Крим 5

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Мікі, 24 вер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. ollan

ollan Well-Known Member

С таким высшим пилотажем я ещё не сталкивался!:good:

Может, это фейк?:mocking:

• Подобається Подобається x 2
  2. Gron

Gron тафгай

А про єрєсь з кримфорумів, немає питань ?
    Хтось крім ахінєї сєвасфорума чи вато-висєров запостив?
    От я наприклад знаю, що у громадян України, киян, не "віджимають" їхні елінги і вони подовгу стоять в черзі на кордоні, але ніяких утисків з приводу нерухомості не мають.

Останнє редагування: 3 гру 2014
  3. ollan

ollan Well-Known Member

Ну, хоббия такая у людей - шедевральные изречения коллекционировать, КВНа не нужно.;)

• Подобається Подобається x 1
  4. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

По международным, в натуре, блнх! :russian_ru:

5. Flametta

Flametta Well-Known Member

Ali Tatar-zade

:)))
    :haha:

он же:

6. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Почему молчат, власть объявила что будут веерные отключения, причем без предупреждения, угля нет

7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

і зупинили один реактор на АЕС..

8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Це якась дурня. Реактори періодично відключають на ППР і цього навіть ніхто не помічає. А тут один реактор не працює і вже почалися відключення міст.

• Подобається Подобається x 4
  9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Я тащуся з тих відключень. Вчора об 11-й приїхав на офіційну СТО. Машину помили, потім старший майстер проїхався, знайшов і визнав гарантійним випадком мою "примху", після чого менеджер зібрався роздрукувати рахунок за мийку. Вимкнення. "Гаразд, наступного разу заплатите". Сьогодні знову під"їхав оформити необхідні документи, підходжу до менеджера щоб заплатити за мийку. Поліз у барсетку за дисконтною карткою - вимкнення о 10:50. Менеджер каже "Ну тоді вважайте мийку подарунком від нашої фірми". :) Шкода було іншого клієнта, якому відремонтовану машину почали спускати і підйомник зупинився...
    І ще водій посольства Кореї привіз на евакуаторі новеньку "Сонату". Каже англійською щось про electricity (акумулятор сів). Йому відповідають, що тут глобальна проблема з electricity. Закінчилося тим, що йому винесли новенький акумулятор і побажали гарного дня.

10. Porucznik Jeblonski

11. Porucznik Jeblonski

Ой, дополнение к предыдущему:

12. manur

manur Well-Known Member

Гм.... А чому там в дописувача і в хвевралє і в дєкабрє одинакова кількість дописів? )))

Якби він між тими дописами ВАБЧЄ нічо не писав - і то на 1 повинно в НЕ сходитися)));)

13. Porucznik Jeblonski

Думаю, это потому что на форуме отображается общее количество мессаг на момент, когда делался скриншот. Февральскую мессагу отскринили сегодня. Вуаля... :dntknw:

• Подобається Подобається x 5
  14. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

пора чего й то и поджечь .... здается мне что это все накидалово ... одна ЮУАЭС может спокойно весь ЮГ Украины обеспечивать ... но разумеется есть ведь АО! обленерго, которое берет лиздричество на станции и доносит потребителю, все б ничего, но кроме цены за сети и обслуживание, зп персоналу, есть наверно еще статейка которая позволяет ген директору строить пачками особняки над Бугом, + кормящиеся с руки того же гендиректора ответ работники прикрывающие оного .. больная тема .... а так причин отключать энергию я не вижу ....

15. kym

kym Well-Known Member

Діло в тому що ще й експортують електрику - і не можуть зупинити бо по контракту збитки будуть.
    І 80% теплової генерації в руках Ахметова - а він чогось угля не запасся - напевно треба націоналізувати.

16. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

причем все: энергетику, добычу всего, ж.д - все стратегические отрасли которые разбазарены между нормальными пацанами ...

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ось військовий стан дозволяє якщо не націоналізувати то "позичити" такі галузі на час війни. Тепер вгадайте чому його не вводять хоч вже майже рік іде війна?

18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

19. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

А сказать вам правду, что россияне думают про Крым?

20. Porucznik Jeblonski

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)