Крым был Автономной республикой, затем федеральным округом, а теперь-райончик! Крымчане хоть поняли как их опустили? Крым - теперь никто и звать тебя никак Был Крым в составе Украины "Автономной республикой", но как-то казалось этого мало той части народонаселения, которое ходило под себя по ночам при виде… ZLOY-ODESSIT.LIVEJOURNAL.COM
24 Канал 2 год. · Ви там ще тримаєтесь? Підпорядкування Сімферополя Ростову – це не просто приниження, – політолог 24TV.UA Ось так.... а сільрада залишається в Сімферополі....
А Портніков висловив таку думку: Портников: Никакого Крыма в российской политической жизни больше не будет. Будет одна из бедных республик в составе Южного округа
Та й безлюдним він потрібний лише бойкам-порошенкам і іже з ними олігархам. Пересічному українцеві із Криму який толк?
В Криму є до грома файних місць, де варто побувати. Хто б що не казав, але то таки так... Взяти, хоча б, смт.Чорноморське (райцентр на Тарханкутському півострові). В самому смт. нічого аж такого цікавого нема... нє, є якісь розкопки якогось грецького поселення))) Але, в радіусі 30км від нього є : І грязі лікувальні. І скелі над морем, висотою до 30 метрів. І чудові пісчані пляжі. І степ, де росте кримський степовий гриб. І посадки дикого мигдалю вздовж доріг. І ще дофіга цікавого. І то лиш Тарханкут. А гори? З печерами!!! Я б казав віддати той Крим років на 49 в оренду туркам. Аби там державними були українська, турецька і кримськотатарська). кацапська - ні-ні))))) Ну, аби українці туди спокійно по паспорту чи й посвідченнню водія в"їжджати могли. А турки інфраструктуру і сервіс вже б до ладу довели))))
Скільки разів за життя тре побувати в Криму, щоб відвідати і попробувати І грязі лікувальні. І скелі над морем, висотою до 30 метрів. І чудові пісчані пляжі. І степ, де росте кримський степовий гриб. І посадки дикого мигдалю вздовж доріг. І гори. З печерами!!! І ще дофіга цікавого. П"ять - десять разів по двадцять днів хватить? Та якщо бути мазохістом, то при великому бажанні туди можна їздити і як за границю. За гори з печерами утримувати цих перекинчиків - то я сі вибачєю А всякі ці грязі-гори-печери і в Закарпатті є. І набагато цивілізованіше. А на пляж можна і до болгар-турків-арабів поїхати (і дешевше, і із сервісом) зі і трохи пропаганди View: https://youtu.be/tGYhTYtLCDA View: https://youtu.be/JBaeSEs-cDw
Ще раз, для тих, хто на бронєпоїзді, - патріотам потрібна своя Земля, своя Країна, свій Народ. Націоналістам потрібна своя нація, без різниці де вона розпорошена, в Австралії чи в Австії... І влада. Без різниці, чи над Великою Україною, чи над Львівським повітом, чи над кавалком хутора...
Адже престиж країни того вартий, чи не так? Я вважаю, це справа честі, Крим повинен бути українським, та й не просто українським, а ще й натівським, з потужною північно-атлантичною присутністю на заздрість сусідам та на лють ворогові.
Отобрать автономию и заявить, что это во благо — это как одеть ошейник и заявить, что это для твоего блага, чтоб ты не потерялся. (с)
Ні-ні!!! Я не закликаю гет зараз їздити. В жодному разі. Лиш тоді, коли перестане бути кацапським. Я просто кажу, що там купа файних місць.
Керченский мост: строитель рассказал о "кидалове на деньги" и рабском труде Путіну нада жалуватися! Пу-ті-ну!!! Підскажіть йому хто-небудь, будь ласка, а то за чоловіка серце кров"ю обливається. До речі, чомусь ніхто з кримчан на форумі не реєструється, як це часто мало місце в 2014 році. Я хочу, щоб хтось зареєструвався і переконав мене, що в Криму все добре (краще і краще).