Крим 6

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем MayorMayor, 12 жов 2015.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Пукан бомбить неслабо.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

На Лугандонщині і в Даунбасі кричать "Порох - гад" в кацапії кричать "Порох фашист", у Львові кричать "Порох - гад"...А може ми і дійсно "Єдіная страна"? Га???

• Подобається Подобається x 1
  3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Різні речі кричать.
    А може львів'яни праві?

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ми можемо порівняти.
    Який критерій візьмемо?
    Реальну купівельну спроможність населення? Величину імпорту/експорту? ВВП на душу населення? Рівень інфляції? Потужність армії? Рівень корупції?
    Що?

• Безграмотно Безграмотно x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

але в одні ворота.

Для мене значення має відношення Путіна. А це відношення - навпаки. Якщо Путін був ЗА Януковича, то це багато що говорить. Якщо Путін проти Порошенка - це так само багато про щось говорить. І це є критерій.

Просто зараз у нас є криза еліти країни і відношення громадян до еліти.

Кучма - геть? Геть!
    Ющенко - геть? Геть!
    Янукович - геть? Геть!
    Порошенко - геть? Геть!

Ми вибираємо президента - людину, щоб 5 років плювати на неї? Ну хоть до когось має бути повага? Повага до інституту президенства.
    Або нащо нам вибори? Нащо вибирати президента? Нема на кого плювати?

Чи вм як вважаєте? От я назвав 4 останніх президенти, хто з них не "геть"?

Повторюся, не вважаю, Порошенка ідеальним далеко, але він - то краще, що може бути на сьогодні. І коли говорять: а чому він не продав Рошен, то для мене це говорить про те, що нема на нього серйозного компромату. Бо продавши Рошен, нам, українцям, від того не стане ні холодно, ні тепло.
    Мені навіть імпонує те, що у нього є фірма, яка не перепродує природні ресурси, не торгує національними інтересами, а просто нормальний випрбник. Море народу мають роботу. Ви назвіть хоть одного президента, який би чимось займався, а вони всі мільйонери, всі мали бізнес, правда, мало хто знає який. Але при тому ніхто не закидав, мов кинь бізнес. Тобто ситуація з Рошеном - фігня, особливо при наших українських реаліях. Єдине, що не дає Порошекові нормально працювати, це ті любі друзі з минулого політикуму. А так... не бачу причин його усувати, чи називати гадом.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

цьомайте нозі зеку. Його робота на 90%. Пожинаємо плоди.

Якби у вас покрали злодії всі гроші, ви б теж не жирували пару років.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  7. VasMT

От що роблять чесні люди у Львові, -
    Магазин Порошенка у Львові облили кров’ю (ФОТО)
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    В місті відбувся «Марш в підтримку політв’язнів». Його організатори завітали до магазину «Рошен», і облили його свинячою кров`ю. Також біля входу повісили опудало, яке символізує Президента Петра Порошенка.

Організатори стверджують, що хотіли цим привернути увагу до того, що відбувається вдержаві відносно до патріотів.

Також учасники пішли під стіни прокуратури, вимагаючи зустрічі з головним прокурором області. Хотіли поговорити про чотирьох бійців ОУН, затриманих за бійку з працівником СБУ, які зараз знаходяться у львівському СІЗО.

[​IMG] [​IMG]

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

червоною фарбою, а не кровю, а знаєте чому? Тому що мало заплатили російські гебешники.

У нас у Львові досі є російські банки, російські фірми, ніхто акцій не робить. Бо люди у нас пофігістичні, ну але якщо заплатять - прошу дуже і фарбу знайдуть і відпрацюють на всі гроші.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Чому до речі на 5? Чому не 2?
    Навіть в США 4. Україна гігантська сонна імперія?

10. VasMT

"Мы будем поддерживать эти соглашения до самого конца, то есть пока они все не будут полностью выполнены, а что касается Петра Порошенко, я был первым, кто его поддержал. И я буду поддерживать его дальше"
    В.В.Путин.

11. Оля

Оля Старожилка форуму

Миху, хоч вмріть, доказуючи, VasMTнутому нічого не докажете. В нього всі, крім Януковича - погані. А хто стояв за Батьою ми всі знаємо, так що треба бути дурним, чи прикидатися сліпим, кого він хотів і хоче для України. Я інше не можу второпати. Що ця людина робить в українській армії і які настрої розповсюджує серед віськових? Явно, що не проукраїнські, хоча репетує, що він за Україну.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Характерно: організатори.... мой адрес нє дом і нє уліца, мой адрес совєцкій союз.
    Організатори без назви... прапори, яких я ніколи не бачив.... дали пацанам заробити.

ну да-да... так хотіли, як я хотів себе в ногу копнути. Покричали і пішли геть.:)))

13. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

+100500 :)
    зі
    а вальцманоненависники зійдуть на гівно поки Порошенко буде при булаві :)
    Вони /вальцманоненависники/ не можуть дотумкати, що крім Порошенко не було кого ставити на президента.

А Порошенка ми переоберемо, тільки тре нового підібрати ;)

• Смішно Смішно x 1
  14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Їм усім вже 25 років ті частини тіла заважають працювати. Красти не треба. Тоді і заважати не буде. І не розповідайте мені що Порошенко виліз не з тої ж банди що обкрадає Україну 25 років.

15. Оля

Оля Старожилка форуму

На Василя зу Стрия! :haha:

16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

При Йолопі армія стала дуууже потужною. :)))

• Смішно Смішно x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

100% Таких просто тре гнати в шию з армії, бо такі люди мало того що допомагають, а ще й розкладають інших військових.

• Подобається Подобається x 2
  18. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@Оля, не матюкайтеся, не пасує :)

• Смішно Смішно x 2
  19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Може так і задумано...

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Поки 17% які підтримують БПП переконують майора в тому що їх 100%, я втікаю. Гуліґан мені обіцяв телефон азіатки. Треба якийсь хабар йому запропонувати. Корупція. Не жарти. :)))

а де твій аватар? :)