрущова. Поїхав Хрущов із американськими сенаторами в якесь наше село. Побачили дядька, що б"є свою жінку. Питають його - за що? Той побачив, що іноземці, та й каже: "Захотіла мотоцикла, купив мотоцикла, захотіла Побєду, купив Побєду. Так ні - подавай їй вертольота, так перетак!" Микита Сергійович задоволений, американці - здивовані. Пішли далі, а Микита Сергійович вертається, та наодиці ї питає: "А все-таки, за що ти її духопелив?" Той відповідає: "Взяла кухвайку і пішла до куми на посиденьки, а мені нема в чому на роботу йти." Всі держать хвоста пістолєтом. Ну, і крім того, в Україні поки що немає явних ознак покращення, таких, щоб російська пропаганда могла це замовчати. Чекаємо далі.
А наші родичі хвости піджали, вже не б"ють себе кулаком у груди і не кричать, що вони расссєєєя. Щось змінюється в їхніх головах. ...або в холодильниках
У вас якісь такі шовіністичні і фашистські захцянки Як би там не було, а кримсяни і справді ніколи не відчували себе в складі України, навіть за часів сересер. І на референдум вони йшли з одним бажанням - подалі від бандьор і "шоб било как в рассєі" Та і Кремль ніколи не піде на те, щоб повернути Крим. Це ж був би страшний удар по кацапському вєлічію І, по-третє, тотой Крим на попередніх умовах Україні нафік не потрібний
Вони вже пройшли стадію ейфорії, стадію надії, з думкою "Путін нє бросіт", тепер проходять стадію розчарування, наступна стадія буде "сдєдалі ашибку", ну а потім стадія "хотім обратно". На все свій час. майте терпіння.
Через 1,1 млрд років Сонце перетвориться в червоного гіганта і все зміниться. Радикально. Майте терпіння...