Ігоре, та в Америці вже 8 років всі терплять нездалого Президента, не дочекаються кінця його каденції. Його можна як хочеш обзивати, але цього ніхто не робить, хіба скажуть месія, бо він обіцяв, що виведе Америку з кризи, як Мойсей з пустині. Хоча запхав ще в більшу кризу. З ним воюють в Сенаті, блокують закони, які він підписує, але нікому не дозволено обзивати Президента по його зовнішності, кольору шкіри, чи ще чомусь, як це роблять українці щодо свого Президента. А ще особливо, якби вони частіше дивилися в зеркало на свої спиті пики, перш ніж називати Президента якимось тваринними термінами. До того, коли Президент не тупий, не колишній бандит, не був ніколи суджений за кримінальні злочини.Що зробиш? Культура назовні!
Obama, LIBERAL IDIOT black Tee Shirt Obama idiot і знайдете 18,700,000 результатів. Значна частина яких американські. Ви самі вірите в те що пишете?
Obama, the greatest scumbag in the world. "Обама найбільший мішок нечистот в світі." Obama, the greatest scumbag in the world. Це пише Ваша здається улюблена партія. Враховуючи що в анґлійській мало матів це не найгірший але близько.
Republican Senator Lindsay Graham Calls Pres. Obama a ‘Scumbag’ (Audio) Сенатор обзиває білий дім "мішками нечистот"
А ше Путін сказав, що Україна - нєдарозумєніє. Тут питання не в тому хто що сказав. а хто у що вірить. А ви більше вірите Путіну, ніж Порошенкові.
Те, що робить Василь зі Стрия - то не критика. То є психологічний розлад. От мені не подобається Кролік. Ну сказав раз-другий... ну пятий... і забув. Заходить на форум Василь. 90% інформації - обгадження Порошенка. Вилив гавно, пауза. Прийшов за пару днів - знову вилив. Ну нема прапору що більше сказати людям на форумі. Читати бридко - одне теж. Ворон теж не любить Порошенка, але людина напише про одне про друге, про десяте... Ну нормально. У кожного свої вподобання та ненависті. Я вам часно кажу у Василя проблеми психологічного плану. Враження таке, ніби людина нічого не думає, лиш би свіже відро помий вилити на голову Порошенка. Вилив - стало легше....
А-а-а-а... Вольф Месінг ваше ім'я? "Петр Порошенко - лучший шанс, который в настоящее время есть у Украины" Лавров.
Ну то сенатор. Те що пишуть в блоґах, на форумах ітд анонімно набагато гірше. Досить пошукати Обама motherfucker, nigger, fucking asshole i подібне і знайдете дуже багато. Але це не тільки анонімно. Ось на телебаченні. "Обама йоб'на жопа" View: https://youtu.be/R5rBKluseIU Мені байдуже чи воно коректно чи ні але хтось розповідає байки про вкрай ввічливе ставлення до президента. Закликає до ввічливості і обзиває демократів "дєрмократами". Тому або "хрестик зняти..." Тут від початку його президентства була дуже криклива група опонентів яка як тільки його не обзивала. І нічого. Мені особисто взагалі байдуже. Хай кричать. Свобода слова і право на протест це святе. Якщо президент працює як слід то більшість його підтримує. Якщо ні тоді це його вина. Невелика група завжди буде незадоволена. Ну і що? А якщо таких багато тоді потрібно міняти політику і шукати причини.
Нє, нє... Як можна?! Солнцеликий, ой, тьху, прости Господи, свинорилий Пєця найкращий презик України. Це сказали Пуцін, Лавров і Мих... І нічо міняти не треба. Всьо в шоколаді... У бариг і шахраїв. Загальна підтримка дій президента Петра Порошенка станом на листопад 2015 року становила 25%. Про це свідчить опитування соціологічної групи "Рейтинг", проведене за підтримки уряду Канади. При цьому лише 3% підтримують його дії повністю, ще 22% – частково. Під часопитування у вересні ці показники становили 4% і 20% відповідно. Не підтримують дії Порошенка 70% опитаних (42% – категорично, 28% – частково). У вересні ці показники становили 40% і 29% відповідно. Мешканці неокупованих районів Донбасу налаштовані ще скептичніше – там дії президента підтримують лише 10% (з них лиш 1% – твердо), а не підтримують 78% (з них 56% – категорично). Дії уряду Арсенія Яценюка підтримують 12% українців (з них лиш 1% – твердо), не підтримують – 82% (з них 57% – категорично). У вересні показники підтримки були на 1% кращі. Серед жителів підконтрольного Києву Донбасу дії уряду підтримують лиш 5% (з них 1% – твердо), не підтримують – 85% (з них 68% – категорично). Рейтинг Верховної Ради з вересня покращився на 1%. Станом на листопад її дії підтримують 11% українців (з них 1% – твердо), не підтримують – 83% (з них 52% – категорично). http://www.pravda.com.ua/news/2016/01/13/7095243/
Вороне, вибачаюся, але Ви праві. Я таке відео бачу вперше. Чесно. Я стільки слухаю Раш Лімбо, Шон Хенеті, Марк Левин, Лора Енгрим - всі вони критикують Обаму і сильно, бо нічого доброго він для Америки не зробив, але я ще не чула, щоби обзивали американського Президента. А ці мужики - комедіанти і то їх ведучий питає, чи органи безпеки ще не прийшли по них, чого не скажеш про Україну, бо тільки Василя вже треба би було закатувати , за все те, що він щодня постить на цьому одному форумі. А "демократів" я таки і не перестану називати дєрьмократами, бо вони такими і є. Вони розвалюють Америку і якщо Америка розвалиться, то саме завдяки їм. То я за 23 роки в Америці добре побачила.
Він серйозно про це говорить. Але не в цьому справа. На форумах і подібному знайдете набагато гірше. Звичайно це не завжди американці але і таких дуже багато. А жиди особливо в Ізраїлі люблять матюкати Обаму ниґера і його стару коричневу дупу. ) Я б на форумні дописи аж так не реаґував. ) Можна здуріти. Ну ось бачите. )
Якщо Ви не слідкували за "ті парті" то знайдете багато цікавого. Tea Party Politician on Obama: “Assassinate the fucken nigger and his monkey children” "Ліквідуйте йо*аного ниґера і його мавп дітей" Jules Manson, Failed Tea Party Candidate, Calls For Assassination Of Obama, First Daughters Це від політика в Каліфорнії. Я згоден що це занадто. Але нічого страшного із ним не сталось. Дуже злі вислови про Обаму це не рідкість.
North Carolina GOP Rep Refers To Obama As An “Islamic Son Of A B*tch” On Facebook Page Ось тут ще один репрезентант про Обаму ісламського суч*го сина. ) Я більше не буду продовжувати щоб не зафлуджувати тему.
А Ви слухали його інтер"ю до кінця? Він ж вірив в Обаму, як в Бога. І голосував за нього. Що ж ти зробиш? Любов, часом, зла....
Цю акцію провели неофашисти, саме символ неофашизму кельтських хрест був задіяний під час акції. Радий, що більшість львівян судячи по коментам засуджують такі акції.https://uk.m.wikipedia.org/.../%D0%9D%D0%B5%D0%BE%D1%84...