Крим 6

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем MayorMayor, 12 жов 2015.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ти напевно і є алкаш. Іди бухани, а то задубієш вночі.

• Подобається Подобається x 1
  2. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Порядний мужчина має покинути жінку країну до якої кохання не відчуває, і не ганьбити її.
    Та порядний - то мабуть не про Вас.
    У Криму скупчення альфонсів, які продадуться тому, хто більше запропонує. Тільки одне ви повинні усвідомити, у ті хвилини, коли сидітимете в тиші, вільні від зомбо-пропаганди: путіну байдуже на таких як ви шалав - йому українська земля потрібна. А вами він із самого початку планував прикриватись від української армії, як м'ясом, навіть не приховував того. Так що ви ще своє призначення не виконали, то ж дзьобайте зернятко потроху, доки вас хазяїн до різдвяного столу не підсмажить.

3. Makarov

Makarov миється в бані

Так ми й покинули вас разом з нашою землею. Живiть там у своєй Українi самi, як бажаєте.

Все що було потрiбно - вже взяли. Обтекайте.

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не спіши так. Ще не покинули ви нікого. Ви і не вирішуєте нічого.

5. manur

manur Well-Known Member

А в Україні такі речі далеко не лише від президента залежать. Це лиш в параші все робиться виключно за вказівками чи з дозволу пуйла)))))

Отож, таварісч @Makarov, не плутайте м"яке з теплим:crazy:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я пам'ятаю цього хріна, він уже обертався тут, його забанили.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Makarov

Makarov миється в бані

Ще не вмерла Україна
    Ще нам, браття молодії, усміхнеться доля.

Ага, десь вже таке чув. Буде перемога... но потiм. До справжнього моменту то ви чого домоглися? Двадцять з хрiном рокiв незалежностi, два роки "гiдностi", а краiна все глибше та глибше у дупi.

• Тупо Тупо x 3
  8. manur

manur Well-Known Member

Товариство, не балакайте з тим збоченцем - він котиків їсти любить. Стопісят%. Ось го строна з вконтакту :
    Михаил Макаров

А во го знимка, яка тамкай є :
    макаров.jpg

• Корисно Корисно x 1
  9. Latana Royal

Як справжній крадій - пішов привласнивши чуже.
    Якщо мама в дитинстві казки читала, то російська народна казка про зайчика та лисицю - саме про те, як нахабні московіти (лисиця) інші народи (зайчик) зі своїх земель виживали. Але ж кінець в тій казочці ось такий:

РУССКАЯ НАРОДНАЯ

СКАЗКА «ЛИСА И ЗАЯЦ»

10. Latana Royal

Дякую, пане Манур, що проінформували.
    Справді, гидкий зоофіл :bad: але навіть не здивована

• Смішно Смішно x 1
  11. prius

prius Well-Known Member

Фуууу,яка мерзотна кацапска морда,бідний кіт таке бачити

• Смішно Смішно x 1
  12. prius

prius Well-Known Member

Хто вдовбав тому мерзотному кацапу що то його земля? В нього нема землі і на росії кацапи їх теж ненавидять і нах він там нікому непотрібен

13. Makarov

Makarov миється в бані

А ти спробуй вiдбери.

На матерiковiй Росiї в мене завжди було багато знайомих та друзiй, i всi вони мене бiдтримували в моєму бажаннi жити в Росiї пiд час референдуму в 2014 роцi. Так що скажу тобi, що ти брешеш.

14. kym

kym Well-Known Member

А ти не замітив що процес уже давно іде

15. prius

prius Well-Known Member

Кацапет дурний,ніхто нічого відбирати не буде,вас тількі сіяними шматами погонять і потім настане спокій

16. Makarov

Makarov миється в бані

Я помiтив, що майже два роки йде процесс розвалу України. А там не тiльки Криму та Донбасу не буде... дай бог щоб Київ з Житомиром залишилися.

Хто погоне? Двадцята черга могiлiзованих iнвалiдiв? Ну тих, якiм ви всiєю країною кришочки вiд пляшок збирали. Чи танк-корито Азовець, на якiй дивитися без слiз неможливо?

Може хвати обiцяти? Я вже просив розповiсти, що ви за двадцять рокiв незалежностi зробили. Але щось нiчого вiд вас не чую, лише обiцянки-цяцянки: скоро буде перемога... дууууже скороо!!

Останнє редагування: 4 гру 2015
  17. kym

kym Well-Known Member

Ага... два роки тому армії не було а на сьогодні українська армія окружила терористів і сепаратистів на донбасі і чекає коли рускі загрузнуть в Сірії і Туреччині щоб забрати Донбас і Крим малою кровю

18. prius

prius Well-Known Member

Ооооо ти ще й пропагандон,гроші заробляєш придурок?

19. Makarov

Makarov миється в бані

А що за армiя то в Українi з'явилася? Повторюся, з калек, яких призвали на могiлiзацiю? А техника - це та, що зварили на запорiжському заводi зi шматкiв запорожцiв та ржавих корит? Ну тодi чекаемо та боїмося :)))

За висловлювання своiх думок десь платять грошi? Пiдскажiть, будь ласка, де я можу забрати свiй гонорар?

Вкладення:

20. Makarov

Makarov миється в бані

Бажаете поржати? Наберiть в гуглi "украинские вундервафли" чи "украинский сумрачный гений". Не дивно, що вас з Донбасу шахтери лопатами погнали.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpeg

а де твій аватар? :)