Ну якби Васька в свою службу в радянській армії волав шо Брежнева треба повісити, його кар'єра довго не тривала би.
Вороне, нащо Ви підливаєте бензини у вогонь? Ви не бачите, на чий млин та вода ллється? Чи Ви може маєте кого іншого на посаду Президента в Україні? Чи мали? Вони всі вилізли з тої банди. Ні одного нема, щоби не виліз. Порошенко хоч на цукерках свій бізнес робив, не на природніх ресурсах, алкоголі, цигарках, зброї, чи наркотиках. Я не знаю, нащо він обіцяв, що буде продавати Рошен. Його що, навічно Президентом обирали? Чи було вибрати Президентом козака Гаврилюка, що не був в тій банді? І був би з нього добрий Президент? Ну хто годився на таку посаду в той час? На всіх можна знайти якийсь компромат, бо тоді інакше не можна було. Я от зараз за те, щоби Саакашвілі з Одеси в Прем"єри забрати, бо з Яценюка толку ніякого. Тоді би справа пішла так, як треба. А Порошенка у всіх смертних гріхах звинувачувати, то треба бути Васьою зу Стрия.
Вороне, не ведіться на пропаганду. Є міжнародний рейтинг потужностей армій всіх країн світу, Global Firepower (GFP). В ньому ми опустились з 21-го місця до 25-го.
Порошенко робив свої гроші розкрадаючи країну так як був частиною державного апарату. І вийшов із комуністичної мафії. Не страждайте ілюзіями. Бензин у вогонь підливає українська влада. І дуже успішно. Ніхто їм у цьому не винен. Якщо у Вас є ілюзії що розмови на форумі щось міняють то мушу з Вами не погодитись. Час розмов вже пройшов давно.
Я й написав: він не є супер ідеальний. Але все пізнається відносно. Вороне, є середовище, а середовище у нас постсовєцке. Порошенко з того середовища, що й всі інші, але є дно того середовища, а є вершина, не всі ж одинакові, так? Так от Янек - дно того середовища, а Порошенко вище середнього.
Я його прекрасно знаю. Втрачені території, техніка, кораблі на нього дуже впливають. Йолоп розвалив Україну остаточно. Не через те що був злодій а через те що був Йолоп.
Чесні люди? Таке могли зробити тільки тупі люди. Або проплачені, як говорив Мих. Я була в Києві в 2006. Жила тоді місяць на вул.Грушевського. Її перерили, бо йшли ремонтні роботи. А Ющенко нещодавно став Президентом. І от іду я раз, а якась москалиця спіткнулася на купах накиданої землі і на всю горлянку: "А штоб ти здох, сволочь Ющєнко!" Люди тільки знизили плечима і пішли далі. Дебілам у всьому Президент винен.
Вороне, Ви що? Як Ви таке посміли сказати? Та то у Василя найкращий Президент всіх часів і всіх народів! Ефективний менеджер, як Сталін у Пуйла.
Вам що заважає прийти і замінити мене? Чомусь таких не багато. От і приходиться їздити по відрядженням і партизанити вже рік, п'ять місяців і двадцять днів. Прийдіть, навчите людей із Шилки стріляти.
Шо ти париш тут, прапорщик, до чого тут показники країни, якшо твій легітимний шапкокрад її продав москалям. На біса нам твої показники і рейтинги під москалями? І шось я не пам'ятаю шоб я охерітельно жив за шапкокрада.
Во дивіться - йде собі хлоп вулицею, аж тут в черевику підошва тріскає /бо купив неважні на розпродажі/. То шо, хлоп визується, викине ті черевики і буде босий ходити поки нових не купить? Може є і такі люди, шо будуть босі ходити. Але більшість в тих тріснутих черевиках підуть по магазинах, виберуть собі нові черевики і аж тоді викинуть старі. Шо нє? От так у нас з тим президентом - ніхто його не хвалить і на нього не молиться /навіть наоборот/. Але і шо з того, якщо його нині-завтра вигнати? Кого поставити? Поки що нема підходящих...
Нам сусіди-сокільчани ще при Шапрокраді розказували, що попродали свої паї коло кільцевої дороги навколо Сокільник синові Йануковича, бо він давав великі гроші і потім там побудував заправки, готелі. Цікаво, може то він там який новий міст збирався львів"янам, чи для України який будувати? Чи опори укріпляв, що ? п.с. І ця людина ще буде щось розказувати за Вальцмана, оранжоїдів....