В мізках пересічного кримчанина залишится два полюси: - хунта із взірваними опорами; - путін, що приніс світло.
Ви ще забули дописати: хунта виключила воду. А взагалі, мені начхати, що там в мізках пересічного кримчанина, оскільки там в основному переселенці з ватоланду. А не згідний я з Вами, що давно це треба було все повідключати. На мою думку, якби ми ще тоді почали блокувати Крим, то вже і Маріуполь був не наш і багато чого іншого було б не так. Зараз ми вже собі можемо дозволити також бавитись в ту гру, яку нам нав'язав путін. Що б Ви там не вишукували про недоліки наших збройних формувань, на сьогоднішній день, ми набагато сильніші і міжнародна підтримка України проти кацапії, особливо після сірійських подій, зросла в рази.
О-о-о-о... Знайома пісня. Армії не було, Росія наймогутніша країна, 46% зрадників і бла-бла-бла... А чого ж татари опори взірвали, а не Сєня вимкнув? Це якось наблизило звільнення Криму? Якщо це про мусарню, то тут і шукати не треба. Само пре.
Не пересічного кримлянина, а курви продажньої, зрадника, якому хоч повен рот насери, а йому все мало. Таким йдіть і догоджайте самі, а потім, коли вискочиш зі шкіри щоб краще догодити, то знову буде як в тій казочці: "-Чи ти кізонька моя їла, чи ти кізонька пила? -Ні, не їла, не пила. Бігла через місточок - схопила кленовий листочок. ..."
Багато таких, хоч і менше ніж в Криму, але дуже багато. І коли починаю аналізувати, то весь той зброд має коріння в брудних середньовічних занедбаних кутках хyйлостану. Он, одна ситить, алкоголічка прихована, руки тримтять, вранці перегар, але її хвилює одне питання: "навіщо було стріляти в пілота російського бомбардувальника? Тобто, якого дідька він прилетів бомбардувати чужу країну- в неї питань не виникає. А он інша - 120 кілограмове брудне, не мите, смердюче лицемірне лайно, ні роду, ні племені- де похований її дід не уявляє. Але ж так обурилась, дізнавшись що вважаю себе українкою, бо вважає що Україна виникла лише після 1992 року. А як сказала їй, що на цій землі багато поколінь моїх родичів, українців добре жило, поки червона чума не з'явилася - то вона мене у вороги записала. Вболіваю за свою землю і свою Україну. Мрію, щоб очістилась вона від. цієї погані .
Не знаю, не знаю... Тільки Гітлер придумав дієвий спосіб швидкої очистки нації від двох третин погані. І Сталін...
То ви жертв голодомору теж поганню вважаєте? І багатьох-багатьох, які ні за цапову душу в таборах гнили? ООООООООООО!!!!! цікаво-цікаво...
Тупий свинарь знову почав розважатись,напхав мені в карму 19 негативних оцінок ,свинарю аууу ти там певно з радості наклав в штани
Активісти готують "подарунок" Путіну – фінансову блокаду Криму "У нас в рукаві залишається ще багато подарунків пану Путіну, і ми надалі будемо вимагати усіма методами захисту прав людини на півострові... Це фінансова, банківська, морська блокада, для всіх цих завдань існують свої юридичні шляхи", - заявив заступник голови комітету Верховної Ради з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин, заступник голови міжвідомчої робочої групи Кабінету міністрів з відшкодування збитку від тимчасової окупації частини території України Георгій Логвінський Більше про цю новину - на сайті. #Espreso_TV #новини #новости #Україна #блокада #Крим
Ні. За Кернеса проголосувало дві третини харківян. Не корелюється з Вашою мрією про очистку землі від погані. А от оті два діяча якраз і очищали. І дуже швидко.