Якби 2/3 харків'ян були радикальною ватою - то справи вже б трохи інакше розгортались, так що не треба ля-ля
Не ля-ля, як Ви висловились, а дані ЦВК. 65 з копійками відсотків харківян віддало перевагу Кернесу. А це дві третини, якщо Ви слабкі в математиці.
Ось і не будьте. В мене син служить в одному з полків Національної Гвардії, а двоюрідний брат жінки у війську. Так от, ніяких напрягів між ними нема, кожен робить свою справу. Це тільки Вам постійно ввижаються мусора. Забудьте.
Ну, слава Богу, утішили. На виході вальцманоїдів теж мало. 54 від 60. Можна сподіватись на щасливу долю України.
США готовят пренеприятнейший сюрприз путинским агентам в Украине Чт, 03/12/2015 - 20:28 Конгрес США приняла законопроект, обязывающий разведорганы представить ему информацию о финансировании спецслужбами РФ политических партий и неправительственных организаций в бывших советских республиках. США готовят пренеприятнейший сюрприз путинским агентам в Украине | CRiME
А я за що? Я за Крим і говорю. Прохіхікали наші професійні українці Крим. Ще й нічого не роблять, аби його повернути. Ось і Вам він не потрібен. А давайте Чернівецьку область віддамо румунам? Тоді стопудово вона не дістанеться москалю. А житомирську Бєларусі. А Одеську Молдові...
Привiт. Я з Криму, з Сiмферополя. На час так званої "блокади" свiтло в мене вмикали два рази на добу: трошки утром, та трошки увечорi. У середу вмикнули в 5 годин утра та бiльше не вимикали. А Путiн приїхав увечорi та офiцiйно пiдтвердив увiмкнення. Я нiколи Українi в коханнi не клявся. Не зважаючи на те, що все життя мешкав у Криму, своєю Батькiвщиною завжди вважав Росiю. I тепер радiю, що не маю нiчого спiльного з тим маразмом, який вiдбуваєтся на Українi.
Я б його нiзащо не промiняв на те, що твориться в Українi. Я спiвчуваю мешканцям Донбасу, що вони залишились в "Незалежнiй".
Я і не сумнівався що у Криму багато таких. Прсто не існувало цивілізованих методів як від вас позбавитись. Нецивілізовані методи типу вивести всіх руских з криму в теплушках, як зробив Сталін з татарами в 21 ст не проходять... такий би хай підняли що капець. Але нам сильно поміг Путін. Тепер коли повернем Крим назад всі що позбавились українського паспорта уже його назад не ортимають і якщо залишаться в криму то будуть напівгромадяни... ні права вибирати ні права на майно ні права на державну роботу, ні пенсії ні соцзахисту. Те саме буде з сепаратистами в Донбасі. Чесно кажучи без Путіна ми б не очистили Україну від всякого говна