Крим 6

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем MayorMayor, 12 жов 2015.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Так щоб тут зареєструватися, то кажуть, що тепер тре пароль сказати. А тотой пароль такий антискрєпний, шо рускоязічниє чєлюсті його ніколи не вимовлять :)

• Смішно Смішно x 1
  2. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

часом не "паляніца"?

3. prius

prius Well-Known Member

Путін-ху..о

4. ІгорМ

По-перше - не "паляніца", а паляниця :)
    А взагалі-то казали люди, що тре просто правду сказати ;)

5. Capitoshechka

а по-друге - Ви кого вчете? )))
    Слава Богу, не москаль - знаю як пишеться і як вимовляється. То я спеціально написав в москальській транскрипції, як вони, зазвичай, вимовляють

• Смішно Смішно x 2
  6. zet

zet Дуже важлива персона

Может уже интернет перекрыли. о_О В РФ всё к этому идет, вот с "огрызка Южного региона" (бывшего Крыма) и начали...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  7. Sandy

Sandy GRAND

ДіалогФорум почитайте, тільки обережно - це не для чутливих. Там свято впевнені, що рівень життя в Криму зараз суттєво вище, аніж в решті України. Щоправда, це стверджують не кримчани, а запоребрикові.

8. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Скажу Вам, що й кримси, які мешкають в материковій Україні і їздять у відпустку додому, повертаючись вихваляють рівень життя в Криму, навіть відсутність електрики за перевагу вважають. Бо кожен баче саме те, що хоче.
    Шкода тільки, що немає засобу відфільтрувати ту вату й не пускати більше в Україну(((

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. ІгорМ

[​IMG][​IMG]
    (с)

• Інформативно Інформативно x 1
  10. Sandy

Sandy GRAND

Я б поцікавився, чому ж вони тоді мешкають в бідній материковій Україні, а не насолоджуються перевагами відсутності електрики у Криму. Гадаю, кримський рівень життя того вартий!

Не пускати? А як щодо вати, яка вже живе в Україні? Та ще й десятиліттями. Не відфільтрувати нам це паскудство ніколи, а найкращий історичний момент для цього був у 1992-му, але він вже незворотньо профуканий. Я маю на увазі інститут негромадянства на кшталт балтійського.

Одна надія лише є. Це революція гідності в Росії, прихід до Кремля поміркованої владної команди, з якою можна буде домовлятися про максимально привабливі умови репатриації любителів Росії до своєї омріяної країни. З боку Росії повинен бути смачний коровай, з нашого - батог у вигляді, наприклад, скорішого вступу до НАТО. Тоді й можна буде багатьох ватників позбутися. Але це все мрії.

• Смішно Смішно x 1
  11. Latana Royal

то тільки втрата часу й нервів, бо нічим корисним, окрім сварки, така розмова не знакінчується

• Подобається Подобається x 1
  12. Latana Royal

Зате багато хто з українців знаходять місця для відпочину, про які й не здогадувалися, бо тим Кримом наче пороблено було.
    Тепер плюються порівнюючи дорогий й некомфортний Крим з по-домашньому привітними й охайними Карпатами, цивілізованою й мальовничою Грузією, навіть із азовом!

• Подобається Подобається x 2
  13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ми їздили до старих в Чаплинку.Автобус Миколаїв - Чаплинка хоч насправді він їде на Каланчак до КПП і звідти забирає тих, что вже напляжився.
    Виїхали був повний автобус, я аж засмутилася від такої кількості зрадників. Але після Чаплинки бажаючих попасти в Крим залишилось чоловік 5
    Тітка яка сиділа біля мами їхала до дочки в Ялту казала, що у зятя віджали пляжний бізнес (катамарани, банани, гірки) , якісь проблеми з нерухомістю, хоче приписатися у неї в Черкасах і зареєструвати автівку тут, щоб їздити можна було скрізь.
    Ой, а ще вона везла дві палки ковбаси і дуже переживала щоб не забрали на митниці.Так вона її понадкусювала!:haha:

• Смішно Смішно x 2
  14. prius

prius Well-Known Member

Ну ви їй сказали своє фе?

15. Capitoshechka

• Смішно Смішно x 4
  16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ні не стала зв"язуватись:mocking:
    Просто було бажання, щоб в автобусах на цьому напрямку при вході і виході грав Гімн України :)))
    Щоб вату тіпало , сіпало та судомило :)))
    А автобус був правильний ..типу Богдана тільки трішки кращий :mocking:
    Ми спочатку почали були бурчати,що не комфортабельний, без кондиціонеру, а потім прийшли до висновку, що можна навіть і гірший би було пустити:))

• Смішно Смішно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  17. Latana Royal

Боженька почув мене й з Криму росіяни перестали випускати виїжджаючих. Але ж Чонгар чому так швидко відкрили?!! :dash1:
    Саме сьогодні вата (з роботи) мала повертатися звідти

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

прально, хай там залишаються.

19. Latana Royal

Погано працюють :ireful1:вата просочилася без перешкод:sad:

20. ІгорМ

а де твій аватар? :)