Согласна с Вами на миллион процентов. Меня на работе считают слишком большой оптимисткой, когда я говорю что через пару лет мы будем ездит в Крым на Украину. Я лично очень хочу в это верить, но считаю что зависит это от многих факторов. А тайком я очень надеюсь что наши дети смогут спокойно там отдыхать - в своей стране.
Прошу пані @klyueva , міста Днепропетровск юж мусет нема Так шо як хцете, то можете сміло переписати профіль
Ага. "ничего не изменилось"...тільки раніше там були троянди і вид на море, а зараз вонючі палатки з крамом.
Центральна набережна А це, мабуть, той самий фонтан Збудовано за кошти бюджету УРСР. Ничего, теперь здесь Россия, теперь здесь будет порядок!
Управління Федеральної служби безпеки Росії в анексованому Криму навесні 2015 року розробило 3-річний план нейтралізації Меджлісу кримськотатарського народу.
Подивився Алушту, знайшов відеокамеру узбережжя. Милі оку пейзажі. Дурні відпочиваючі не розуміють, що в Алушту потрібно їхати, щоб у тирі постріляти, в мішках під керівництвом затєйніків наввипередки поскакати, Вітаса з мегаватних динаміків послухати, "шашлік-бастурма кушат" Їм море, шум прибою і крик чайок подавай. Не бачать свого зелено-чоловічого щастя. Городской пляж / Веб-камеры Крыма