По-перше, навіть не сумніваюсь, що той результат дбайливо підтасований діючим мером. По-друге, я ніде не згадувала про очищення через фізичне знищення. Та Ви, бачу, майстер перекручувати.
Ви зрозуміли так, як Вам дозволяє власний світогляд і це природно Мій чоловік має обох батьків 100 відсоткових росіян. Але народившись в Україні він ідентифікує себе як справжній українець. Діти, яким не промивають мізки вата-тіві, яких виховують на українській літературі, в дусі української мудрості, волелюбності та великодушності - не виростуть зрадниками та рабами. Але для радикалів, тих, що надто та невиліковно страждають без Росії, Америки, Німеччини, тощо - не виключаю примусову еміграцію. Бо не можна, щоб людина страждала живучи там, де їй не комфортно. А якщо ще узяти до уваги, що вата зазвичай має рабську сутність та схильність до мазохізму, то щось примусово їм зробити - це безпосередньо зробити приємність.
Ніколи не рахував кацапстан наймогутнішою, але Українці не були готові вбивати. Не так просто перейти цю межу, але біда заставила. А хто сказав, що це татари? Вже було проведено розслідування? Це кацапські диверсанти підірвали, щоб заподіяти шкоду відносинам між "братськими" народами, а нам тепер відновлювати. Це приближає розпад кацапстану, а Крим то таке, як ніколи не був Українським так, мабуть, і не буде. Як на мене, то краще нехай буде татарським чи, навіть, турецьким. Головне, щоб не кацапським. Не розумію я Вашого постійного поливання лайном пацанів з Національної Гвардії. Взагалі то розумію, що вояки завжди мали непрості відносини з ментами, але пора з цим закінчувати. Зараз однаково захищають Україну і ті і ті, і гинуть і отримують поранення. А Ви шукаєте шкварки.