Крымчане, к сожалению, перед своим "воссоединением" не знали и не понимали главного, в Украине балаган, цирк и дерибан, но есть возможность что-то изменить мирным путём. В РФ пенсии выше, дерибан для более узкого круга лиц, но изменить мирным путём, в принципе, ничего нельзя. В этом основная разница. Так что пиши царю, не пиши, толку не будет.
Ватна колєга страшенно зраділа тому, що непомірно нахапане мамцею у магазинах Харкова можна переслати до процвітаючого Криму за допомогою Делівері
"Дама сдавала в багаж: Диван, Чемодан, Саквояж, Картину, Корзину, Картонку И..." маленького поросенка
Йой! Багаж відміняється. За велику сумку 1500 грн нарахували ай Делівері, ай артисти - як красиво відмовили . А вата, вона ж така жадну-вата... на собі мамця усе потягне та пішки через буферну зону
Минулої неділі один з ватних знайомих їздив на кілька днів до Ялти. Так, довелось пляшки зі спиртним із собою везти в речах, навіть шмат м'яса для шашлику. Але ж морква в Криму дешева! Усього 14 руб, тоді як у нас 14 грн. Ну слава Богу - кримляни не пропадуть з голоду, моркву їстимуть, а ще цибулю ялтинську
Вчора на нижньому шуварі брав торбинку/сіточку 7 кг по 7 грн. Так що, виглядає, не Фулюган відстав, а у вас ціни попереду паротяга шуруют. Нє?
Эту мысль, "Зачем вам, крепостным, заграница?! Оставляйте свои деньги в РФ!", уже два года по рос.тв вдалбивают. Сейчас ещё интенсивнее. Да, деньги Вы там оставить можете, это правда. Но получить за них что-то приличное - вряд ли. Турция и Египт предлагали, особенно до обвала рубля, невероятное количество приятных "опций" за деньги на которые в РФ можно лишь снять грязноватую комнатку в квартире пенсионерки. Чтобы получить тоже самое, что в Египте и Турции, нужно умножить ценник на 3-4.
Тетя Песя, ошибаются все, даже Бог. Почему он поселил евреев в России? Почему он не поселили их в Швейцарии, где бы их окружал гористый воздух и сплошные французы? /И.Бабель / Крымчане теперь могут задать Богу тот же вопрос: зачем он русских подселил в Крым? Где количество русских переходит в качество - там начинается "русский мир", а додатком до него - ненависть, брехня, пропаганда, разруха и злыдни... Стоматологи зубы могут только заговаривать.
Прямо слинка потекла... Независимое бюро новостей | В Крым пытались провезти более 700 кг говядины в машине для навоза
Був колись на українському міліцейському форумі такий персонаж - Direktor. Сам був з данєцкіх, але, коли їх і на Крим поперло - став кримським. Був зам. начальника обласної міліції, потім міграційною службою керував. Мені запам"ятався тим, що, коли я появився на тому форумі (а тоді я був чи не єдиним активним УКРАЇНОмовним учасником), то він мені писав щось на кшталт : "куда лєзєшь со своім колхозним нарєчієм...". Ще одній учасниці, яка скаржилася на поломки свого Фольксвагена, відповів щось на кшталт : "... патаму шта нада ето сдать на мєталлалом, пойті в салон і купіть Мерседес..." Ну, які в нього були погляди на все решта - можете самі собі уявити. Якщо цікаво глянути на того палковніка - прошу : Стоянов Александр Николаевич Чому за нього згадав? Бо нині сорока на хвості з Криму інфу принесла - знайшли того кренделя повішеним. Вроді сам, а вроді й помогли. Ще в одного виповнилася мрія вмерти в рассіі. Ну, напевно не так він собі це колись уявляв, але... Най земля йому буде бетоном...
в батька моєї ватної колеги минулої ночі виповнилась та мрія. і медицина там як раз допомагає виконанню - усього чотири дні хвороби і вже в труні
Был себе в Крыму санаторий “Украина”. Недавно его переименовали в “Родину”. Теперь водители объявляют остановку: “Украина — Родина!”
На легендарных кактусах в Никитском ботаническом саду в Крыму россияне вырезали похабные надписи Гарний коментар на цю тему