Крим 5

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Мікі, 24 вер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. ollan

ollan Well-Known Member

Удачный плевок в крымских татар.:good:

• Подобається Подобається x 2
  2. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Да, это они не подумали. Хотя о чем это я...

---------- Додано в 11:45 ---------- Попередній допис був написаний в 11:42 ----------

Да, уровень СССР это Электрон, весом с паровоз, и в котором дикие киловольты с лампами ужасными. Боже, я как вспомню, как моя мамка его дубасила, чтобы в чувство привести, когда эти долбаные лампы отходить начинали... Я вообще его включать боялся.

3. Flametta

Flametta Well-Known Member

Симферополь, магазин "Эпицентр" 26 декабря 2014 г. ;)

• Подобається Подобається x 4
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Правильно дубасила! А я на цьому грошенята заробляв. :)

• Подобається Подобається x 3
  5. Коньъ Пегий

:))):haha: Так иначе же его было не раскочегарить.

6. Boris_Kiev

А запустити на морозі "Москвича"? :) Чомусь північні "Вольво" і південні "Хюндаї" однаково заводяться з пів-оберта.

• Подобається Подобається x 1
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Якщо руки із задниці ростуть, а диплом очкастого гуманітарія, то і Вольво не запуститься...

8. Boris_Kiev

Вольво заведе блондинка, яка не знає що таке двигун і де він знаходиться - спереду чи ззаду. Червона лампочка погасла - значить машинка завелася. Головне - не переплутати бензин з соляркою.

9. Gron

Gron тафгай

Да ладно, з вольво та москвичами на морозі то таке.
    А Ви Михалич, щось про телевізори скажить.
    Як там савєцкіє супротив ворожих ?
    Як там трубки , якість картинки звуку, дізайн, довговічність, кількість поламок за рік

• Подобається Подобається x 1
  10. VasMT

Давно було. І тестером з паяльником користуватись вмію...
    Але то таке.

11. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Стрийський самодур з ватно-совковим менталітетом.
    То і тєлікі і вольво мають з тим розрахунком випускатись, шо в кожного чма таланти самодєлкіна мають бути.
    Кого тут цікавлять твої майстерницькі здібності, прідатєль, засунь свої атвьорткі собі в вухо, якісний західний капіталістичний продукт на то і продукт, щоб дитина справилась, все інше виключається ще в проектуванні - сервіс.

12. VasMT

13. prius

prius Well-Known Member

В мене був портативний автомобільний касетний магнітофон в ньому ще було радіо і телевізор екран був розміром як півтори сірникові коробки,сам гаджет був розміром як касетник карпати 202, бренд Соні рік випуску увага 1976 рік,пробували кольоровий ламповий електрон 76 року випуска запхати в машину

14. Коньъ Пегий

Как интересно сейчас за кремлеботами наблюдать. Стоит дикий плач Ярославны про бедных, заблокированных ЖИТЕЛЕЙ Крыма

" ...но мы то граждане России, а значит априори виноваты перед США, с точки зрения Вашингтона, нам не привыкать, а жителям Крыма каково?"

На резонное замечание, что жители Крыма тоже, как бы вроде россияне, начинают вопить

"Ответьте нам,любезный,вы бросаетесь громкими словами "агрессор","аннексия"..а почему не слышно возмущения "аннексированных" жителей Крыма??Почему в Крыму не проходят митинги за вхождение в состав Украины??Почему вы взяли на себя право решать за жителей Крыма как и где им жить??"

Вторая цитата полностью опровергает первую. Вот такая и вся мечущаяся, безалаберная, шизофреническая русс..., кацапская весна.

---------- Додано в 07:47 ---------- Попередній допис був написаний в 07:43 ----------

Фигня это все, продукт должен быть качественным, а не халтурой. А то так можно договориться, что советский человек должен самолеты на лету ремонтировать. И еще 80 дипломов иметь, чтобы справиться с советским техпромом. А если у стариков телевизор, или у женщины одинокой - им тоже тыкать в морду, что они неумехи? И зачем тогда дипломы инженерам, создающим все это, если потом колупаться в платах приходится?

Останнє редагування: 31 гру 2014
  15. PublicUnion

PublicUnion Well-Known Member

Кацапские скоты врут. В рашке, а в Крыму сейчас так подавно, невозможны митинги априори. Там спец. служб на квадратный метр больше чем крымчан. Особо яро возмущающихся забирают в фсб где учат патриотизму и любви к родине. После обучения люди возвращаются тише рыб.

16. Коньъ Пегий

Все равно эта афера ничем хорошим не закончится. Хоть там вообще одни ФСБшники жить будут. Санкции дубиной не снять. А кацапам только и остается, что врать на голубом глазу. И то, только для внтреннего употребления, как с "капитаном Волошиным" на СУ-25. Кстати, затихли уже, идиоты:)))

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Адміне, прошу цей діалог перемістити у " Доброзичливі балачки":)))

• Подобається Подобається x 5
  18. Hyligan

Hyligan Іронічний

А я от думаю собі, то ж коли Крим повернемо, то всіх хто з хуйлостанським паЧпортом просто депортують на історічєскую родіну...:cools:, ну хто сам не втече...Одні татари залишаться....

Хату нЄбось за бутель самогонки купити можна буде....Хто там на севастопольському форумі, попросіть кримчан акуратно з нерухомістю поводитись, і не дуже смітити :mocking:

• Подобається Подобається x 9
  19. zet

zet Дуже важлива персона

Умгу... Дуже "доброзичливі" ... Приблизно ось так... [​IMG]

20. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)