Крим 5

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Мікі, 24 вер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А ось цього не дочекаєтесь, Борисе. Треба менталітет народу міняти. А він в росіян пройшов точку неповернення.
    Минулого тижня був 5 днів в Берліні. Ви знаєте, таке відчуття, що німці до цих пір мають почуття провини за скоєне під час 2-ї Світової війни.
    Ліквідовано практично все, щоб нагадувало гітлеризм. Був курйозний випадок. Мій син (він екскурсовод) привів мене на певне місце. Стояли там якісь авта, кілька калюж. Він каже, знаєш де ми стоїмо? Над бліндажем Гітлера, де він застрелився. Все засипано, зруйновано.
    Але ж це розумна нація. І зла принесли під час тої віни в десяток разів менше ніж росіяни. Останні не покаялись і навіть вихваляються тим злом.

• Подобається Подобається x 6
  2. Hase

Hase зайчик

Пане Педро, це не відчуття, це реальність. Про війну талдичать ВСЮДИ і які вони були паршиві... У школі другу світову вчили ЦІЛИЙ НАВЧАЛьНИЙ РІК. Хіба це нормально, коли діти вічно читають літературу про другу світову війну, а Ґьоте, Гайне, Цвейга не вчать ВЗАГАЛІ? Якесь знищення німецької культури, отаке моє відчуття і намотування вічної провини перед світом за виродка трицятих років.

• Подобається Подобається x 3
  3. UNIA

UNIA Well-Known Member

Зате вони усвідомили, що не можна все валити на одну людину. Там теж спочатку " всі дивилися в стіл " . А потім втягнулися і радісно їли вкрадений хліб і жили у відібраних квартирах, коли їхні чоловіки вбивали газом в концтаборах " на благо нації".

4. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

:))):haha:

• Подобається Подобається x 2
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

пусте.... то заклинання стрийських мольфарів.

---------- Додано в 18:25 ---------- Попередній допис був написаний в 18:20 ----------

це нормально!!!

не нормально, коли вивозять у сибір, роблять геноцид з голодомором і далі почувають себе пупком землі і не визнають злочинів проти України. Оце ненормально! Це хвороба!

6. kym

kym Well-Known Member

Не все так однозначно. Публічно німці засуджують Гітлера, його партію і все що було звязано з каральними органами. Солдатів Вермахту - німці не засуджують - називають їх ветеранами 2-ї світової, не засуджують бізнес який використовував Гітлер. А в приватних розмовах не вважають Гітлера кровавим вождем. Більше того виходячи з того чим є Німеччина зараз вважають що основи того заложив Гітлер - привчивши німців до порядку і праці своїми диктаторськими методами. Взагалі виглядає так що німці з часом будуть переосмислювати роль Гітлера в своїй історії.... так само як ми переосмислили роль Сталіна. Сталін з батька народів перетворився в кровавого диктатора і вповні може бути що Гітлер через пару десятків років з кровавого диктатора може перетворитися у батька німців

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Таваріщь Кім, ви знову говорите словами передовиць газети Правда.
    Хто це "ми" переосмислили роль Сталіна? Ні для мене, ні для мого батька, ні для Миха ні для мільйонів західноукраїнців Сталін батьком не був. Ніколи!
    Я радий, що ви особисто переосмислили його роль. Є надія, що колись ще переосмислите роль Лєніна.
    В Німечині Гітлер ніколи не стане батьком. А купувати Фольксваген чи одяг Гюґо Босс, які проектували і шили німецьку уніформу? Чому німці чи я повинні ігнорувати їх. Адже вони випускають чудову продукцію.

• Подобається Подобається x 2
  8. manur

manur Well-Known Member

Еге ж. Не тре плутати патрійотизьм з ідійотизьмом!!!

• Подобається Подобається x 4
  9. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

• Подобається Подобається x 13
  10. Hase

Hase зайчик

Не знаю звідки ви черпаєте цю інфу про німців. За всі роки знала особисто лише одного єдиного чоловіка, який в розмовах не вважав Гітлера кровавим вождем і він був прессекретарем партії НПД, тобто звичайний фашист. Ця партія ніколи не досягає навіть 1% на виборах. Думаю це також про щось говорить.
    Такого поняття, як ветеран війни тут не існує (яке ви може знаєте з Рад. Союзу). Відповідно і пільг ніяких не має.
    Пане КІМ, Гітлер ніколи не міг за такий короткий час змінити МЕНТАЛьНІСТь народу, таке враження, що ви колись дивилися надто багато фільмів про "наших" і "фашистів". Цікаво, що Сталін так і непривчив порядку і вміння сумлінно працювати, попри диктаторські методи.

• Подобається Подобається x 4
  11. PublicUnion

PublicUnion Well-Known Member

Шановні панове бИндерівці - вітаю всіх з наступаючим Новим роком! Побажаємо нам усім мирного неба, повернення Криму і Донбасу, перемоги над ворогом, стабільності і процвітання в кожному будинку Украіни.Здоровья, щастя і удачі! Нехай щастить. Слава Україні!

• Подобається Подобається x 11
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

А на початку хотілосі кулаком замахнутисі....

13. Hauptmann

Hauptmann Well-Known Member

это не совсем так, там везде стоят стенды с планами построек , которые там были при нациках http://periskop.livejournal.com/135658.html

14. Finya

Finya enjoy the silence

Spartak Lysenko
    Про подонков
    Скажи мне, что ты знаешь о цинизме?
    в Крыму вам даст ответ любой татарин,
    когда народ, почти убитый коммунизмом,
    с билбордов поздравляет Йосиф Сталин

• Подобається Подобається x 9
  15. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

пользуйтесь на здоровье, вопрос был "в чем преуспели" ...

плохо что ей не повезло с властью, посмоотрите на Норвегию которая нашла нефть и зажила, и россию которая "нашла" нефть, а зажили только отдельно взятые граждане ....
    чет разруха затянулась что правда не отразилось на властьимущих ...
    нет, не повысился, более того скоро и не повысится, но без майдана он точно бы и не стал повышатся, а так есть надежда ...
    угу, фантазии .... вот только это не один я говорю так же "фантазируют" многие россияне, особенно из замкадья ...
    мы терпеть устали ... слышали термин "революционная ситуация" ? у нас она случилась ... а если она случается то ее уже не пересидиш ...

общался, и ? кто у вас живет не плохо? че Салехард? поехали в Тамбов, Вятку, Владимир и т.д - наслодимся прелестями жизни, посмотрим как хорошо оные регионы пользуются ресусами ...

http://www.newsru.com/russia/03jul2014/expan.html#1 http://newsland.com/news/detail/id/772814/ не я это придумал, я смотрел передачу с расейским наемником гиркиным - он там эту тему обсуждал и явление не отрицал ... уж наемнику то вы верите?

русским до недавнего времени (спасибо разеййя) не нужно было умирать самим или отправлять умирать своих детей ради чего-то там ... где больше шансов получить русскому нож в бок от гарачего кавказца в Киеве или Москве? у нас на улицах даги свадьбы со стрельбой не проводят ....
    да вот только рузгий мир это не "связь с Россией" пока РМ это войсковые спецоперации в Крыму, на Юговостоке, артудары по территории Украины с территории РФии, захват людей на территории Украины, убийство людей на территории Украины, причем как украинцев так и русских ... ни хрена себе - "связь" .. знаете что я вот вам как русский скажу - пока вы не полезли в крым зелчеками, пока пуйло не стал рассуждать о том что Юг и Восток Украины какбы не Украина - можно было говорить о связи, теперь даже мне понятно что РФия это враг № 1 для Украины, а рузгий мир - наводите у себя ...
    ага, аннексия крыма война на Юговостоке, речи о том что Украина не госсударство - вот то что нас на всегда отделило от России, а не воспитательная система, тем более для ватно-деревянных, "близость" с россией это или прямое подчинение или политика ради россии, а на хрена нам такая близость ??? да вас ненавидят, любые нормальные граждане Украины не зависимо от национальности, причем почти всех вас потому как мало того что пуйло устроил у нас войну так еще и 80% вашего лохтората этому радостно хлопает в ладоши - и с кем нам дружить с этим быдлом которое радуется тому что нас убивают на нашей земле ????
    напоминаю что присоединение АК к УССР это решение Союза, а не войсковая операция Украины по захвату Крыма ... уважают не историю а "избранное" из истории ...

так разбомбите - Гомель - будет, заявите права на Бобруйск, скажите что Белорусия как страна не состоятельна, по этому там надо провести референдум а что б он получился вы туда зелчеков пошлете .. кстати как я понял Сябры уже тоже по тихоньку раздупляются чт отакое ныняшняя РФия ...

я русский себя отделяю от розийских, мои родители - русские , себя отделяют от розийских, и это все началось с крыма, до того никто и подумать не мог что это возможно, русские не хотят войны в Украине, не сичтают крым - РФией, это удел разейской ваты, и поверте я ее презираю так как всем моим софорумникам вместе хрен удастся, вы, как только перешли нашу границу с оружием стали врагами и точка ...

• Подобається Подобається x 7
  16. natmatv

natmatv Member

Всех с Новым годом!
    Простите, но кто сочиняет сказки? На днях 2 раза тянулась по центральному кольцу, от начала до конца ( пробки). успела рассмотреть все магазины - все как и раньше открыто, лишь некоторые витрины переименовались. Кстати, город украшен очень красиво относительно последних лет, чесно-чесно. Свет отключали по-черному недели 2, по 2 часа в день. Пару-тройку раз был в блекауте весь Крым, были проблемы со связью, ну и без света как-бы не комфортно. С субботы уже все хорошо, по крайней мере на моем районе.

Да, и петарды бахают до сих пор =)

• Подобається Подобається x 1
  17. Harkiv

Harkiv миється в бані

Здравствуйте! Поздравляю всех с 2015!
    Очень настораживает количество лайков под сообщениями Porucznik Jeblonski.

18. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

здравствуйте, спасибо, вас так же ....
    не бздите (пардон я по-русски не очень хорошо говорю)

• Подобається Подобається x 5
  19. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

:mocking:

• Подобається Подобається x 8
  20. Flametta

Flametta Well-Known Member

ога, ога. В Ялте при Украине как начинали бахать с 22, так и до 4 утра. А сейчас штук 10 фейерверков на 10 минут и всё. Радости у ялтинцев и "гостей города" явно дофига.

:haha:

Поручик, +100500. Пусть гость еще немножко понастораживается.

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)