Порядний мужчина має покинути жінку країну до якої кохання не відчуває, і не ганьбити її. Та порядний - то мабуть не про Вас. У Криму скупчення альфонсів, які продадуться тому, хто більше запропонує. Тільки одне ви повинні усвідомити, у ті хвилини, коли сидітимете в тиші, вільні від зомбо-пропаганди: путіну байдуже на таких як ви шалав - йому українська земля потрібна. А вами він із самого початку планував прикриватись від української армії, як м'ясом, навіть не приховував того. Так що ви ще своє призначення не виконали, то ж дзьобайте зернятко потроху, доки вас хазяїн до різдвяного столу не підсмажить.
Так ми й покинули вас разом з нашою землею. Живiть там у своєй Українi самi, як бажаєте. Все що було потрiбно - вже взяли. Обтекайте.
А в Україні такі речі далеко не лише від президента залежать. Це лиш в параші все робиться виключно за вказівками чи з дозволу пуйла))))) Отож, таварісч @Makarov, не плутайте м"яке з теплим
Ще не вмерла Україна Ще нам, браття молодії, усміхнеться доля. Ага, десь вже таке чув. Буде перемога... но потiм. До справжнього моменту то ви чого домоглися? Двадцять з хрiном рокiв незалежностi, два роки "гiдностi", а краiна все глибше та глибше у дупi.
Товариство, не балакайте з тим збоченцем - він котиків їсти любить. Стопісят%. Ось го строна з вконтакту : Михаил Макаров А во го знимка, яка тамкай є :
Як справжній крадій - пішов привласнивши чуже. Якщо мама в дитинстві казки читала, то російська народна казка про зайчика та лисицю - саме про те, як нахабні московіти (лисиця) інші народи (зайчик) зі своїх земель виживали. Але ж кінець в тій казочці ось такий: РУССКАЯ НАРОДНАЯ СКАЗКА «ЛИСА И ЗАЯЦ»
Хто вдовбав тому мерзотному кацапу що то його земля? В нього нема землі і на росії кацапи їх теж ненавидять і нах він там нікому непотрібен
А ти спробуй вiдбери. На матерiковiй Росiї в мене завжди було багато знайомих та друзiй, i всi вони мене бiдтримували в моєму бажаннi жити в Росiї пiд час референдуму в 2014 роцi. Так що скажу тобi, що ти брешеш.
Кацапет дурний,ніхто нічого відбирати не буде,вас тількі сіяними шматами погонять і потім настане спокій
Я помiтив, що майже два роки йде процесс розвалу України. А там не тiльки Криму та Донбасу не буде... дай бог щоб Київ з Житомиром залишилися. Хто погоне? Двадцята черга могiлiзованих iнвалiдiв? Ну тих, якiм ви всiєю країною кришочки вiд пляшок збирали. Чи танк-корито Азовець, на якiй дивитися без слiз неможливо? Може хвати обiцяти? Я вже просив розповiсти, що ви за двадцять рокiв незалежностi зробили. Але щось нiчого вiд вас не чую, лише обiцянки-цяцянки: скоро буде перемога... дууууже скороо!!
Ага... два роки тому армії не було а на сьогодні українська армія окружила терористів і сепаратистів на донбасі і чекає коли рускі загрузнуть в Сірії і Туреччині щоб забрати Донбас і Крим малою кровю
А що за армiя то в Українi з'явилася? Повторюся, з калек, яких призвали на могiлiзацiю? А техника - це та, що зварили на запорiжському заводi зi шматкiв запорожцiв та ржавих корит? Ну тодi чекаемо та боїмося За висловлювання своiх думок десь платять грошi? Пiдскажiть, будь ласка, де я можу забрати свiй гонорар?
Бажаете поржати? Наберiть в гуглi "украинские вундервафли" чи "украинский сумрачный гений". Не дивно, що вас з Донбасу шахтери лопатами погнали.