Крим 6

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем MayorMayor, 12 жов 2015.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

"Путин, мы теряем Крым!"

Якщо ви думаєте, що я плоско пожартував, ви помиляєтесь.
    Блогер Александр Горний, апологет "кримської весни", волапє до Путіна, що кримська земля дістається не тим, хто з прапорами і полосатими бантиками радо зустрічав прихід Росії на півострів, а конкретним хлопцям, яких два роки тому не було помітно у гущі народного волевиявлення, зате які зараз непогано розвертаються цінних землях, що так щасливо відійшли до Росії.
    Блоги / Александр Горный: Путин, мы теряем Крым!

2. medwedo berlogsoni

Я впевнений, що батько-рідний Путін такого нахабного дерибану поза увагою не залишить.
    Почне зі свого кума Медведчука.

3. Nerto

Nerto Well-Known Member

[​IMG][​IMG]

У Білорусі в продаж надійшли глобуси з російcьким Кримом - Новини - Український тиждень, Тиждень.ua

Підозрювати метушливих поляків в такий ініціативності немає підстав. Але ось російськомовна Білорусь, по якій як і по Україні та країнах Балтії вже двічі прокотилися туди йназад фронти світових війн, цілком заслуговує назви напівнезалежної напівреспубліки, яка отримає новий напівкурортний сезон.

4. medwedo berlogsoni

• Інформативно Інформативно x 1
  5. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

А хіба хтось тепер кличе Крим в Україну?
    Зверніть увагу - про повернення Криму в Неньку вже ніхто і не згадує:)

6. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

А як ти зі всіма іншими виступав проти нас с педром два роки назад...) А тепер всім ні криму, ні даунбаса не треба, самі доперли - але ціною яких жертв.

• Подобається Подобається x 2
  7. ІгорМ

По-перше, @Samojlovu4, ти мені не тикай, бо ти ще гімнюк ;)

По-друге, @Samojlovu4, якщо ви приведете мені мої дописи, де я зі всіма іншими виступав проти вас с педром два роки назад, то я вибачуся за ті виступи ;)

Якщо таких моїх дописів не буде, то ви, @Samojlovu4, звичайний звіздабол. Лади? ;)

• Смішно Смішно x 1
  8. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ну та ясно, дурачка включив ігорцю. Тепер всі герої і антидаунбасовці, навіть мишко.)

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. ІгорМ

Участник Евровидения от РФ Лазарев отказался говорить, чей Крым
    а от відео

View: https://youtu.be/a8n-FodcYFY

Карочє, пісяє окропом тотой Лазарєв, шо нє?

10. Hoakina

Hoakina Well-Known Member

• Смішно Смішно x 2
  11. seawar

seawar Active Member

Я якось теж переймався артистами, всякими "списками", хто за пу, хто проти пу.. Коли натрапив десь на цитату:
    Не знаю, чи справді то казав адмірал Колчак, але шось в цьому є.

• Подобається Подобається x 3
  12. Centerer

Centerer Well-Known Member

Запісяєш тут, коли від твоїх висловів залежить буде заробіток чи ні. Он і Земфірка "змінила орієнтацію". Ні, таки правий був адмірал Колчак. До речі, його законна дружина Оксана була українка, з полтавських дворян, а сам він не перешкоджав українському національному руху на ЧФ. Виступаючи перед моряками-українцями на маніфестації 7 квітня 1917 року, командувач флотом заявив: «…мені припадає честь говорити з українцями, що зібралися тут заявити своє існування: Чорноморський флот, керувати яким я маю собі за честь, на 90 відсотків складається з синів цієї нації. Я не можу не вітати українську націю, яка дала мені найкращих моряків, які тільки існують на світі…».

• Подобається Подобається x 2
  13. Hoakina

Hoakina Well-Known Member

Колчак то важливий лакмус всього того безладу, який робиться в ідеї руського міра. В них і Колчак, і Ленін в мавзолеї, і у царя пробачення просять.

14. ІгорМ

Севастополь. Наши дни:
    — А можно записаться на томографию мозга?
    — На “референдум” ходили?
    — Да.
    — Нет у вас никакого мозга. Следующий!

• Смішно Смішно x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  15. kym

kym Well-Known Member

Не правильно поставлене питатання. Кримська земля є Україна -пощо його кликати. Той сброд що тимчасово там живе нафік нікому не потрібний і кликати його немає сенсу. Як виженемо руских звідти то сброд разом з москалями дасть дьору

• Подобається Подобається x 1
  16. ІгорМ

Тре собі усвідомити, що "вигнати руских звідти" Україні не получиться.
    Повернення Криму можливе тільки в тому випадку, якщо "той сброд що тимчасово там живе і який нафік нікому не потрібний" на референдумі виявить бажання повернутися в склад України.
    А ви уявляєте подібний референдум в РФ і подібне бажання більшості кримчан?

17. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

А по поводу Донбасса что скажете?Тоже "не получится"?А потом где "не получится", если рашка еще кусок украинской земли оттяпает?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну як? А Петро Олексійович?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як я побачив з інтервю Красної Шапочки, в Крим наїхало на ПМЖ багато з глубінкі Рассії. Ясно, що їм в Криму краще. ніж в заполяр'ї...

20. ІгорМ

Данбас буде ще дуже довго тліти, тіпа Нагірного Карабаху.
    А от шоби рашка українську землю не шматувала - треба зразу їй давати в рило, а не прапорами махати і гімни співати.
    Петро Олексійович переживає не за Крим, а за свої активи в Криму.
    Ну от через кілька років вони і будуть "народообразующєй націєй" Криму.
    Татари, які пішли на референдум, через кілька поколінь тоже стануть рассєянамі.

а де твій аватар? :)