Крим 6

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем MayorMayor, 12 жов 2015.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну якби Васька в свою службу в радянській армії волав шо Брежнева треба повісити, його кар'єра довго не тривала би.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Оля

Оля Старожилка форуму

Вороне, нащо Ви підливаєте бензини у вогонь? Ви не бачите, на чий млин та вода ллється? Чи Ви може маєте кого іншого на посаду Президента в Україні? Чи мали? Вони всі вилізли з тої банди. Ні одного нема, щоби не виліз. Порошенко хоч на цукерках свій бізнес робив, не на природніх ресурсах, алкоголі, цигарках, зброї, чи наркотиках. Я не знаю, нащо він обіцяв, що буде продавати Рошен. Його що, навічно Президентом обирали? Чи було вибрати Президентом козака Гаврилюка, що не був в тій банді? І був би з нього добрий Президент? Ну хто годився на таку посаду в той час? На всіх можна знайти якийсь компромат, бо тоді інакше не можна було. Я от зараз за те, щоби Саакашвілі з Одеси в Прем"єри забрати, бо з Яценюка толку ніякого. Тоді би справа пішла так, як треба. А Порошенка у всіх смертних гріхах звинувачувати, то треба бути Васьою зу Стрия.

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вороне, не ведіться на пропаганду.
    Є міжнародний рейтинг потужностей армій всіх країн світу, Global Firepower (GFP). В ньому ми опустились з 21-го місця до 25-го.

• Смішно Смішно x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. Оля

Оля Старожилка форуму

Смію запитати, а котре з тотих слів є матюком в Україні зараз? :mocking:

5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Порошенко робив свої гроші розкрадаючи країну так як був частиною державного апарату. І вийшов із комуністичної мафії. Не страждайте ілюзіями.
    Бензин у вогонь підливає українська влада. І дуже успішно. Ніхто їм у цьому не винен.
    Якщо у Вас є ілюзії що розмови на форумі щось міняють то мушу з Вами не погодитись. Час розмов вже пройшов давно.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я й написав: він не є супер ідеальний. Але все пізнається відносно. Вороне, є середовище, а середовище у нас постсовєцке. Порошенко з того середовища, що й всі інші, але є дно того середовища, а є вершина, не всі ж одинакові, так? Так от Янек - дно того середовища, а Порошенко вище середнього.

7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я його прекрасно знаю. Втрачені території, техніка, кораблі на нього дуже впливають. Йолоп розвалив Україну остаточно. Не через те що був злодій а через те що був Йолоп.

• Подобається Подобається x 2
  8. VasMT

Ви те саме про Йушченка казали. :)))

9. Оля

Оля Старожилка форуму

Чесні люди? Таке могли зробити тільки тупі люди. Або проплачені, як говорив Мих. Я була в Києві в 2006. Жила тоді місяць на вул.Грушевського. Її перерили, бо йшли ремонтні роботи. А Ющенко нещодавно став Президентом. І от іду я раз, а якась москалиця спіткнулася на купах накиданої землі і на всю горлянку: "А штоб ти здох, сволочь Ющєнко!" Люди тільки знизили плечима і пішли далі. Дебілам у всьому Президент винен.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  10. VasMT

Важко втримати міст з-під якого оранжоїди вигризли всі опори.

• Тупо Тупо x 1
  11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Комуняцька злодійкувата мафія ніколи навіть нижче середнього не була і не буде.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

поки ви були у відставці - була армія сильнішою, а як вернулися - впала.

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Оля

Оля Старожилка форуму

Вороне, Ви що? Як Ви таке посміли сказати? Та то у Василя найкращий Президент всіх часів і всіх народів! :))) Ефективний менеджер, як Сталін у Пуйла. :)))

• Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Оля

Оля Старожилка форуму

Миху, :))):haha::uaflag:!

• Смішно Смішно x 1
  15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Міст він тримає. Міст твій батя, Бидлюкович, передав кацапам з рук в руки. Давай, рви дупло за батю!

16. VasMT

Вам що заважає прийти і замінити мене?
    Чомусь таких не багато. От і приходиться їздити по відрядженням і партизанити вже рік, п'ять місяців і двадцять днів.
    Прийдіть, навчите людей із Шилки стріляти.

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо ти париш тут, прапорщик, до чого тут показники країни, якшо твій легітимний шапкокрад її продав москалям. На біса нам твої показники і рейтинги під москалями? І шось я не пам'ятаю шоб я охерітельно жив за шапкокрада.

18. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Во дивіться - йде собі хлоп вулицею, аж тут в черевику підошва тріскає /бо купив неважні на розпродажі/. То шо, хлоп визується, викине ті черевики і буде босий ходити поки нових не купить? Може є і такі люди, шо будуть босі ходити.
    Але більшість в тих тріснутих черевиках підуть по магазинах, виберуть собі нові черевики і аж тоді викинуть старі. Шо нє?

От так у нас з тим президентом - ніхто його не хвалить і на нього не молиться /навіть наоборот/. Але і шо з того, якщо його нині-завтра вигнати? Кого поставити?
    Поки що нема підходящих...

19. Оля

Оля Старожилка форуму

Нам сусіди-сокільчани ще при Шапрокраді розказували, що попродали свої паї коло кільцевої дороги навколо Сокільник синові Йануковича, бо він давав великі гроші і потім там побудував заправки, готелі. Цікаво, може то він там який новий міст збирався львів"янам, чи для України який будувати? :))) Чи опори укріпляв, що

? :haha:

п.с. І ця людина ще буде щось розказувати за Вальцмана, оранжоїдів.... :crazy:

20. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

:)

а де твій аватар? :)