У кацапов смена методички.С "хахлысцуконенавижуубью" на "мыжыжбратья".Советую почитать пана Горького Лука.Он у себя в блоге года полтора назад об этом писал.
То капєц Кацапська поліція положила рилом на асфальт кримського казака /правда, поліцаїв було чотири, а казак один/ View: https://youtu.be/gdMIeM5EeFU
Як там у них люблять казати? - Здєсь вам нє тут. Перегляд цього ролика стрес як рукою знімає. Цікаво, чи скоро вони почнуть кричати "Бєндєра, пріді!"?
Это всё бояре пакастничають... а Царь, родимый, не знает . Не будьте наивным - те ,кто творил такое непотребство, мозга не обретут.
Я знайшов подібний ролик. View: https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=15cqzGVCeaM
То пан Мих процитував кричалку з ролика. Тільки не взяв у лапки, не показав,що це - цитата. Взагалі-то я чекаю продовження цього серіалу. Пілотний епізод виявився вдалим. Я особисто переглянув два рази.
Доктор, я хочу сделать томограмму мозга На "референдум" ходили? Да. Нет у вас никакого мозга.Следующий!(с)
Доречі, щойно знайшов відео з 2014р, в якому є той самий персонаж, що франментом був у відео, котре ми обговорюємо. Памятаєте сценку, де діда-казака в окулярах трохи поліція не повязала, але молодий забрав його? Ото той дід в іншому відео на трибуні сєтовал за Росію.
Україна підняла авіацію, на кордоні з Кримом російські Мі-8 7 мая 2016 г. в 23:34 Чотири російські вертольоти Мі-8 зафіксували українські прикордонники на адміністративному кордоні з тимчасово окупованих Кримом. - На адміністративному кордоні з тимчасово окупованою територією АР Крим прикордонники Азово-Чорноморського регіонального управління зафіксували польоти 4 російських вертольотів Мі-8, - йдеться у повідомленні прес-служби Держприкордонслужби України. В рамках посилення заходів з охорони кордону Держприкордонслужба продовжує щодня використовувати авіацію. - З 30 квітня літаки Da-40 і Da-42 вже виконали 7 польотних завдань. Загальний наліт склав понад 26 годин. Обстежено 1183 км державного кордону та 9040 км2 Чорного і Азовського морів України, - повідомляє Держприкордонслужба.Україна підняла авіацію, на кордоні з Кримом російські Мі-8
"Интересно девки пляшут, По четыре штуки в ряд То грудями колыхают, То задами шевелят" (Российская частушка)