Крим 6

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем MayorMayor, 12 жов 2015.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А у виноватого почки кончились?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

тільки такого, як я - у кліточку.....

3. VasMT

Нафіга?Завести в рамки Закону, шоби не крав у Держави, і най далі приносить користь не тільки собі.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Наводжу приклад як можна обкрадати державу і при цьому самому не красти і залишатися в межах Закону.

Державне підприємство А випускає продукцію. Собівартість якого $2 за одиницю. Світова ринкова ціна $20 на одиницю. Створюємо фірму в... наприклад, Австрії з назвою Б. Заключаємо угоду А з Б з ціною $2,5, а вже фірма Б на євроринку продає по $20 за одиницю. От і держфірма в прольоті, а прокладка наживається. При цьому практично нема порушення. Ніхто не перейшов закон. І ніхто ніби не причетний, якщо дивитися ззовні на ситуацію. Дуже зручна позиція.

Юлька у свій час заключила контракт по 500 доларів на газ. І потім підло хизувалася, мов стільки перевірок і нема порушення закону. Дійсно нема. Якщо я зараз заключу угоду з магазином, що куплятиму хліб за $100 за буханку, то це не є порушення закону. Яке кому діло скільки я плачу за хліб? Тому Юльку звинуватили у перевищенні службового положення. Хоча то брєд. В кого вона зобовязана питати ціну? Але то було політичне рішення, тому її посадили.

• Подобається Подобається x 1
  5. VasMT

Я, незважаючи на вашу щенячу любов до Вальцмана, не перестаю вважати вас розумною людиною.
    Ця формула якраз і характеризує нашу падлючу владу. Вона сама собі створює умови для крадіжки у держави, з якої сама й краде. А ви тим користуєтесь.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

І ви і Педро постійно звинувачуєте мене, що я завдяки нинішній владі маю зиск. Або назвіть який, або нічого не говоріть. Я вже говорив неодноразово. Моє становище фінансове погіршилося вдвічі. При тому, що я підтримував Майдан фінансово і підтримував фінансово армію в АТО.
    Немаю я жодних фінансових вигод. І взагалі, я політично неактивна людина. Ніколи не був у жодних партіях і організаціях.

7. VasMT

Я ж кажу, що дотепер вважаю вас розумною людиною. Незважаючи на щенячу любов до всяких вимлядків типу Юшченка і Вальцмана.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

при чому тут щеняча любов?
    Просто при всіх ЗА і ПРОТИ Порошенко оптимальна фігура на пості президента на сьогоднішній день. Не найкраща, не найгірша, але оптимальна.
    Альтернативи поки не бачу.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. VasMT

Качки...

• Смішно Смішно x 1
  10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Смішно Смішно x 1
  11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 1
  12. Антон РАКИТИН

Антон РАКИТИН Well-Known Member

Самая разумная и реалистическая позиция Украины по Крыму - это терпеливо и умно относиться к проблеме оккупации Крыма, как Китай относился в течение целых 99 лет к факту британского владения Гонконгом :

никаких попыток военно-силового возвращения территории и в то же время жёсткая категорическая международно-правовая позиция на очень долгую перспективу, что Крым - это неотъемлемая часть территории Украины.

Надо, чтобы фактор времени сделал свою историческо-политическую работу:

когда через 8-10 лет путинско-совецкая Кзыл Орда по причине уродливо-нежизнеспособного внутреннего устройства начнётся разваливаться и трещать по всем швам, то Крыму придётся делать выбор, где и как жить дальше.
    Кроме возвращения в состав Украины никакой разумной альтернативы у крыссиян вообще не будет.

Так что, проблема Крыма может решиться в ходе общего исторического процесса неизбежного краха совершенно деградировавшей, абсолютно аморальной, спившейся, нищей и отсталой Азиопы.

• Подобається Подобається x 5
  13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

На заміну холодцю в Севастополі прийшов просто холод.
    Путін опитування провів, народ хоче без світла, в холоді, як в Сєвероморську.
    Натє, пажалста.

На холоді краще думається.
    І це видно по останніх постах на севполітфорумі.
    Sevpolitforum.info • Электроэнергетика: Кризис

ЗІ Якщо вірити СиноптикуУА, то в Севастополі зараз мінуст десять, що відчувається як мінус шістнадцять. Може, їм кізяків вислати Новою Поштою?

Останнє редагування: 2 січ 2016
    • Смішно Смішно x 1
  14. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Залезли на шею и ноги свесили: россияне о "братьях" из Крыма
    От тепер і будуть всі покидатися тими кримсянами...

• Подобається Подобається x 2
  15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Абсолютна бздура яка нічого спільного із "реалістичним" немає. Починаючи із того що британці винаймали Гон-Конґ на 99 років і в ті часи не білі не вважались людьми. Попри всі недоліки українців вважати їх тваринами це вкрай сміливо. А ось компенсації територіями як це зробила Німеччина для Росії будуть більш реалістичні. До Курська і Смоленська.

Останнє редагування: 2 січ 2016
    • Тупо Тупо x 1
  16. UNIA

UNIA Well-Known Member

Что, дороги есть в Украине уже везде? :)

Курск, Смоленск... :)

17. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Збудують. Нікуди не дінуться. Дуже просто робиться. Здається німцям із правом збирати мзду довічно. І німці задоволені ґешефтом і дороги працюють і доглянуті. І москалі зможуть нарешті говорити що вікно в Европу таки прорубали. Трохи інакше чим плянувалось але на те Божа воля. Найменша із можливих проблєм.

• Тупо Тупо x 1
  19. Hoakina

Hoakina Well-Known Member

хай Бог милує, Вам треба та кацапія? Максимум Кубань

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

А Вам мало своих хлопковых коробочек, еще и кубанских подавай?

а де твій аватар? :)