Крим 6

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем MayorMayor, 12 жов 2015.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

В мізках пересічного кримчанина залишится два полюси:
    - хунта із взірваними опорами;
    - путін, що приніс світло.

2. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Ви ще забули дописати: хунта виключила воду.
    А взагалі, мені начхати, що там в мізках пересічного кримчанина, оскільки там в основному переселенці з ватоланду.
    А не згідний я з Вами, що давно це треба було все повідключати.
    На мою думку, якби ми ще тоді почали блокувати Крим, то вже і Маріуполь був не наш і багато чого іншого було б не так.
    Зараз ми вже собі можемо дозволити також бавитись в ту гру, яку нам нав'язав путін.
    Що б Ви там не вишукували про недоліки наших збройних формувань, на сьогоднішній день, ми набагато сильніші і міжнародна підтримка України проти кацапії, особливо після сірійських подій, зросла в рази.

• Подобається Подобається x 1
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

І шо?

4. VasMT

О-о-о-о...
    Знайома пісня. Армії не було, Росія наймогутніша країна, 46% зрадників і бла-бла-бла...
    А чого ж татари опори взірвали, а не Сєня вимкнув?
    Це якось наблизило звільнення Криму?
    Якщо це про мусарню, то тут і шукати не треба. Само пре.

5. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Не пересічного кримлянина, а курви продажньої, зрадника, якому хоч повен рот насери, а йому все мало.
    Таким йдіть і догоджайте самі, а потім, коли вискочиш зі шкіри щоб краще догодити, то знову буде як в тій казочці: "-Чи ти кізонька моя їла, чи ти кізонька пила? -Ні, не їла, не пила. Бігла через місточок - схопила кленовий листочок. ..."

6. VasMT

Як там з виборами продажними курвами, зрадниками і повноратнартами мера Кернеса?

7. Latana Royal

Багато таких, хоч і менше ніж в Криму, але дуже багато. І коли починаю аналізувати, то весь той зброд має коріння в брудних середньовічних занедбаних кутках хyйлостану.
    Он, одна ситить, алкоголічка прихована, руки тримтять, вранці перегар, але її хвилює одне питання: "навіщо було стріляти в пілота російського бомбардувальника? Тобто, якого дідька він прилетів бомбардувати чужу країну- в неї питань не виникає.
    А он інша - 120 кілограмове брудне, не мите, смердюче лицемірне лайно, ні роду, ні племені- де похований її дід не уявляє. Але ж так обурилась, дізнавшись що вважаю себе українкою, бо вважає що Україна виникла лише після 1992 року. А як сказала їй, що на цій землі багато поколінь моїх родичів, українців добре жило, поки червона чума не з'явилася - то вона мене у вороги записала.
    Вболіваю за свою землю і свою Україну. Мрію, щоб очістилась вона від. цієї погані .

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  8. VasMT

Не знаю, не знаю... Тільки Гітлер придумав дієвий спосіб швидкої очистки нації від двох третин погані. І Сталін...

9. manur

manur Well-Known Member

То ви жертв голодомору теж поганню вважаєте? І багатьох-багатьох, які ні за цапову душу в таборах гнили?

ООООООООООО!!!!! цікаво-цікаво...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Forpost

Forpost Стоїк

Тебе в утробі пропустили

Tapatalk

11. Forpost

Forpost Стоїк

Чистку матки тре було

Tapatalk

12. Forpost

Forpost Стоїк

Tapatalk

13. VasMT

Не пересмикуйте.

14. Forpost

Forpost Стоїк

Та то манкурт своє звірине обличчя показує видно чемериці несвіжої зажив падаль

Tapatalk

15. prius

prius Well-Known Member

Тупий свинарь знову почав розважатись,напхав мені в карму 19 негативних оцінок ,свинарю аууу ти там певно з радості наклав в штани

• Тупо Тупо x 1
  16. prius

prius Well-Known Member

Ще один підсвинок додався до зграї свинарів

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Активісти готують "подарунок" Путіну – фінансову блокаду Криму

"У нас в рукаві залишається ще багато подарунків пану Путіну, і ми надалі будемо вимагати усіма методами захисту прав людини на півострові...
    Це фінансова, банківська, морська блокада, для всіх цих завдань існують свої юридичні шляхи", - заявив заступник голови комітету Верховної Ради з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин, заступник голови міжвідомчої робочої групи Кабінету міністрів з відшкодування збитку від тимчасової окупації частини території України Георгій Логвінський

Більше про цю новину - на сайті.
    #Espreso_TV #новини #новости #Україна #блокада #Крим

• Інформативно Інформативно x 1
  18. Latana Royal

:))) А в своєму оці колоди не видно? Про методи Гітлера і Сталіна - то не пересмикування?

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Смішно Смішно x 3
  20. VasMT

Ні. За Кернеса проголосувало дві третини харківян. Не корелюється з Вашою мрією про очистку землі від погані.
    А от оті два діяча якраз і очищали. І дуже швидко.

а де твій аватар? :)